Αποστολέας Θέμα: Ειναι το ιδιο...  (Αναγνώστηκε 9587 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Ειναι το ιδιο...
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 13:10:53 μμ »
Η προσωπική μου εμπειρία δυστυχώς μου λέει, ότι όταν καταφέρεις και αγοράσεις ακριβά ρολόγια που ήθελες πάντα, τα φτηνά της συλλογής κάθονται στην άκρη. Kι όσο κι αν κάνεις προσπάθεια να  φορέσεις τα πιο φτηνά, πάντα έχεις στο νου σου τα grails..και πάντα εκεί καταλήγεις.

+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 13:14:56 μμ »
Η προσωπική μου εμπειρία δυστυχώς μου λέει, ότι όταν καταφέρεις και αγοράσεις ακριβά ρολόγια που ήθελες πάντα, τα φτηνά της συλλογής κάθονται στην άκρη. Kι όσο κι αν κάνεις προσπάθεια να  φορέσεις τα πιο φτηνά, πάντα έχεις στο νου σου τα grails..και πάντα εκεί καταλήγεις.
λογικο θα πω εγω ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 13:18:48 μμ »
λογικο θα πω εγω ;)

πολύ λογικό Στέλιο!
Απλά με τις πιο μικρές αγορές  δυστυχώς "κοροιδεύεις" τον εαυτό σου....
Βέβαια, όλο αυτά όταν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις κάτι ακριβότερο.....μακάρι να είχαν όλοι αυτή τη δυνατοτητα!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 13:22:06 μμ »
λογικο θα πω εγω ;)

πολύ λογικό Στέλιο!
Βέβαια, όλο αυτά όταν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις κάτι ακριβότερο.....μακάρι να είχαν όλοι αυτή τη δυνατοτητα!!
ε πανω κατω ναι! αν ειχα την δυνατοτητα θα περνα τα 2-3 grail μου και τελος αλλα αυτο ειναι επιστημονικη φαντασια θελω καμια 100 χιλιαδες ευρω :P οποτε βολευεομαι με πιο λογικα grail πχ καποιο νομος λονζιν γιατι τα pp και τα lange ειναι για αλλους :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 13:24:56 μμ »
εσύ δε χρειάζεσαι πολλά χρήματα....με κανένα 3χίλιαρο καθάρισες....ούτε εγώ χρειάζομαι πολλά πλέον..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 13:26:52 μμ »
εσύ δε χρειάζεσαι πολλά χρήματα....με κανένα 3χίλιαρο καθάρισες....ούτε εγώ χρειάζομαι πολλά πλέον..
οτι και να παρω παντα τα lange τα vc και την υπολοιπη  Υ.Ω θα την κοιταω με δεος αλλα ξαναλεω αυτα τα ρολογια δεν εχουν λογικες τιμες οποτε απο μακρια και αγαπημενοι εκτος απροοπτου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 13:27:26 μμ »
λογικο θα πω εγω ;)

πολύ λογικό Στέλιο!

Ιδανικα θα ηθελα 2 ρολογια.

Ενα τουμπανο (Omega, Tudor, Tag κτλ)
Ενα ομορφο ποιοτικο (Seiko, Edifice) για οταν δεν θελω να προκαλει το ρολοι που φοραω

και αντε ισως ενα 3ο g shock η κατι τετοιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 13:30:21 μμ »
οτι και να παρω παντα τα lange τα vc και την υπολοιπη  Υ.Ω θα την κοιταω με δεος αλλα ξαναλεω αυτα τα ρολογια δεν εχουν λογικες τιμες οποτε απο μακρια και αγαπημενοι εκτος απροοπτου

δε σου ταιριάζουν τα Lange.....καλύτερα να τα θαυμάζεις από μακριά! Δε θα τα απομυθοποιήσεις και ποτέ!
Ούτε σ᾽εμένα ταιριάζουν...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 13:32:26 μμ »

δε σου ταιριάζουν τα Lange.....καλύτερα να τα θαυμάζεις από μακριά! Δε θα τα απομυθοποιήσεις και ποτέ!
Ούτε σ᾽εμένα ταιριάζουν...
ε τι να μου ταιριαζουν 20 χρονων ειμαι :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 15:25:33 μμ »
1)

2
:D

Μέσα είσαι Βάγγο, απλά βάλε μου και ένα 000 και είμαι οκ  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 15:27:12 μμ »
εγω νομιζω ότι ο αρχικος ενθουσιασμος κραταει για καποιο διαστημε, οπου και φορας το νεοαποκτηθεν ρολοι συνεχεια
και μετα στο ροτεσιον παιζουν ολα το ιδιο

εξαρταται βεβαια και απο το ποσα ρολογια εχεις

για αυτο δεν θελω πολλα, για να μπορω να τα χαιρομαι ολα το ιδιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 15:28:16 μμ »
να αγορασεις ενα φτηνο ρολοι?μας αρκει ή μετα θα θελουμε το "καλο",που δεν ειναι απαραιτητα ενα αφταστο και πανακριβο.
Αν το θελεις απο την αρχη Ναι,
Αν θελεις κατι αλλο και το παρεις ως φθηνη εναλλακτικη τοτε θα ακολουθησουν τα γνωστα βήματα.......αγγελια κτλ

Νικολα, καλα τα λεμε.

αλλα πες μου αληθεια...
στην ερωτηση "ποιΟ ρολοι θα ηθελες?", ποσα σου ερχονται στο μυαλο?? :D
Στρατο πολλα, παρα πολλα
αλλα επειδη δεν θελω να μεγαλωσει το ροστερ
γι αυτο και σκεφτομαι πολυ πριν αποκτησω καποιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 16:30:11 μμ »
εμένα ευτυχώς καμιά αγορά μου δεν είναι παρορμητική...και την έχω σκεφτεί πολύ πριν την κάνω...και την ίδια προσοχή που δείχνω σε ένα ρολόι των 100 ευρώ δείχνω σε ένα των 10.000ευρώ...και να τα είχα τα χρήματα..προσωπικά φορώντας ένα τέτοιο ρολόι δεν θα ένιωθα καλύτερα ούτε θα έφευγε η επιθυμία μου για ποικιλία...δυστυχώς δεν μπορώ με 3ή4 ρολόγια ..όσο ακριβά και αν είναι..και νιώθω πολύ περήφανος που έχω αξιωθεί και έχω οτι έχω...και προσωπικά δεν θα ήθελα ποτέ κάτι καλύτερο ή ακριβότερο..είμαι πλήρης και γεμάτος με τις επιλογές και τα ωρολογιακά θέλω μου...το ματάκι μου παίζει όμως σε όλες τις χρηματικές κλίμακες...προσωπικά εύχομαι σε εμένα και σε εσάς...ο,τι φοράτε..να σας φέρνει στο μυαλό τόσο καλές αναμνήσεις..που να μην μπείτε ποτέ στον πειρασμό να το πουλήσετε...και έτσι να μείνει πάντα στην συλλογή σας...
με τα χρόνια γίνομαι ρομαντικός ..το ξέρω  :D  :D  :D

Τα σέβη μου  8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 21, 2015, 16:33:19 μμ »
εμένα ευτυχώς καμιά αγορά μου δεν είναι παρορμητική...και την έχω σκεφτεί πολύ πριν την κάνω...και την ίδια προσοχή που δείχνω σε ένα ρολόι των 100 ευρώ δείχνω σε ένα των 10.000ευρώ...και να τα είχα τα χρήματα..προσωπικά φορώντας ένα τέτοιο ρολόι δεν θα ένιωθα καλύτερα ούτε θα έφευγε η επιθυμία μου για ποικιλία...δυστυχώς δεν μπορώ με 3ή4 ρολόγια ..όσο ακριβά και αν είναι..και νιώθω πολύ περήφανος που έχω αξιωθεί και έχω οτι έχω...και προσωπικά δεν θα ήθελα ποτέ κάτι καλύτερο ή ακριβότερο..είμαι πλήρης και γεμάτος με τις επιλογές και τα ωρολογιακά θέλω μου...το ματάκι μου παίζει όμως σε όλες τις χρηματικές κλίμακες...προσωπικά εύχομαι σε εμένα και σε εσάς...ο,τι φοράτε..να σας φέρνει στο μυαλό τόσο καλές αναμνήσεις..που να μην μπείτε ποτέ στον πειρασμό να το πουλήσετε...και έτσι να μείνει πάντα στην συλλογή σας...
με τα χρόνια γίνομαι ρομαντικός ..το ξέρω  :D  :D  :D

Τα σέβη μου  8)
σε οτι ρολοι πηρα (χαζομαριτσες ρολογια) και μεχρι που πηρα το σιτιζεν που εχω ολα τα ρολογια εχουν να πουν ιστροριες οπως και το σιτιζεν απο κει και μετα πηρα πολλα ρολογια για τα δεδομενα μου ξερω γω 5-6 και ειλικρινα τα βλεπω αντικειμενα ενω το σιτιζεν και τα προηγουμενα (κατι φεστινα τομυ χιλφιγκερ χαζα) τα αγαπω.για αυτο δεν θελω πολλα ρολογια αλλα λιγα 3 ας πουμε που θα τα φοραω παρα πολυ
ΥΓ πολυ ωραιο το ποστ σου!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions