0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πανέμορφο, το μόνο που δεν μου αρέσει καθόλου όμως είναι που βάλανε τους μονούς αριθμούς στο dial.
Δηλώνω κάτοχος του πιο σπάνιου και του πιο ακριβού της λίστας 6 στον κόσμο υπάρχουν όλα στην Ιαπωνία (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Seiko takes great pride in its proprietary Spring Drive calibers for many reasons, but chief among them is their ability to function tirelessly and reliably in all kinds of challenging conditions — up to and including outer space: Seiko watches with these in-house movements have been certified for space travel and worn aboard the International Space Station.
SLA057J1 600 κομμάτια και SLA055J1 1300 κομμάτιαSeiko Prospex 1968 Diver’s Modern Re-interpretation limited editions42.6mm × 13.1mm8L35€4,600Άλλο ένα re-re-re intrpretation σε limited που είναι.. χειρότερα ρολόγια του πρώτου και ακριβότερα των προηγούμενων re-re Ήδη την σφάζουν με το γάντι για αυτές τις νέες εκδόσεις στα blogΜε άλλα λόγια, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)https://www.seikowatches.com/global-en
Νομίζω τα μπερδεύετε λίγο....Έκδοση του "μικρού" MM με καλίμπρα 8L35 δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει ξανά! (Προσοχή: δεν μιλάμε για το MM 300m.....)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.