Αποστολέας Θέμα: Ειναι το ιδιο...  (Αναγνώστηκε 9581 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Ειναι το ιδιο...
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 17:19:50 μμ »
1)

2
:D

Μέσα είσαι Βάγγο, απλά βάλε μου και ένα 000 και είμαι οκ  ;D

και ειπα ''δεν θα το πει; θα το κανει γαργαρα ο Νικολακης; ;D ;D
είπε κακή κουβέντα, για ρολεξ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 17:29:06 μμ »
H δικη μου εμπειρια στο θεμα ειναι οτι οσες φορες δεν πηρα αυτο που πραγματικα ηθελα,τελικα το μετανοιωσα και το ακριβιπληρωσα.
Παρ ολα αυτα και τωρα ακομη καμμια φορα παλευω να μην κανω το ιδιο σφαλμα και οχι μονο στα ρολογια.
Και κατι ακομα.Αυτο δεν εχει να κανει μονο και παντα με ακριβα πραγματα η για να ειμαι πιο ακριβης με τα πιο ακριβα πραγματα.
Μπορει να αγορασεις κατι ιδιαιτερα ακριβο,το οποιο δεν σε τρελαινει.Και σε αυτη την περιπτωση,το πιο πιθανο ειναι να το μετανοιωσεις και να χασεις και χρηματα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 17:29:33 μμ »
1)

2

είπε κακή κουβέντα, για ρολεξ?

οχι,καλη για πανερι!! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 17:30:40 μμ »
εμένα ευτυχώς καμιά αγορά μου δεν είναι παρορμητική...και την έχω σκεφτεί πολύ πριν την κάνω...και την ίδια προσοχή που δείχνω σε ένα ρολόι των 100 ευρώ δείχνω σε ένα των 10.000ευρώ...και να τα είχα τα χρήματα..προσωπικά φορώντας ένα τέτοιο ρολόι δεν θα ένιωθα καλύτερα ούτε θα έφευγε η επιθυμία μου για ποικιλία...δυστυχώς δεν μπορώ με 3ή4 ρολόγια ..όσο ακριβά και αν είναι..και νιώθω πολύ περήφανος που έχω αξιωθεί και έχω οτι έχω...και προσωπικά δεν θα ήθελα ποτέ κάτι καλύτερο ή ακριβότερο..είμαι πλήρης και γεμάτος με τις επιλογές και τα ωρολογιακά θέλω μου...το ματάκι μου παίζει όμως σε όλες τις χρηματικές κλίμακες...προσωπικά εύχομαι σε εμένα και σε εσάς...ο,τι φοράτε..να σας φέρνει στο μυαλό τόσο καλές αναμνήσεις..που να μην μπείτε ποτέ στον πειρασμό να το πουλήσετε...και έτσι να μείνει πάντα στην συλλογή σας...
με τα χρόνια γίνομαι ρομαντικός ..το ξέρω  :D  :D  :D

Τα σέβη μου  8)
σε οτι ρολοι πηρα (χαζομαριτσες ρολογια) και μεχρι που πηρα το σιτιζεν που εχω ολα τα ρολογια εχουν να πουν ιστροριες οπως και το σιτιζεν απο κει και μετα πηρα πολλα ρολογια για τα δεδομενα μου ξερω γω 5-6 και ειλικρινα τα βλεπω αντικειμενα ενω το σιτιζεν και τα προηγουμενα (κατι φεστινα τομυ χιλφιγκερ χαζα) τα αγαπω.για αυτο δεν θελω πολλα ρολογια αλλα λιγα 3 ας πουμε που θα τα φοραω παρα πολυ
ΥΓ πολυ ωραιο το ποστ σου!
χαίρομαι που υπάρχει επικοινωνία :) άλλωστε η πραγματικές απολαύσεις κρύβονται στα απλά..στα καθημερινά...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 17:50:54 μμ »
εμένα ευτυχώς καμιά κατάκτησή μου δεν είναι παρορμητική...και την έχω σκεφτεί πολύ πριν την κάνω...και την ίδια προσοχή που δείχνω σε μια κοπέλα των 20 ετών δείχνω σε μια γυναίκα των 40 ετών...και να τα είχα τα χρήματα..προσωπικά κυκλοφορώντας με μια τέτοια γυναίκα δεν θα ένιωθα καλύτερα ούτε θα έφευγε η επιθυμία μου για ποικιλία...δυστυχώς δεν μπορώ με 3ή4 γυναίκες..όσο ωραίες και αν είναι..και νιώθω πολύ περήφανος που έχω αξιωθεί και έχω οτι έχω...και προσωπικά δεν θα ήθελα ποτέ κάτι καλύτερο ή ομορφότερο..είμαι πλήρης και γεμάτος με τις επιλογές και τα γκομενικά θέλω μου...το ματάκι μου παίζει όμως σε όλες τις ηλικιακές κλίμακες...προσωπικά εύχομαι σε εμένα και σε εσάς...ο,τι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)..να σας φέρνει στο μυαλό τόσο καλές αναμνήσεις..που να μην μπείτε ποτέ στον πειρασμό να το αλλάξετε ...και έτσι να μείνει πάντα στην συλλογή σας...

