Jobous και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ όλους παιδιά...!!!Φίλε rose...Όχι δεν το είχα δει...Απλά βασίστηκα στην "εγγύηση" μέλους του φόρουμ, για την κατάσταση του ρολογιού, που ήξερε καλά τον ιδιοκτήτη του...Και τελικά όντως το ρολόι ήταν πραγματικά αψεγάδιαστο...!!! Από ίντερνετ δεω ψωνίζω, διότι έχω άγνοια απ αυτά και θέλω τα λεφτά μου να μένουν όσο γίνεται στη χώρα...!!!
Μην παρεξηγηθώ...Δεν κατηγορώ αυτούς που ψωνίζουν από ίντερνετ...Κι εγώ θα ψώνιζα κάποια ρολόγια που μου άρεσαν φοβερά και δεν υπάρχουν στην Ελλάδα...Και από την άλλη βλέπω τη φοβερή διαφορά στις τιμές... "Μπανανία" είμαστε σε μοντέλα και πολλοί καρα-κερδοσκοπούν...!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)δεν ισχύει παντού....με τις εκπτώσεις που γίνονται πετυχαίνεις πολύ καλές τιμές στην Ελλάδα σε ρολόγια σχετικά μεγάλου και μεγάλου budget....κάνω λάθος?
οχι βέβαια.....στα ελβετικά όμως?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.