Ευχαριστώ τους κκ Πέτρο και Χάρη.
Ειναι ένα κεφάλαιο η πιστοποίηση, που κάποια στιγμή, θα πρέπει να αναλυθεί, αν δεν υφίσταται ήδη.
Και εμένα το SEIKO, είναι πλέον μείον 13 δευτερα σε 12 ημέρες, ( από 7 Μαρτίου 11.00 το πρωϊ ), καλύτερα και από ρολόγια των πολλών χιλιάδων, αλλά αυτό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ τίποτα.
Ειναι απλώς..........................................σύμπτωση !
Αν αυτό τον χρόνο τον κράταγε ΚΑΙ ενώ το έψηνε ο ήλιος σε μια παραλία,
Αν αυτό τον χρόνο τον κράταγε ΚΑΙ ενώ το πάγωνε το χιόνι στις καταβάσεις ( εκτός μπουφάν ),
Αν αυτό τον χρόνο τον κράταγε ΚΑΙ ενώ το φορούσα στα άπειρα αεροπορικά μου ταξίδια ( αυξομειώσεις g ),
Αν αυτό τον χρόνο τον κράταγε ΚΑΙ ενώ υπηρετούσα στους ελεύθερους σκοπευτές ( ακινησία για ΠΟΛΛΕΣ ώρες )
......τότε, ΝΑΙ θα ήμουν ευτυχισμένος, γιατι θα είχα ένα ρολόι που θα έκανε ΟΛΑ αυτά, χωρίς να είναι ADJUSTED to 5 positions & temperatures. ( Ρυθμισμένο σε 5 θέσεις και θερμοκρασίες ), και κατα συνέπεια , 100 φορές πιο ακριβό !.
Αν ήμουν υπεύθυνος για την ..............μυστικη αποστολή του έθνους, ή για ένα απλό άλμα ελευθέρας στο νερό, δεν θα φόραγα ένα ΜΗ πιστοποιημένο. Με το άλμα από τα Χ πόδια θα πάγωνε, μολις βουταγα στο νερό θα ξεπάγωνε, και μετά μπορεί να έτρεχε 35 δεύτερα την ώρα, και όταν θα έσκαγαν τα εκρηκτικά, μετά την μακρυα περίπολο, να τα ειχα ακόμα στην τσέπη μου. γιατί η ένδειξη του χρόνου πλέον, θα ήταν "σχετική".
Χαιρομαι που το ρολογάκι των 60 Ε δείχνει σωστά, αλλά σε εργαστηριακές συνθήκες. Οχι σε ανεξέλεγκτες πραγματικές.
Αν διέσχιζα τον ωκεανό, με σχεδία από πάπυρο, εξομοιώνοντας τις συνθήκες των αρχαίων Φοινίκων, και έπαιρνα στίγματα για να καθορίσω την πορεία μου, αυτονόητο είναι ότι δεν θα βασιζόμουνα σε μη πιστοποιημένο. Γιατί θα κατέληγα στην Παταγωνία

Για να διαχωρίζουμε την "ήρα από το στάρι"