0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρολόι-μονόδρομος εάν κάποιος επιθυμήσει τα συγκεκριμένα χρώματα! Μόνο ο ωροδείκτης μέχρι στιγμής με κρατάει μακριά από την αγορά...ως πότε όμως; SARB017(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 04, 2015, 23:07:10 μμΡολόι-μονόδρομος εάν κάποιος επιθυμήσει τα συγκεκριμένα χρώματα! Μόνο ο ωροδείκτης μέχρι στιγμής με κρατάει μακριά από την αγορά...ως πότε όμως; SARB017(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)εμένα για πάντα!
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 04, 2015, 23:08:19 μμΠαράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 04, 2015, 23:07:10 μμΡολόι-μονόδρομος εάν κάποιος επιθυμήσει τα συγκεκριμένα χρώματα! Μόνο ο ωροδείκτης μέχρι στιγμής με κρατάει μακριά από την αγορά...ως πότε όμως; SARB017(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)εμένα για πάντα!Χάρη μη λες μεγάλα λόγια...!
Παράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 04, 2015, 23:09:00 μμΠαράθεση από: charisps στις Μάιος 04, 2015, 23:08:19 μμΠαράθεση από: Ελλάς στις Μάιος 04, 2015, 23:07:10 μμΡολόι-μονόδρομος εάν κάποιος επιθυμήσει τα συγκεκριμένα χρώματα! Μόνο ο ωροδείκτης μέχρι στιγμής με κρατάει μακριά από την αγορά...ως πότε όμως; SARB017(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)εμένα για πάντα!Χάρη μη λες μεγάλα λόγια...! στην προκειμένη περίπτωση λέω....αν ήταν θα το είχα πάρει!Δε μου αρέσει καθόλου!
Seiko SUN023 Prospex Kinetic GMT Diver(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καρέ Sumo! Το 3ο μ' αρέσει περισσότερο απ' όλα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Φακός κανονικός! Σκέφτομαι να το δημοσιεύσω και στο θέμα με τους φακούς! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.