Δεν υπηρχε τετοια προθεση,παρα μονο σατυρικα
Εξ αλλου κι αλλα προσβλητικα υπαρχουν εδω στις εκλογες ,οπως πχ "γιατι γαμιεσαι ρε Νικολα"(παιδακι μικρο ο Νοκολας εως 16 χρονων?)τι φταιει ο Νικολας?
Αν ηταν ανηψιος του καποιου συμφορουμιτη ή φιλου?
Σατυρα ειναι κι αυτο,χωρις να θελω να σε θιξω Αλεξ-καλα εκανες και το βαλες.
οκ ζητω συγνωμη και δεν θα προβω σε αλλο σχολιο σε οτι και αν γραψετε
Φίλε Κωνσταντίνε δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου αδερφέ!! Άλλωστε μιλάμε συχνά οι δυό μας για διάφορα θέματα και ακόμα κι αν διαφωνούμε το κάνουμε πολιτισμένα και πιστεύω ότι υπάρχει αλληλοεκτίμηση.Το συγκεκριμένο ποστ έγραψα τί μου προξένησε.....και τελείωσε εκεί το θέμα.
Άλλωστε σε αυτό το νήμα δεν υπάρχει κανένα άλλο δικό μου ποστ!!Δοθήσης της ευκαιρίας να πω ότι ο καθένας μας έχει τις πολιτικές απόψεις του, αλλά ένεκα του ότι έγινα δέκτης παραπόνων από πολλούς συμφορουμίτες, για τη σάτιρα κατά συγκεκριμένου πολιτικού, το λιγότερο που έχω να κάνω είναι να εκφράσω την αντίθεση μου προς το νήμα σεβόμενος όλους αυτούς που νιώθουν να θίγονται.
Φυσικά και το δικαίωμα σε όσους κάνουν σάτιρα στους πολιτικούς είναι αναφαίρετο.Το δικαίωμα στο να αισθάνομαι θιγμένος στη σάτιρα της θρησκείας μου όμως είναι και δικό μου αναφαίρετο.
Επαναλαμβάνω ότι φυσικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου - απλά αυτήν την εικόνα δεν την ήθελα οπουδήποτε στο φόρουμ μας, γι᾽αυτό και την έσβησα.