Γειά σας και πάλι!
Επιστρέφω για να σας πω πως είμαι σχεδόν έτοιμος να παραγγείλω ένα Hamilton Khaki Automatic Chronograph H71566553 (LNIB), από γνωστό μέλος γνωστού forum του εξωτερικού (Σουηδός με 111 post και 5 καλές κριτικές αγοραπωλησίας στο ίδιο forum). Το ρολόι αγοράστηκε 24/12/2014, έχει φορεθεί για μια βδομάδα προσεκτικά και έχει όλα του τα έγγραφα. Η συνδιαλλαγή θα γίνει μέσω PayPal (= πιθανότητα επιστροφής χρημάτων αν κάτι πάει στραβά, τιμή €600).
Γνωρίζω πως για after sales service οι εταιρίες δέχονται μόνο ρολόγια αγορασμένα από αντιπροσώπους, αλλά η χρηματική διαφορά μου φαίνεται αρκετή για να το τολμήσω. Επίσης, διαβάζοντας στο net και εδώ κατάλαβα πως σχεδόν ό,τι και να κάνει κανείς πάντα υπάρχει μια πιθανότητα να προσπαθήσουν να σε δουλέψουν.
Επειδή αντιλαμβάνομαι τον κίνδυνο του εγχειρήματος θα ήθελα τη γνώμη σας. Παραθέτω φωτογραφίες του ρολογιού. Αν το επιτρέπουν οι κανονισμοί του forum, μπορώ να σας στείλω και το link της αγγελίας.

Η τελευταία φώτο μου εστάλη χθες σε συνέχεια της επικοινωνίας μου με τον πωλητή. Περιμένω με αγωνία τη γνώμη σας.
Κώστας.