Αποστολέας Θέμα: IWC vs Rolex  (Αναγνώστηκε 33223 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
Απ: IWC vs Rolex
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 10, 2011, 10:54:19 πμ »
IWC φυσικά!
Απλά κοιταξτε την τιμη του νέου submariner. Τραγελαφικο!  :o

Φιλικά και αντί-ρολεξικα :)

Ελιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 10, 2011, 11:06:27 πμ »
Ως κάτοχος IWC και λάτρης των σχεδίων και του class που αποπνέουν τα ρολόγια της ψηφίζω δαγκωτό IWC. Σέβομαι την ιστορία της rolex αλλά δεν υπάρχει κανένα σχέδιο που να με προκαλεί να αποχωριστώ τοσα χρήματα. Ειδικά για ρολόγια που έχουν κοπιαριστεί ΤΌΣΟ ΠΟΛΥ από τόσες πολλές άλλες εταιρίες ώστε αυτές τις μέρες στις παραλίες να βλέπω παντού γύρω μου rolex και rolex-οειδή. Από γύφτουλες φραγκάτους μέχρι πλατινέ 22χρονα τσόκαρα. Φτάνει πια η "αισθητική" της ψευτογκλαμουριάς. Το ρολόι πρέπει να το φοράς, όχι να σε φοράει. Εν κατακλείδι, όταν πρόκειται να πληρώσω τόσα χρήματα για ρολόι, δεν θέλω να το φοράει δίπλα μου και το κάθε ανθρωποειδές που έμαθε τα ρολόγια ως αξεσουάρ από το cosmopolitan και τον Κωστόπουλο. Για αυτό και δεν θα αγόραζα ποτέ και το top gun της IWC. Μιλάω για τα πλαίσια της Ελλάδας πάντα. Έξω είναι αλλιώς.

Συγγνώμη που μακρυγόρησα αλλά αυτές τις μέρες κυριολεκτικά το έχω κάνει hobby να παρατηρώ τί φοράνε στην παραλία. Τί λαός είμαστε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

Αποσυνδεδεμένος Harry 22

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 10, 2011, 11:23:10 πμ »
1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos78

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 10, 2011, 11:27:26 πμ »
Επειδή ρολόγια δεν είναι μόνο μηχανές, ιστορία και μεταπωλιτική αξία αλλά πάνω από όλα αντικείμενα που μας αρέσει να τα φοράμε, να γουστάρουμε να τα βλέπουμε στους καρπούς μας και που μας εκφραζουν...

By nikos1978 at 2011-06-20

Θα προτιμούσα να έχω το παραπάνω στον καρπό μου από ένα submariner ή έναν πορτογάλλο χρονογράφο από μια daytona, συνεπώς  IWC.  8)

Δεν είμαι ιδιαίτερα θαυμαστή της Rolex αλλά ούτε αντιρολεξάκιας. Πολύ πιθανό τα ρόλεξ στο σύνολο, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα κριτήρια, να είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα IWC. Ψήφισα καθαρά υποκειμενικά, τι θα αγόραζα εγώ αν είχα τη δυνατότητα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 10, 2011, 11:31:40 πμ »
Φίλε δαμοκλη συμφωνώ απόλυτα.

Όμως.....

Το να φοράς ένα ρολόι και να μην σε φοράει έγκειται στη προσωπικότητα του καθενός. Ο Κωστόπουλος έκανε γνωστό στην Ελλάδα (στους μη γνωστές) το big pilot και όχι το top gun.

Τα ρολεξ είναι εξαιρετικά ρολόγια, ζωντανή ιστορία όμως είναι υπερτιμημενα και ποια status symbol.
Και για να κάνω τον δικηγόρο του διαβολου μάλλον και άλλες εταιρείες θα θέλανε να είναι στην θέση της ρολεξ. Βλέπε ομεγα.

Ο έλληνας η μάλλον ο Νεο-έλληνας δεν έχει παιδεία. Ότι βλέπει στα λαμόγια στα ΜΜΕ το θέλει.
Πριν λίγα χρόνια μιλαγαμε για πανεραι και τότε όλοι με κραζανε. Τώρα όλοι θέλουν ένα. Φοράει ο γιουρκας βλέπεις. Πριν δουν τον Κωστόπουλο με ΙWC όλοι γελουσαν με την εταιρεία. Τώρα γίνανε ειδήμονες.
Μην το ψάχνεις...

Φιλικά και αντι Νεο-ελληνικά
Ελιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 10, 2011, 12:05:12 μμ »
Ο έλληνας η μάλλον ο Νεο-έλληνας δεν έχει παιδεία. Ότι βλέπει στα λαμόγια στα ΜΜΕ το θέλει.

Δλδ αυτο το φαινομενο ειναι ελληνικο?Εγω το εχω δει σε ολη την Ευρωπη και την Αμερικη.Αρα κανενας σημερα δεν εχει παιδεια εκτος απο εμας που γραφουμε στα φορουμ.
Ο Ελληνας δεν διαφοροποιειται.

IWC φυσικά!

