Και εγώ ψαρόσουπα (με μπακαλιάρο) και ζαρζαβατικά σήμερα. Τραβάει ο καιρός.
Η ψαρόσουπα, ( κακαβιά ), είναι το κατ' εξοχήν θαλασσινό φαγητό, χειμώνα - καλοκαίρι. Δεν έχει εποχές.
Βάλε καρότο-πατάτα-κρεμμύδι-σέλινο, βάλε και έναν κύβο χορταρικών, λιιιιιιγο λαδάκι, πιπέρι, και ..........το τέλειο ελαφρύ, υγιεινό φαγητό.
Μερικές, τις αυγοκόβω κιόλας, αν και πλέον, γίνεται με δύο πρωτεϊνες, ( αυγό-ψάρι ), που μερικοί ΔΕΝ το συνιστούν.
Αντε, και καλή όρεξη.