μιλώντας για τόσο ακριβά ρολόγια πάντα πρέπει να λαμβάνεις υπ᾽όψην κάποια βασικά πράγματα όπως τα οικονομικά του καθενός και το τί μπορεί να συμβεί και να σε κάνει να πουλήσεις ακόμη και το πιο αγαπημένο σου ρολόι. Γιατί αν φτάσεις σε σημείο να χρειάζεσαι χρήματα, το πρώτο που θα πουλήσεις είναι αυτό που πιάνει περισσότερα.
Το έχουμε ξεκαθαρίσει Χάρη.
Διάβασε λίγο πιο πάνω.
Εγραψα αφού τα θεωρεί τα καλύτερα πως και δεν έχει;
Φτηνότερα είναι τα 2 sinn και 15 citizen, seiko κτλ;
Φυσικά απάντηση δεν πήρα, επιχείρημα μηδέν... 
υπεραπλουστεύεις και το ξέρεις!!
δεν πάει έτσι το πράμα!!
εγώ ξέρω ότι όταν ήθελα το speedmaster και το υπερασπιζόμουν, ξεπούλησα για να το πάρω.
εδώ βλέπω να υπερασπίζονται τα ρολεξ μέχρι θανάτου και δεν έχει κανένας...
και δε μας λένε και γιατί δεν έχουν.
οπότε υπεραπλουστεύω ή απλά άλλα λέμε κι άλλα καταλαβαίνουμε;
μπορεί να χεις δίκιο Χάρη...
άλλα βλέπω εγώ...γαμάτη η Rolex αλλά κανένας δεν έχει. 
τί σχέση έχει το speedmaster με το Rolex βρε Βαγγέλη;; Πολύ μεγάλη διαφορά τιμής!
Δεν έχουν πολλοί Rolex, γιατί είναι πολύ δύσκολο να τα αποκτήσεις. Το είπαμε! Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό. Και στις εποχές που ζούμε δεν είναι εύκολο να δώσεις ένα κάρο λεφτά για κάτι που αφορά το χόμπυ σου. Φροντίζεις να μπορείς να ζήσεις με αξιοπρέπεια! Δε μαζεύονται φίλε πχ 6,000 ευρώ για ρολόι. Ή έχεις χρήματα και το παίρνεις, ή πουλάς (αν βολέψει και μπορέσεις) διάφορα άλλα ρολόγια που έχεις και
ίσως μπορέσεις. Γιατί αν καταφέρεις και πουλήσεις πχ ρολόγια σου και βάλεις στην τσέπη 6,000 ευρώ, μετά αρχίζουν άλλες σκέψεις!! Ρε συ δεν τα κρατάω; Δεν ξέρεις τί ξημερώνει αύριο!
Συμπέρασμα: Κι εγώ λατρεύω τις Φερράρι και τις υπερασπίζομαι σε συζητήσεις, αλλά Φερράρι δε θα πάρω ποτέ. Ίσως να μπορούσα, αλλά και με αυτό που έχω κάνω τη δουλειά μου! Δε θα πουλούσα ποτέ το σπίτι μου για αυτοκίνητο!!