Αποστολέας Θέμα: Service σε seiko 5άρι SKZ211J1 (άτλας)  (Αναγνώστηκε 16643 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sl8

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Service σε seiko 5άρι SKZ211J1 (άτλας)
« στις: Ιούνιος 07, 2014, 12:17:55 μμ »
Καλημέρα παιδιά. Πρόσφατα ο Άτλας μου και μετά απο συνεχόμενη χρήση ενός μήνα περίπου σταμάτησε. Ίσως για λόγους λίπανσης αφού τον είχα στο κουτί για 2 περίπου χρόνια...Το πήγα σε ρολογά (παλιός τεχνίτης της περιοχής) και σήμερα μετά απο 4 μέρες που πήρα τήλ να δω τι γίνεται μου είπε η σύζυγός του οτι το επισκεύασε και πως το κόστος του είναι 85 ευρώ. Ρώτησα τι ακριβώς είχε και μου απάντησε ότι αυτό που γνώριζε είναι ότι ανοίχτηκε όλος ο μηχανισμός αλλά δεν γνωρίζει αν επισκευάστηκε ή απλά λιπάνθηκε. Μου είπε οτι αυτά τα ρολόγια κοστίζουν γενικά στην επισκευή...

Ποια είναι η γνώμη σας για την τιμή, αν υποθέσουμε ότι έκανε μόνο λίπανση. Επίσης δεν θα ήταν σωστό να με ενημέρωνε για το ποσό πριν την επισκευή?

Ευχαριστώ ρε παιδιά εκ των προτέρων.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 07, 2014, 12:20:24 μμ από sl8 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Service σε seiko 5άρι SKZ211J1 (άτλας)
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 07, 2014, 13:18:08 μμ »
Καλημέρα παιδιά. Πρόσφατα ο Άτλας μου και μετά απο συνεχόμενη χρήση ενός μήνα περίπου σταμάτησε. Ίσως για λόγους λίπανσης αφού τον είχα στο κουτί για 2 περίπου χρόνια...Το πήγα σε ρολογά (παλιός τεχνίτης της περιοχής) και σήμερα μετά απο 4 μέρες που πήρα τήλ να δω τι γίνεται μου είπε η σύζυγός του οτι το επισκεύασε και πως το κόστος του είναι 85 ευρώ. Ρώτησα τι ακριβώς είχε και μου απάντησε ότι αυτό που γνώριζε είναι ότι ανοίχτηκε όλος ο μηχανισμός αλλά δεν γνωρίζει αν επισκευάστηκε ή απλά λιπάνθηκε. Μου είπε οτι αυτά τα ρολόγια κοστίζουν γενικά στην επισκευή...

Ποια είναι η γνώμη σας για την τιμή, αν υποθέσουμε ότι έκανε μόνο λίπανση. Επίσης δεν θα ήταν σωστό να με ενημέρωνε για το ποσό πριν την επισκευή?

προφανως επρεπε πρωτα να ενημερωσει για το κοστος. η τιμη εξαρταται απο το τι εκανε για απλη λιπανση ειναι πολλα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 07, 2014, 13:48:12 μμ »

προφανως επρεπε πρωτα να ενημερωσει για το κοστος. η τιμη εξαρταται απο το τι εκανε για απλη λιπανση ειναι πολλα
σε αυτα τα λεφτα ,σου εκανε  σερβις!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 07, 2014, 14:31:11 μμ »
Ατλας και 85 ευρω για απλό σέρβις;;;;....ΠΟΛΛΑ, κι αν θες επιβεβαίωση γιαυτο που σου λέω πάρε ένα τηλέφωνο στα κεντρικά στην Αθηνα να δεις οτι η τιμή είναι πιο κάτω και από τα μισά από αυτά που πλήρωσες.....

Αν είχε κάποιο πρόβλημα και αλλάχτηκε κάποιο εξάρτημα τότε το πράγμα αλλάζει, αλλά κακώς που δεν σε ενημέρωσε για το είδος της εργασίας που θα εκτελέσει στο ρολόι σου και για το κόστος, έτσι ώστε αφού το αποδεχτείς να προχωρήσει στην επισκευή...αυτή είναι η ΣΩΣΤΗ διαδικασία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 07, 2014, 17:01:38 μμ »
Ατλας και 85 ευρω για απλό σέρβις;;;;....ΠΟΛΛΑ, κι αν θες επιβεβαίωση γιαυτο που σου λέω πάρε ένα τηλέφωνο στα κεντρικά στην Αθηνα να δεις οτι η τιμή είναι πιο κάτω και από τα μισά από αυτά που πλήρωσες.....

