Θοδωρη να τα χαιρεσαι και τα δυο αποκτηματα! σπανιο το πρωτο και ιδιαιτερο, μου αρεσει πολυ! Οσο για το γνωστο Sawtooth τι να πει κανεις? ημουν ετοιμος να το παρω απο τον Ισπανο (τσιμπημενη η τιμη ομως οπως ειπες χαλαλι) τελικα τελευταια στιγμη αλλαξα γνωμη.
Ευχαριστώ Πάνο. Ίσως όμως και να έκανες καλά. Γιατί εδώ υπάρχει ένα μυστήριο:
Γνώριζα πως το Sawtooth είναι καταργημένο από χρόνια και ιδιαίτερα δυσεύρετο. Γι' αυτό και χάρηκα που πέτυχα κάποιο NOS κομμάτι και δικαιολόγησα και την υψηλή τιμή του.
Όταν ήρθε όμως το ρολόι, διαπίστωσα με έκπληξη ότι δεν είναι NOS αλλά NEW...! Αύγουστος του '13 γράφει το πίσω καπάκι:

Τί έχει γίνει δεν ξέρω. Να έγινε επανέκδοση του μοντέλου; Δεν το συνηθίζει η Seiko. Και δεν βρήκα καμμιά σχετική αναφορά σε WUS, SCWF κλπ. Παντού το ψάχνουν εναγωνίως.
Και στο μεταξύ, ο "Ισπανός" το πουλάει κανονικά! Οποιαδήποτε πληροφορία από κάποιον που γνωρίζει κάτι περισσότερο, ευπρόσδεκτη.
Πάντως, υπάρχει μια πιθανότητα σε λίγο καιρό να γεμίσουν τα ιντερνετομάγαζα της Ασίας με πάμφθηνα Sawtooth (κι εγώ που δεν κρατήθηκα το πλήρωσα βαπορίσιο...)
Μπορεί όμως και να βγήκε μια περιορισμένη έκδοση σε κάποια χώρα, οπότε είμαι από τους λίγους τυχερούς. Θα δείξει... Για την ώρα όμως, τουλάχιστον το χαίρομαι από τους πρώτους!