Τελικά ήρθε στις 7 Αυγούστου το ρολόι, οπότε ήταν εντός του deadline παράδοσης που είχε το Amazon.
Δεν υπήρξε δασμός στο τελωνείο.
Στα του ρολογιού τώρα:
Είναι ένα φανταστικό ρολόι. Αν αναλογιστεί κανείς ότι μου κόστισε 166.85€ στην πόρτα μου, τότε μιλάμε για το bargain of the century.
Εντάξει, φυσικά και ισχύει το ότι πληρώσεις παίρνεις, προς θεού. Όμως έχει τα looks πολύ ακριβότερου ρολογιού και to be honest αν ήταν ελβετικό θα κόστιζε 3πλάσια τουλάχιστον χρήματα.
Εντύπωση μου έκανε ότι μόλις πάρει λίγο φως, φωσφορίζουν οι δείκτες και οι ενδείξεις σε έντονο βαθμό που στο σκοτάδι βλέπεις κυριολεκτικά τον περιβάλλοντα χώρο.
Έφαγε θάλασσα και βουτιές αλλά πάντα το βραδάκι το έπλενα με υγρό σαπουνάκι και παγωμένο νερό βρύσης.
Ο μηχανισμός στις τόσες μέρες που το έχω δείχνει να μην χάνει, αν και ακόμη είναι νωρίς για συμπεράσματα διότι και άστρωτο είναι (αλήθεια ισχύουν τα περί στρωσίματος?) αλλά και το πείραζα ώστε να ταιριάξω την ημέρα και ημερομηνία.
Αυτό με παίδεψε διότι δεν είχα βρει πως θα επιλεγεί η Αγγλική γλώσσα και όχι η Ισπανική. Μετά κατάλαβα ότι για 1 ώρα της ημέρας θα πρέπει να βλέπω αναγκαστικά και την Ισπανική ένδειξη ημέρας.
Αυτά σε γενικές γραμμές. Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις εν καιρώ αλλά και με φωτογραφίες.