Αποστολέας Θέμα: Ποιό πιστεύετε ότι θα πρέπει να είναι το επόμενο ρολόι μου;  (Αναγνώστηκε 30673 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

charisps

• Επισκέπτης
Γιώργο μη μου βάζεις ακόμα πιο δύσκολα ρε φίλε! ....αν και καταδυτικά έχω πάρα πολλά...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Γιώργο μη μου βάζεις ακόμα πιο δύσκολα ρε φίλε!
μπροστα στα αλλα δυο?οχι Β
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
Χάρη δεν υποτιμώ τα 2 που έβαλες, είναι κορυφές και είναι 2 εντελώς διαφορετικά ρολόγια (από αυτά και μόνο αυτά ΙΣΩΣ...το ρόλεξ), αυτό που σου έβαλα όμως το θεωρώ πιο ''ψαγμένο'' ρολόι και προσωπικά μου αρέσει απίστευτα (άσχετως χαρακτήρα...diver κλπ)  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος elbetakias

• Sr. Member
    • Προφίλ
Χαρη απο τη συντομη γνωριμια που ειχαμε,πιστευω πως στον καρπο σου αλλα και στο στυλ σου,πηγαινει περισσοτερο το ρολεξ.
Θεωρω πως θα το χαρεις περισσοτερο και δυσκολα θα το βαρεθεις.
Προσωπικα θα προτιμουσα,χαλαρα το ρολεξ που το θεωρω πανεμορφο με καταπληκτικη παρουσια στον καρπο,οσων το εχω δει...

Φιλικα,Χρηστος

Χρήστο μου σ᾽ευχαριστώ για την άποψη σου....ξέρεις τί με προβληματίζει;
Ότι δε βγάζω από πάνω μου το Marina Militare...έχω κολλήσει....
Το άλλο στο μεταξύ ήταν και είναι γνωστός ..πόθος

Πιστευω πως παιρνοντας το πανερι,θα ξεκινησεις αμεσως να μαζευεις λεφτα για το ρολεξ που ειναι ο μεγαλος σου ποθος και κατα την ταπεινη μου αποψη,θα σου πηγαινει πολυ!
Απ'την αλλη παιρνοντας το ρολεξ,ισως γλυτωσεις καποια λεφτα!!! :D

Φιλικα,Χρηστος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
Γιώργο μη μου βάζεις ακόμα πιο δύσκολα ρε φίλε!
μπροστα στα αλλα δυο?οχι Β

Γιατί όχι;; (θά επέκτεινα κι άλλο την ερώτησή μου αλλα σου αρέσουν τα μονολεκτικά κατεβατά????:D δικαιολόγησε τη γνώμη σου... ;))
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Πιο όμορφα και κλασσικά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ
Χαρη εχεις το marina militare και "καλυψες" ετσι ενα κενο σου, μια απορια σου.

Το εξπλορερ ειναι για μενα το πιο ομορφο ρολεξ. Σε μαυρο παντα, αν και προτιμω το παλιο για να ειμαι ειλικρινης.
Καλα τα panerai αλλα αφου δεν εισαι του λουριου... Συν του οτι εμενα δεν μου αρεσουν τα κουρδιστα.

Το ρολεξ οπως ειπε κι ο Πανος ειναι σαν να εχεις τα λεφτα σου στην τραπεζα.

Και για να λεμε την αληθεια, οπως σε εχω κοψει το 90% της ζωης πρεπει να το περνας με casual ντυσιμο. Για μενα αν μου ελεγες να περιγραψω τι τυποι φορανε το εξπλορερ, η περιγραφη μου θα ηταν πολυ κοντα στο ατομο σου.

Ρολεξ χωρις ιχνος φοβου και παθους απο μενα!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
Χάρη δεν υποτιμώ τα 2 που έβαλες, είναι κορυφές και είναι 2 εντελώς διαφορετικά ρολόγια (από αυτά και μόνο αυτά ΙΣΩΣ...το ρόλεξ), αυτό που σου έβαλα όμως το θεωρώ πιο ''ψαγμένο'' ρολόι και προσωπικά μου αρέσει απίστευτα (άσχετως χαρακτήρα...diver κλπ)  ;)

όχι βρε τί υποτίμηση;
Απλά δυστυχώς όταν δίνεις ένα κάρο λεφτά που έχεις μαζέψει με κόπο, κοιτάς να πάρεις κάτι διαφορετικό από αυτά που εχεις...και τα περισσότερα δικά μου όπως όλοι ξέρετε είναι divers!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ

Το εξπλορερ ειναι για μενα το πιο ομορφο ρολεξ. Σε μαυρο παντα, αν και προτιμω το παλιο για να ειμαι ειλικρινης.
Καλα τα panerai αλλα αφου δεν εισαι του λουριου... Συν του οτι εμενα δεν μου αρεσουν τα κουρδιστα.

