εμένα ευτυχώς καμιά αγορά μου δεν είναι παρορμητική...και την έχω σκεφτεί πολύ πριν την κάνω...και την ίδια προσοχή που δείχνω σε ένα ρολόι των 100 ευρώ δείχνω σε ένα των 10.000ευρώ...και να τα είχα τα χρήματα..προσωπικά φορώντας ένα τέτοιο ρολόι δεν θα ένιωθα καλύτερα ούτε θα έφευγε η επιθυμία μου για ποικιλία...δυστυχώς δεν μπορώ με 3ή4 ρολόγια ..όσο ακριβά και αν είναι..και νιώθω πολύ περήφανος που έχω αξιωθεί και έχω οτι έχω...και προσωπικά δεν θα ήθελα ποτέ κάτι καλύτερο ή ακριβότερο..είμαι πλήρης και γεμάτος με τις επιλογές και τα ωρολογιακά θέλω μου...το ματάκι μου παίζει όμως σε όλες τις χρηματικές κλίμακες...προσωπικά εύχομαι σε εμένα και σε εσάς...ο,τι φοράτε..να σας φέρνει στο μυαλό τόσο καλές αναμνήσεις..που να μην μπείτε ποτέ στον πειρασμό να το πουλήσετε...και έτσι να μείνει πάντα στην συλλογή σας...
με τα χρόνια γίνομαι ρομαντικός ..το ξέρω
Τα σέβη μου 
Εσύ ή γκόμενα ψάχνεις ή είσαι έγκυος και οι ορμόνες σου κάνουν πάρτυ...

Σε πειράζω φιλαράκο πολύ χαίρομαι που δένεσαι συναισθηματικά με τα ρολόγια σου...
Κι εγώ είναι η αλήθεια, τελευταία, συνδέω τα ρολόγια μου με όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές...
Και όλα μου τα ρολόγια μου αρέσουν αλλά οι πειρασμοί είναι άπειροι και δυστυχώς για να έρθει κάποιο πρέπει να φύγει κάποιο.
Το νόημα είναι ποτέ να μη μετανιώνεις για αυτά που δίνεις αλλά να χαίρεσαι το κάθετί καινούργιο.