0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Karthan7 στις Ιούνιος 20, 2020, 12:29:22 μμΠαράθεση από: WasteG8 στις Ιούνιος 20, 2020, 12:23:41 μμΦόρα του πάλι το shroud, σβήσε τις φωτογραφίες και ξεχνάμε ότι το έκανες Εχει αυτα τα "σκαλοπατακια" που το κανουν μανταρα......Επισης οι κορωνες δειχνουν τεραστιες και ασχημες.Φίλε μου έχεις ρολογαρα. Κάνε αυτό που πρέπει και προς Θεού ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ
Παράθεση από: WasteG8 στις Ιούνιος 20, 2020, 12:23:41 μμΦόρα του πάλι το shroud, σβήσε τις φωτογραφίες και ξεχνάμε ότι το έκανες Εχει αυτα τα "σκαλοπατακια" που το κανουν μανταρα......Επισης οι κορωνες δειχνουν τεραστιες και ασχημες.
Φόρα του πάλι το shroud, σβήσε τις φωτογραφίες και ξεχνάμε ότι το έκανες
Φίλε μου έχεις ρολογαρα. Κάνε αυτό που πρέπει και προς Θεού ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ
Ο Νικος ειναι στη λιστα αγνοησης
10 χαρακτήρες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Honor 9 using Tapatalk
SEIKO / GS πραγματοποίησε εκδηλωση νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα στο Γκέτεμποργκhttps://klocksnack.se/threads/seiko-gs-event-p%C3%A5-klockmaster-globen-15-6-ni-som-%C3%A4r-h%C3%A4r-posta-era-bilder.133847/https://klocksnack.se/threads/seiko-gs-ht-2020-twg-photo-shoot.133992/#post-3392687
Νίκο με τις τιμές που ζητάνε πλέον στη Seiko είναι φάτε μάτια ψάρια 😆
Παράθεση από: Spyoly στις Ιούνιος 21, 2020, 09:41:36 πμΝίκο με τις τιμές που ζητάνε πλέον στη Seiko είναι φάτε μάτια ψάρια 😆Εχουν αρχισει να πιστευουν οτι ειναι η Rolex της Ιαπωνιας....
Παράθεση από: Karthan7 στις Ιούνιος 20, 2020, 12:29:22 μμΠαράθεση από: WasteG8 στις Ιούνιος 20, 2020, 12:23:41 μμΦόρα του πάλι το shroud, σβήσε τις φωτογραφίες και ξεχνάμε ότι το έκανες Εχει αυτα τα "σκαλοπατακια" που το κανουν μανταρα......Επισης οι κορωνες δειχνουν τεραστιες και ασχημες.Γυμνό δεν είναι ωραίο. Πιστεύω ότι με το ασημί μεταλλικό shroud είναι πολύ ωραίο και κλασάτο. Φτάνει σε επίπεδο tuna και είναι και ιδιαίτερο.
Αυτά τα έχει δει κανείς ρε παίδες? Πολύ μου αρέσουν και δεν τα βρίσκω πουθενά Ευρώπη.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.