0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχει καποια πολυ ωραια ρολογια, αλλα εχω ξεψαχνισει οσες ιστοσελιδες μπορουσα για νεα και παλια seiko, limited και κανονικα, ενα ρολοι με τα χαρακτηριστικα που θελω και κυριως στο σωστο μεγεθος, δεν μπορεσα να βρω.
To SARY147 Japanese Garden είναι πιο κοντά σε αυτά που θες (βλέπω έχεις το Mini Snowflake και το LE SARA σαν dial).
Και δύο νέα JDM, σήμερα ανακοινώθηκαν! SBDY105 - Save the Ocean Special Edition - 63.800円 - 2021.06 (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)και SBDY107 - - Save the Ocean Special Edition - 64.900円 - 2021.06 (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Την δουλειά με την SEIKO και τις official φωτογραφίες την ξέρουμε έτσι; Αυτά τα dial πρέπει να είναι κόλαση!!
Καλησπέρα νέος στην παρέα σας! Ο παππούς μου μου άφησε δώρο ένα σεικο 5 του 1968 1969 κάπου εκεί το είχε πάρει από Αίγυπτο. Δεν λειτουργεί σωστά. έχει τραβήξει πάρα πολλά όλα αυτα τα χρονια. ποσο κοστιζει μια επισκευη? δεν γνωριζω και ποσο κανει ενα τετοιο ρολοι. Φωτογραφία πως μπορώ να ανεβάσω ευχαριστώ.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.