Τα σέβη μου  8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 18:07:33 μμ »

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 18:49:46 μμ »

[/quote]

[/b]
[/quote]

Θελει σιγουρα 000? Γιατι εγω νομιζω πως τα κατηγορουσε τα Πανερια?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 20:36:29 μμ »

Είμαι φαν της Panerai από την πρώτη στιγμή που την έμαθα.
Έχω κατηγορήσει μόνο συγκεκριμένα μοντέλα της................σε αντίθεση με κάποιον άλλον που ξέρω, γιατρό στο επάγγελμα, που δεν την ήθελε καθόλου!!!!! :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 21:06:46 μμ »

Είμαι φαν της Panerai από την πρώτη στιγμή που την έμαθα.
Έχω κατηγορήσει μόνο συγκεκριμένα μοντέλα της................σε αντίθεση με κάποιον άλλον που ξέρω, γιατρό στο επάγγελμα, που δεν την ήθελε καθόλου!!!!! :P

κάτω τα χέρια από τους γιατρούς!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 21:14:38 μμ »
εμένα ευτυχώς καμιά αγορά μου δεν είναι παρορμητική...και την έχω σκεφτεί πολύ πριν την κάνω...και την ίδια προσοχή που δείχνω σε ένα ρολόι των 100 ευρώ δείχνω σε ένα των 10.000ευρώ...και να τα είχα τα χρήματα..προσωπικά φορώντας ένα τέτοιο ρολόι δεν θα ένιωθα καλύτερα ούτε θα έφευγε η επιθυμία μου για ποικιλία...δυστυχώς δεν μπορώ με 3ή4 ρολόγια ..όσο ακριβά και αν είναι..και νιώθω πολύ περήφανος που έχω αξιωθεί και έχω οτι έχω...και προσωπικά δεν θα ήθελα ποτέ κάτι καλύτερο ή ακριβότερο..είμαι πλήρης και γεμάτος με τις επιλογές και τα ωρολογιακά θέλω μου...το ματάκι μου παίζει όμως σε όλες τις χρηματικές κλίμακες...προσωπικά εύχομαι σε εμένα και σε εσάς...ο,τι φοράτε..να σας φέρνει στο μυαλό τόσο καλές αναμνήσεις..που να μην μπείτε ποτέ στον πειρασμό να το πουλήσετε...και έτσι να μείνει πάντα στην συλλογή σας...

Τα σέβη μου  8)
Εσύ ή γκόμενα ψάχνεις ή είσαι έγκυος και οι ορμόνες σου κάνουν πάρτυ...

Σε πειράζω φιλαράκο πολύ χαίρομαι που δένεσαι συναισθηματικά με τα ρολόγια σου...
Κι εγώ είναι η αλήθεια, τελευταία, συνδέω τα ρολόγια μου με όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές...
Και όλα μου τα ρολόγια μου αρέσουν αλλά οι πειρασμοί είναι άπειροι και δυστυχώς για να έρθει κάποιο πρέπει να φύγει κάποιο.
Το νόημα είναι ποτέ να μη μετανιώνεις για  αυτά που δίνεις αλλά να χαίρεσαι το κάθετί καινούργιο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 21:22:48 μμ »

Τα σέβη μου  8)
Εσύ ή γκόμενα ψάχνεις ή είσαι έγκυος και οι ορμόνες σου κάνουν πάρτυ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Σε πειράζω φιλαράκο πολύ χαίρομαι που δένεσαι συναισθηματικά με τα ρολόγια σου...
Κι εγώ είναι η αλήθεια, τελευταία, συνδέω τα ρολόγια μου με όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές...
Και όλα μου τα ρολόγια μου αρέσουν αλλά οι πειρασμοί είναι άπειροι και δυστυχώς για να έρθει κάποιο πρέπει να φύγει κάποιο.
Το νόημα είναι ποτέ να μη μετανιώνεις για  αυτά που δίνεις αλλά να χαίρεσαι το κάθετί καινούργιο.
:D  :D  :D ούτε καν

όσο για την τελευταία σου φράση θα συμφωνήσω απόλυτα  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 22:48:47 μμ »
Και εμένα αν και πάντα με ελκύει η ιδέα του ενός ακριβού ρολογιού (το οποίο θα είχα σίγουρα πάρει αν έδινα με μιας όσα έχω δώσει για να αποκτήσω αυτά που έχω), πιστεύω πως δεν θα ήμουν ευχαριστημένος μόνο με αυτό. Μου αρέσει που έχω να διαλέξω ανάμεσα σε 10 ρολόγια για το πιο θα φορέσω και σίγουρα σκέφτομαι να αγοράσω και άλλα ακόμα.
Νομίζω πως η χαρά του να μπορώ να αποκτήσω ένα ρολόι το χρόνο (ή και παραπάνω) δεν αντικαθίσταται από την ευτυχία του να έχω ένα και μοναδικό έστω και αν αυτό είναι ο μεγάλος μου πόθος.
Γιαυτό μέχρι τώρα δεν έχω μετανοιώσει που δεν έχω πάρει ένα αλλά αρκετά, έστω και αν μερικά από αυτά σκέφτομαι να τα δώσω.

Παναγιώτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στάλθηκε από το Πι-Σι μου χρησιμοποιώντας... πληκτρολόγιο.

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 23:06:27 μμ »

Και εμένα αν και πάντα με ελκύει η ιδέα του ενός ακριβού ρολογιού (το οποίο θα είχα σίγουρα πάρει αν έδινα με μιας όσα έχω δώσει για να αποκτήσω αυτά που έχω), πιστεύω πως δεν θα ήμουν ευχαριστημένος μόνο με αυτό. Μου αρέσει που έχω να διαλέξω ανάμεσα σε 10 ρολόγια για το πιο θα φορέσω και σίγουρα σκέφτομαι να αγοράσω και άλλα ακόμα.
Νομίζω πως η χαρά του να μπορώ να αποκτήσω ένα ρολόι το χρόνο (ή και παραπάνω) δεν αντικαθίσταται από την ευτυχία του να έχω ένα και μοναδικό έστω και αν αυτό είναι ο μεγάλος μου πόθος.
Γιαυτό μέχρι τώρα δεν έχω μετανοιώσει που δεν έχω πάρει ένα αλλά αρκετά, έστω και αν μερικά από αυτά σκέφτομαι να τα δώσω.

Παναγιώτης
Για πες τι εχεις για πουλημα........

Φιλικά .......Γιωργος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 23:12:40 μμ »

Παναγιώτης
Για πες τι εχεις για πουλημα........

Φιλικά .......Γιωργος

:D :D :D Τίποτα ενδιαφέρον μάλλον!
Τα είχα βάλει και αγγελία παλαιότερα αλλά τίποτα.
Ίσως με τον καινούριο χρόνο ξαναβάλω κανένα.
Πλέον αγοράζω (και φοράω) σχεδόν και μόνο "ντρες" και δεν σκέφτομαι να πάρω άλλο "τύπο" ρολογιού, αν και κατά καιρούς είναι πολλά που μου κάνουν "κλικ".

Παναγιώτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στάλθηκε από το Πι-Σι μου χρησιμοποιώντας... πληκτρολόγιο.