Αν είχε κάποιο πρόβλημα και αλλάχτηκε κάποιο εξάρτημα τότε το πράγμα αλλάζει, αλλά κακώς που δεν σε ενημέρωσε για το είδος της εργασίας που θα εκτελέσει στο ρολόι σου και για το κόστος, έτσι ώστε αφού το αποδεχτείς να προχωρήσει στην επισκευή...αυτή είναι η ΣΩΣΤΗ διαδικασία.

+1

Παρα πολλα λεφτα για νορμαλ σερβις σε απλη Seiko αυτοματη μηχανη με μερα/ημερομηνια.Ακομη και ανταλλακτικα μηχανης να χρειαζοταν,της συγκεκριμενης μηχανης σειρα 7S ειναι παμφθηνα.Ολοκαινουρια ολοκληρη μηχανη στη συσκευασια της την βρισκεις περιπου 40 ευρω να φανταστεις στο διαδυκτιο.
Κακως που δε σε ενημερωσε το ποσο χρεωνει πριν προχωρησει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 14, 2014, 21:47:38 μμ »
Τα ιδια και τα ιδια
 ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 14, 2014, 22:23:00 μμ »
ναι νομιζω και γω ειναι πολλα, Ελλαδα ειχα δωσει 45 ευρω (αν θυμαμαι καλα) για σερβις σε citizen NY0040 το οποιο ομως συμπεριλαμβανε και αλλαγη ροτορα και ενα WR test στα 80m.
Γερμανια χρεωνουν ποιο ακριβα για σερβις και διαφορες εργασιες, οποτε για αυτο το λογο αλλα και για μερικους αλλους θα στηριξω τους συμπατριωτες το φετινο καλοκαιρι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 14, 2014, 23:35:06 μμ »
Γραφει οτι τηλεφωνησε,δεν το πηρε ακομη,υποθετω
θες να παμε μαζι να το παρουμε?
 :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 15, 2014, 02:32:28 πμ »
Γραφει οτι τηλεφωνησε,δεν το πηρε ακομη,υποθετω
θες να παμε μαζι να το παρουμε?

:D :D :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sl8

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 15, 2014, 12:09:52 μμ »
Τελικά άλλαξε απότι μου είπε άξονα κ ενα στρογγυλό σαν δαχτυλίδι λεπτό χρυσαφί (είμαι άσχετος παιδιά ) που πάλλεται. Το έλυσε όλο και το ξανάσυναρμολόγησε. Παραδέχτηκε αμέσως ότι έπρεπε να με έχει ειδοποιήσει και με χρέωσε γιαυτό 60 ευρώ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sl8

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 15, 2014, 12:16:19 μμ »
Μετά την επισκευή παρατηρώ ότι χάνει μόνο μισό με ένα δευτερόλεπτο σε 5 μέρες Ενώ πρώτα στις τρεις-τέσσερις  είχε χάσει 1-1.5.Πριν του το πάω και ενώ δεν δούλευε ακόμη παρατήρησα ότι όταν ο δείκτης των λεπτών βρισκόταν ακριβώς, ο ωροδείκτης βρισκόταν πάντα μια γραμμούλα πίσω. Αυτό δεν του το είχα πει και απότι βλέπω δεν διορθώθηκε. Θα του το ξαναπάω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 15, 2014, 12:19:00 μμ »
Αυτο το τελευταιο δεν το καταλαβαινω
Αλλα νομιζω οτι αν του ζητησεις αυτα που σου αλλαξε,η τιμη θα πεσει στα 40
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 15, 2014, 12:52:38 μμ »
Τελικά άλλαξε απότι μου είπε άξονα κ ενα στρογγυλό σαν δαχτυλίδι λεπτό χρυσαφί (είμαι άσχετος παιδιά ) που πάλλεται. Το έλυσε όλο και το ξανάσυναρμολόγησε. Παραδέχτηκε αμέσως ότι έπρεπε να με έχει ειδοποιήσει και με χρέωσε γιαυτό 60 ευρώ.
αξονα λογικα στροφαλοφορο θα σου αλλαξε (δυσκολα εκκεντροφορο ειναι ακριβως) οσο για το λεπτο χρυσαφι δαχτυλιδι που παλλεται αυτο πρεπει να ειναι βέρα σε χερι με παρκινσον
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sl8

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 15, 2014, 14:21:40 μμ »
Διαγραφή μηνύματος.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 15, 2014, 14:29:47 μμ από nicolasg »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 15, 2014, 14:53:27 μμ »
χμμμ....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions