0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια βοηθεια και παλι για να καταλαβω το ρολοι γραφει αυτα... Case diameter: 41mm (excluding crown)Case diameter: 44mm (including crown)Case thickness: 12mmστο site με τα nato strap γραφει μονο αυτο Strap 20mm or 22mm τωρα εννοει το μεγεθος απο το λουρακι η το φαρδος; γενικως που θα γνωριζω εγω τι κανει στο ρολοι μου; και μιλαω για συγκεκριμενο seiko το SNZG15J1 και το συγκεκριμενο seiko ειδα οτι η κορωνα ειναι matte μπορει καποιος να του επιβεβαιωση; αν ειναι να κοιταξω για matte οπως αυτο
Να ρωτησω και κατι κουλο; πως ξερει το ρολοι ποτε ειναι ο μηνας με 31 η με 30;η πρεπει να το αλλαζω χειροκινητα;
ή eco-drive
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 08, 2013, 19:11:09 μμή eco-driveοχι
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 08, 2013, 19:12:52 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 08, 2013, 19:11:09 μμή eco-driveοχιTι όχι? Ναι.
Ειναι και περπετουαλ.Sent from my Xperia T using Tapatalk
Παράθεση από: grecellin στις Νοέμβριος 08, 2013, 15:24:49 μμΠολύ ωραίο, πιο μοντέλο;Σ'ευχαριστώ Κώστα.SNK793K1 (7S26-02J0)
Πολύ ωραίο, πιο μοντέλο;
Παράθεση από: batman1345 στις Νοέμβριος 07, 2013, 02:02:34 πμCharisps εχεις εμπειρια για λουρακια που ταιριαζουν καλα στα seiko; ψαχνω για δερματινα και nato Ελλαδα η internet λες;Αν είσαι Αθήνα πιστεύω πως από τα γνωστά "λουρομάγαζα" θα καλυφθείς, αν είσαι επαρχία μάλλον είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα καθώς οι επιλογές είναι συνήθως περιορισμένες. Αν θες απλά ένα λουράκι να αλλάξεις τον μπρασελέ θα βρεις κάτι, για κάτι εξειδικευμένο θα πρέπει να το ψάξεις στο νετ, από θέμα ταιριάσματος δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, αν έχεις το ρολόι κοντά, το βλέπεις επιτόπου και αποφασίζεις αν του πάει ή όχι, συνήθως αν το δεις και πιστεύεις ότι του πάει, θα μείνεις ευχαριστημένος.Παναγιώτης
Charisps εχεις εμπειρια για λουρακια που ταιριαζουν καλα στα seiko; ψαχνω για δερματινα και nato Ελλαδα η internet λες;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.