Ενω τα IWC ειναι ευκαιριες!Και δεν εχουν καν δικη τους μηχανη τα περισσοτερα,ισως ουτε την αξιοπιστια και διαχρονικοτητα της Rolex.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lambros

• Full Member
  • **
  • Chronometrophilia
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 10, 2011, 12:15:10 μμ »
Εαν μου αρεσει κάτι (σύμφωνα με όσα με φτάνει η κούτρα μου) δεν υπολογίζω μάρκα.

Με αυτή την έννοια η κουβέντα και η σύγκριση είναι ανούσια.

Για πολλούς και σημαντικούς λόγους, η ρόλεξ είναι εταιρεία σταθμός. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι HBS case study.

Από την άλλη, η iwc είναι εταιρεία υω, κατασκευάζει complications, η ρόλεξ όχι.

Ο συλλέκτης που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει (δεν γίνεται αλλιώς) να μην έχει, είχε, πάρει στο μέλλον ένα ρόλεξ.

Συμφωνώ ότι η iwc πουλάει ακριβά. Δηλαδή η ρόλεξ πουλάει φτηνά?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Haters gonna hate

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• Co-Founder
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 10, 2011, 12:19:00 μμ »
IWC απο εμενα...
Μπορει η ρολεξ να υπερεχει τεχνολογικα...( ισως και οχι) αλλα η ποικιλομορφια στα ρολογια της IWC και οι πιο λογικες τιμες της την καθιστουν πιο συμπαθη σε εμενα.
Μπορει να μου αρεσει το νεο sub και το explorer ii 2011 αλλα μια εταιρια δε μου αρεσει να 'κρεμεται' απο ενα-δυο μοντελα της. >:(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 10, 2011, 12:24:49 μμ »
Μόνον ο έλληνας υπερασπίζεται κάτι που πριν αγνοούσε η δεν ήξερε, τόσο σθεναρά. Κυρίως ο έλληνας πουλάει πουλ-Μουρ επειδή φοράει ένα ρολεξ. Εκει είναι το θέμα παιδείας και όχι αν επηρεάζεται απο τα media.αυτο γίνεται παντού.

Τα IWC σε σχέση με τα ρολεξ είναι πιο φυσιολογικά κοστολογημενα.είναι το ίδιο ποιοτικά ρολόγια, είναι αξιόπιστα, έχουν γράψει και αυτα ιστορία.

Αν ο Πορτογάλος έγραφε ρολεξ θα είχε 20,000 και θα λέγατε σούπερ τιμη! Αν το top gun ήταν ρολεξ θα είχε τα τριπλάσια. Και στην τελική αν ένα ταπεινο sinn EZM3 το έβγαζε η ρολεξ με την τεχνολογίας που κουβαλάει θα είχε δεκαρικακι.

Φιλικά
Ελιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 10, 2011, 12:35:46 μμ »
Μόνον ο έλληνας υπερασπίζεται κάτι που πριν αγνοούσε η δεν ήξερε, τόσο σθεναρά. Κυρίως ο έλληνας πουλάει πουλ-Μουρ επειδή φοράει ένα ρολεξ.
Εχω αντιθετη γνωμη,αλλα ο καθενας με τις εμπειριες και τα βιωματα του.Το πουλ-μουρ ειναι διεθνες ::)

Παράθεση
Αν ο Πορτογάλος έγραφε ρολεξ θα είχε 20,000 και θα λέγατε σούπερ τιμη!

Μα εχει ενα σωρο αξιολογα μοντελα και δεν τα πουλαει 20.000...τί το σουπερ ντουπερ εχει επιτελους αυτος ο Πορτογαλος?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 10, 2011, 12:45:41 μμ »
Φίλε eisenberg και εγω έχω ζήσει στο εξωτερικό και έχω κάνει αρκετά ταξίδια. Την ξιπασια και την ανοησία του Νεο-έλληνα δεν την έχω συναντήσει πουθενά. Όμως ο καθένας με τα βιώματα του, έχεις δίκιο.

Τι το σούπερ-ντουπερ έιχε ένα 14060 για να έχει τόσο; Το Νεο sub?

Πάω να κάνω καμμια βουτιά...

Φιλικά
Ελιο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 10, 2011, 12:52:09 μμ »
IWC φυσικά!

Φιλικά και αντί-ρολεξικα :)

Ελιο

Εσυ?Το ρολεξοσκυλο? ???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 10, 2011, 12:53:35 μμ »
Μόνον SD και 5513.... :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 10, 2011, 12:55:52 μμ »
Αρχίζω σοβαρά να πιστεύω ότι έχεις κάνει μια λίστα με όσους θέλεις, για κάποιο δικό σου διαστροφικό λόγο, να αγοράσουν ρόλεξ και όταν κάποιος από αυτούς αγοράσει ρόλεξ, γέρνεις πίσω στην καρέκλα σου και γελάς τσιριχτά με ικανοποίηση, όπως οι μάγισσες παλιά.

Ναι!Εχω μετοχες και θελω να τα σπρωξω!Δεν ξερεις τι κοκκαλα ειναι?Ασε!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Αύγουστος 10, 2011, 13:18:51 μμ »
Κατι που θεωρω σημαντικο για τη Rolex,ειναι οι δυο πατεντες της και εχει σημασια για μια εταιρια που θελει να παραμεινει ψηλα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions