0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή η αντίθεση ήταν πού με έκανε να το δοκιμάσω, είχα δει και φωτογραφίες στο ίντερνετ και σε φόρουμ τού εξωτερικού.Και μερικές φωτογραφίες κλεμμένες από το ίντερνετ.Το περίβλημα (δεν ξέρω πώς ονομάζεται) κοστίζει 100 ευρώ περίπου.... Δε βγαίνω μάνα μου....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Honor 9 using Tapatalk
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούνιος 19, 2020, 10:27:48 πμΜην κάνεις τέτοια και ζαχαρωνω πολύ ένα μπλεδακι tudor
Παράθεση από: Karthan7 στις Ιούνιος 19, 2020, 11:56:37 πμΑυτή η αντίθεση ήταν πού με έκανε να το δοκιμάσω, είχα δει και φωτογραφίες στο ίντερνετ και σε φόρουμ τού εξωτερικού.Και μερικές φωτογραφίες κλεμμένες από το ίντερνετ.Το περίβλημα (δεν ξέρω πώς ονομάζεται) κοστίζει 100 ευρώ περίπου.... Δε βγαίνω μάνα μου....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Honor 9 using TapatalkΤο περίβλημα (shroud) βγαίνει και σε μεταλλικό (μάλλον είναι το ίδιο με το tuna) και μειώνει την αίσθηση της πλαστικίλας. Προσωπικά δεν θα δίσταζα να δοκιμάσω πως είναι το ρολόι και χωρίς το (πλαστικό) περίβλημα. Σε ένα βίντεο που είχα δει από το tuna με είχε ενθουσιάσει πόσο αναπάντεχο, διαφορετικό και όμορφο φαινόταν.Πάντως, τα δύο πρώτα μεταλλικά μπρασελέ που δείχνεις και κυρίως αυτό με το ασημί χρώμα με τα μικρά, ψηφιδωτά στελέχη (δε θυμάμαι πως λέγεται αυτός ο τύπος) είναι πραγματικά κουκλί
Το βράδυ θα βγάλω το περίβλημα και θα ανεβάσω φωτογραφία.Sent from my Honor 9 using Tapatalk
Φόρα του πάλι το shroud, σβήσε τις φωτογραφίες και ξεχνάμε ότι το έκανες
Παράθεση από: WasteG8 στις Ιούνιος 20, 2020, 12:23:41 μμΦόρα του πάλι το shroud, σβήσε τις φωτογραφίες και ξεχνάμε ότι το έκανες Εχει αυτα τα "σκαλοπατακια" που το κανουν μανταρα......Επισης οι κορωνες δειχνουν τεραστιες και ασχημες.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.