Πάντως επειδή το βίντεο αναφέρεται στην ποιότητα,προσωπικα δεν έχω εντοπίσει κάποια ποιοτική διαφορά υπέρ του ρόλεξ μου σε σχέση με τα Breitling και τo iwc μου.Το αντίθετο μπορεί. (με εξαίρεση το clasp του mesh μπρασελέ στο soh που οκ,υστερεί πολύ)
Αν η Β είχε την ποιότητα / διάρκεια / αντοχή ( εργαλείο ) των R , θα είχε και αντίστοιχες τιμες IMO.
Αν και μερικά, με έχουν εντυπωσιάσει μέχρι λατρείας, πχ αυτό στο χέρι του Γρηγόρη, έχω και εμπειρίες από παλαιότερα μοντέλα με προβλήματα.
Πάντως, οι τιμες της R πλέον δεν είναι για τις πλατιές λαϊκές μάζες, οπότε, ο κόσμος καλύπτεται με άλλες μάρκες. Και ΙΜΟ, δεν αξίζει πλέον να δίνεις 15.000 Ε για ένα ρολόι που θα πάει θάλασσα, βουνο, σε καθημερινότητα, κλπ.
Κάποτε, που τα πιστοποιημενα χρονόμετρα και στεγανά ήταν .............σχεδόν ανύπαρκτα, ένα R με 1000-2000 Ε ήταν λύση.
Πλέον, με ΠΟΛΛΑ με αυτές τις ιδιότητες, με 15.000 Ε παίρνεις 3, και έχεις και να .............αλλάζεις.
Εκτός και εάν είσαι κολλημένος με την μάρκα ( πχ όπως εγώ ) , που παρόλα αυτά, ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δώσω τέτοια ποσά για να βλέπω την ώρα.
Προσωπικά, τα έχω εγκαταλείψει ΟΛΑ, και χαίρομαι το ............Duro.