Captain καλα κανεις.Ετσι ειναι η ζωη.Δοκιμαζει αυτα που σου αρεσουν,ποικιλια δηλαδη και οταν ωριμαζουν τα θελω σου και οι προτεραιοτητες του καταληγεις καπου αλλου και σιγουρα.Και εγω το ιδιο εκανα,εχουν περασει απο τα χερια μου δεκαδες ρολογια και αφου εκανα τον κυκλο κατεληξα σε μια καλη 7αδα.Δεν χρειαζεται να μετανιωνουμε για αγορες που καναμε,πολυ απλα γιατι δεν αξιζει να μιζεριαζουμε
... εννοείτε δεν εχω μετανιώσει για καμιά αγορά μου ... όλα μου τα ρολόγια τα γουστάρω ... όπως γουστάρω πολλά και διάφορα ρολόγια από όλες τις εταιρείες ... δεν εχω κωλύματα και δεν ειμαι οπαδός καμιάς εταιρείας ...!!!!
... μου αρέσουν τα ρολόγια είτε είναι φτηνά είτε είναι ακριβά ... είτε είναι Ελβετικά είτε είναι Γιαπωνέζικα και αγοράζω ρολόγια γιατί αρέσουν σε έμενα και όχι γιατί αρέσουν στα φόρουμ η έχουν την κοινή αποδοχή και αναγνώριση κάποιας ελιτίστικης παρέας ... που ο λόγος τους είναι ευαγγέλιο ... !!!
Εξάλλου ως γνωστόν στην ζωή τελικά το ταξίδι είναι που μετράει και όχι ο προορισμός ... ....!!!!!