Αποστολέας Θέμα: Aγαπημένη James Bond ταινία!  (Αναγνώστηκε 10657 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Aγαπημένη James Bond ταινία!
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:20:57 μμ »
Εμένα πάλι μου κάνει τρομερή εντύπωση που οι προτιμήσεις σας εστιάζονται σε ταινίες της τελευταίας δεκαετίας, ενδεικτικό της ηλικίας σας μάλλον  :D

Εγώ που πάτησα τα 44 στο κλασικό ερώτημα ποιος ήταν ο καλύτερος James Bond έχω βαρεθεί να ακούω τον Σον Κόνερυ ως κύρια προτίμηση!!! Προσωπικά σαν προσωπικότητα μου άρεσε ο Πηρς Μπρόσναν γιατί πέρα από την εμφάνιση είχε αυτό το φλεγματικό που απαιτούσε ο ρόλος!

Ο Ντάνιελ των τελευταίων ταινιών για μένα δεν ταιριάζει καθόλου μα καθόλου στο ρόλο του James Bond, ωραίες σαν ταινίες -πολύ ωραίες- αλλά θα μπορούσε να μην είναι James Bond αλλά κάποια άλλη κατασκοπική περιπέτεια, αυτός όχι Βρεττανός δε μοιάζει, ούτε καν Γερμανός... πιο κοντά σε Νορβηγό Ράμπο μου κάνει, οι ατάκες δε του "βγαίνουν" και μάλλον δε του ταιριάζουν και όλας.

Ωραίο θέμα πάντως και εκπληκτικό το βίντεο με όλα τα trailers, να βρω μόνο χρόνο να τα δω! Ήθελα να πάρω τη συλλογή αλλά το PUBLIC ζητούσε 280€ αν θυμάμαι καλά, πάντως όσα και να ήταν θυμάμαι πως ήταν πολλά!
κανεις λαθος,ειναι λατρης της Rolex! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:23:33 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:25:55 μμ »
Εμένα πάλι μου κάνει τρομερή εντύπωση που οι προτιμήσεις σας εστιάζονται σε ταινίες της τελευταίας δεκαετίας, ενδεικτικό της ηλικίας σας μάλλον  :D

Εγώ που πάτησα τα 44 στο κλασικό ερώτημα ποιος ήταν ο καλύτερος James Bond έχω βαρεθεί να ακούω τον Σον Κόνερυ ως κύρια προτίμηση!!! Προσωπικά σαν προσωπικότητα μου άρεσε ο Πηρς Μπρόσναν γιατί πέρα από την εμφάνιση είχε αυτό το φλεγματικό που απαιτούσε ο ρόλος!

Ο Ντάνιελ των τελευταίων ταινιών για μένα δεν ταιριάζει καθόλου μα καθόλου στο ρόλο του James Bond, ωραίες σαν ταινίες -πολύ ωραίες- αλλά θα μπορούσε να μην είναι James Bond αλλά κάποια άλλη κατασκοπική περιπέτεια, αυτός όχι Βρεττανός δε μοιάζει, ούτε καν Γερμανός... πιο κοντά σε Νορβηγό Ράμπο μου κάνει, οι ατάκες δε του "βγαίνουν" και μάλλον δε του ταιριάζουν και όλας.

Ωραίο θέμα πάντως και εκπληκτικό το βίντεο με όλα τα trailers, να βρω μόνο χρόνο να τα δω! Ήθελα να πάρω τη συλλογή αλλά το PUBLIC ζητούσε 280€ αν θυμάμαι καλά, πάντως όσα και να ήταν θυμάμαι πως ήταν πολλά!

O James Bond (βλ. Πηρς Μπρόσναν) φορούσε Omega, κι έτσι είναι το σωστό  :P

Συγνώμη αλλά αν σας ρωτούσαν -χωρίς να ξέρετε- θα λέγατε ότι αυτή η εμφάνιση είναι από James Bond...

Δανείστηκα τη φωτό από τον bost! Ωπ τι είναι αυτό Planet Ocean??  :D
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 17, 2015, 16:27:28 μμ από STF »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:33:39 μμ »

!) Είμαστε μεγαλύτεροι από εσένα -απλά νιώθουμε πιο νέοι!!  :D
2) Αναφερόμαστε σε ταινίες και όχι στο ποιόν προτιμάμε για J.B. Άσχετα με το αν  αρέσει ή όχι ο Daniel Graig , αυτός και το Timothy Dalton είναι οι πιο καταρτισμένοι καλλιτεχνικά ηθοποιοί που έπαιξαν το συγκεκριένο ρόλο. Πάντως ενώ μου αρέσει o Sean Connery είναι πολύ... σκούρος για Άγγλος βρε παιδί μου!
3) Από εκεί που αναφέρεσαι πήρα κι εγώ την κασετίνα με τα Blue Rays, αλλά κόστιζε 120 ευρώ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:37:30 μμ »

O James Bond (βλ. Πηρς Μπρόσναν) φορούσε Omega, κι έτσι είναι το σωστό  :P

Συγνώμη αλλά αν σας ρωτούσαν -χωρίς να ξέρετε- θα λέγατε ότι αυτή η εμφάνιση είναι από James Bond...

Δανείστηκα τη φωτό από τον bost! Ωπ τι είναι αυτό Planet Ocean??  :D
Omega ειναι αφου εχει σπονσοραρισμα,αλλα στην προσωπικη του ζωη ειναι μεγαλος λατρης της Rolex ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:41:09 μμ »
Omega ειναι αφου εχει σπονσοραρισμα,αλλα στην προσωπικη του ζωη ειναι μεγαλος λατρης της Rolex

κάτι σαν τον Στέλιο δηλαδή!!
 :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:42:12 μμ »

!) Είμαστε μεγαλύτεροι από εσένα -απλά νιώθουμε πιο νέοι!!  :D
2) Αναφερόμαστε σε ταινίες και όχι στο ποιόν προτιμάμε για J.B. Άσχετα με το αν  αρέσει ή όχι ο Daniel Graig , αυτός και το Timothy Dalton είναι οι πιο καταρτισμένοι καλλιτεχνικά ηθοποιοί που έπαιξαν το συγκεκριένο ρόλο. Πάντως ενώ μου αρέσει o Sean Connery είναι πολύ... σκούρος για Άγγλος βρε παιδί μου!
3) Από εκεί που αναφέρεσαι πήρα κι εγώ την κασετίνα με τα Blue Rays, αλλά κόστιζε 120 ευρώ.

1) Τότε σου βγάζω το καπέλο, μ' αρέσεις!  ;D
2) Σωστά, το έχασα στο δρόμο αλλά ο ηθοποιός δίνει κι ένα στίγμα έτσι δεν είναι. Όταν λες "αυτός" ήταν ο καλύτερος james bond δε μπορείς να το αποσυνδέσεις από τη ταινία. Όταν λες καταρτισμένοι καλλιτεχνικά τι εννοείς;
3) Εγώ είδα τη κασετίνα τα Χριστούγεννα του 2013, μάλλον θα ρίξαν τη τιμή, λες να πέφτω τόοοοοσο έξω; Μπορεί!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:45:08 μμ »
Omega ειναι αφου εχει σπονσοραρισμα,αλλα στην προσωπικη του ζωη ειναι μεγαλος λατρης της Rolex

κάτι σαν τον Στέλιο δηλαδή!!

Ναι αλλά ο JB φοράει Omega, o Craig ας φοράει ότι θέλει...  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:47:41 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:48:38 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:49:42 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:51:06 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:51:52 μμ »
Όταν λέω καταρτισμένοι εννοώ ότι είναι πιο σπουδαγμένοι ηθοποιοί και με πολύ πιο απαιτητικούς ρόλους στην πλάτη τους και με πολύ...σανίδι!!
Βεβαίως και ο ηθοποιός δίνει στίγμα. Για μένα μάκραν πιο....Bond ήταν ο Pierce! Εμφανισιακά μιλάω..
Η τιμή είναι σίγουρη!! Ό,τι αφορά τον James δεν ξεχνιέται  :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:52:43 μμ »
Γιώργο άλλο είναι το θέμα μας!! Μπέρδεψες το νήμα με αυτό που είχε ανοίξει ο Αλέκος!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 17, 2015, 16:52:50 μμ »
The fictional James Bond character has worn other Rolex Submariner watches in Eon Productions 007 films as well. Once again, Rolex Submariner Story has got them covered.

The last time James Bond wore a Rolex, as I note in “The Agent’s Secret: Is it the ultimate conversation stopper to evoke Ian Fleming’s name when talking about what the ‘real’ James Bond watch is?” for the current Revolution magazine, actor Timothy Dalton was playing James Bond in the movie Licence to Kill.

Here again, the complete and extensive attention to detail found in Rolex Submariner Story makes all the difference to serious James Bond watch researchers. Licence to Kill began filming in July of 1988; Timothy Dalton is clearly wearing a Rolex Submariner Date in this movie. So those who erroneously believe that the reference 16610 was not introduced until 1989 dismiss it from consideration.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions