0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eisenberg στις Οκτώβριος 13, 2016, 19:42:50 μμΥπερβολές,δεν ειναι δά και κανα σπάνιο κομμάτι ούτε και ακριβό.Δε θέλω να μάθω τι άλλο μπορεί να έχεις ξεχασμένο,γιατί θα κολαστώ πάλι βραδιάτικα...
Υπερβολές,δεν ειναι δά και κανα σπάνιο κομμάτι ούτε και ακριβό.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Όλη η σειρά... Που είσαι Στέφανεεεε.......
Άσε, αυτός ο τύπος είναι από τους πρώτους που εντόπισα στο διαδίκτυο όταν έψαχνα το "πολύτιμο" SAGL001.Αν τον συναντούσα μπροστά μου θα του έδινα μια μπουνιά που θα ήταν όλη δική του... (από ζήλια).
Παράθεση από: STF στις Οκτώβριος 15, 2016, 14:46:31 μμΆσε, αυτός ο τύπος είναι από τους πρώτους που εντόπισα στο διαδίκτυο όταν έψαχνα το "πολύτιμο" SAGL001.Αν τον συναντούσα μπροστά μου θα του έδινα μια μπουνιά που θα ήταν όλη δική του... (από ζήλια)....και που να δείς έναν Εγγλέζο-Σκωτσέζο, που έχει 100+ Rolex Sumariner's, και είναι και όλα ΑΝΤΙΚΕΣ
Παράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 15, 2016, 17:04:03 μμΠαράθεση από: STF στις Οκτώβριος 15, 2016, 14:46:31 μμΆσε, αυτός ο τύπος είναι από τους πρώτους που εντόπισα στο διαδίκτυο όταν έψαχνα το "πολύτιμο" SAGL001.Αν τον συναντούσα μπροστά μου θα του έδινα μια μπουνιά που θα ήταν όλη δική του... (από ζήλια)....και που να δείς έναν Εγγλέζο-Σκωτσέζο, που έχει 100+ Rolex Sumariner's, και είναι και όλα ΑΝΤΙΚΕΣ Υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι συλλέκτες,και στα sub και στα speedmaster,κλπ...Δώσε καμια φώτο αν εχεις Γιώργο.
......Αν τον συναντούσα μπροστά μου θα του έδινα μια μπουνιά που θα ήταν όλη δική του... (από ζήλια).
Παράθεση από: Petros1 στις Οκτώβριος 15, 2016, 17:23:01 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 15, 2016, 17:04:03 μμΠαράθεση από: STF στις Οκτώβριος 15, 2016, 14:46:31 μμΆσε, αυτός ο τύπος είναι από τους πρώτους που εντόπισα στο διαδίκτυο όταν έψαχνα το "πολύτιμο" SAGL001.Αν τον συναντούσα μπροστά μου θα του έδινα μια μπουνιά που θα ήταν όλη δική του... (από ζήλια)....και που να δείς έναν Εγγλέζο-Σκωτσέζο, που έχει 100+ Rolex Sumariner's, και είναι και όλα ΑΝΤΙΚΕΣ Υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι συλλέκτες,και στα sub και στα speedmaster,κλπ...Δώσε καμια φώτο αν εχεις Γιώργο.Φυσικά και ΔΕΝ έχω φωτο.Αλλά σου χαλάω εγώ χατίρι ? Εψαξα, και τον ΒΡΗΚΑ Αυτός ειναι. O Mike Wood.Κάνε καφέ, και ................................αν τ΄αντέξεις http://rolexpassionreport.com/11337/mike-wood-ultimate-vintage-rolex-collector/
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.