Και για να λεμε την αληθεια, οπως σε εχω κοψει το 90% της ζωης πρεπει να το περνας με casual ντυσιμο. Για μενα αν μου ελεγες να περιγραψω τι τυποι φορανε το εξπλορερ, η περιγραφη μου θα ηταν πολυ κοντα στο ατομο σου.

:)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ

Γιατί όχι;; (θά επέκτεινα κι άλλο την ερώτησή μου αλλα σου αρέσουν τα μονολεκτικά κατεβατά????:D δικαιολόγησε τη γνώμη σου... ;))

-Γιατι καλα,χρυσα τα Β αλλα ειναι κατωτερα απο Ρολεξ και Panerai.
Τουλαχιστον αυτα που προτεινεις.

-Αν θελησει να το πουλησει θα χασει πολλα.

-Δεν προκειται να ηρεμησει ο Χαρης αν δεν παρει ενα απο τα δυο.

Οποτε εδω συμφωνω απολυτα με τον george
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
For its 40th anniversary in 2011, the Explorer II received an extensive technical and aesthetic makeover. The most obvious innovation is the size of the case, increased from 40 mm to 42 mm in diameter, opening up the dial for better legibility. The hands have also been enlarged, enhancing their visibility. But the signature feature of this new version is its larger, orange 24-hour hand ending in an arrow, mirroring the original Explorer II of 1971.

http://www.rolex.com/watches/explorer-ii/the-story/watch.html
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης

Στράτο μου σ᾽ ευχαριστώ....ξέρεις πολύ καλά ότι γνωρίζοντας σε και συζητώντας για ρολόγια για αρκετές ώρες μαζί σου, σε θεωρώ  δικαιότατο και πολύ αξιόπιστο  κριτή...
Θα λάβω πάρα πολύ σοβαρά υπ᾽όψην μου τη γνώμη σου - ὀπως και των άλλων φίλων φυσικά....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
ο Γιώργος (κατωπαύλας) βρήκε τη χαρά του μου φαίνεται...
ο ΒΒ λόγω του επερχόμενου ντέρμπυ ούτε θα μας μιλάει...
Κανένας εδώ μέσα δε θα υποστηρίξει τους Φιωρεντίνους?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης

-Γιατι καλα,χρυσα τα Β αλλα ειναι κατωτερα απο Ρολεξ και Panerai.
Τουλαχιστον αυτα που προτεινεις.

-Αν θελησει να το πουλησει θα χασει πολλα.

-Δεν προκειται να ηρεμησει ο Χαρης αν δεν παρει ενα απο τα δυο.

Οποτε εδω συμφωνω απολυτα με τον george

όπως ανέφερα ήδη, παρόλο που μου αρέσει πολύ το  Β και το έχω ποστάρει αρκετές φορές, δεν πρόκειται να το πάρω...
Μετά τα λουριά, το τιτάνιο, θα κάνω στροφή και σε μη καταδυτικά..
Ζήτω ο νέος Χάρης!
 :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Stratos

• Sr. Member
    • Προφίλ

Στράτο μου σ᾽ ευχαριστώ....ξέρεις πολύ καλά ότι γνωρίζοντας σε και συζητώντας για ρολόγια για αρκετές ώρες μαζί σου, σε θεωρώ  δικαιότατο και πολύ αξιόπιστο  κριτή...
Θα λάβω πάρα πολύ σοβαρά υπ᾽όψην μου τη γνώμη σου - ὀπως και των άλλων φίλων φυσικά....

Κι εγω σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Ερχονται απο ανθρωπο που εχουν βαρυτητα τα λογια του για μενα κι αυτο ειναι ακομη πιο σημαντικο.

Στο θεμα μας τωρα!
Αν αρχισεις με τα πανεραι η γνωμη μου ειναι οτι θα μπεις σε μονοπατι μακρυ. Κι ειναι τοσα πολλα τα ατιμα.
Το ρολεξ ειναι keeper, ειναι πιο versatile, ειναι ενα ρολοι που θα ζησει πιο πολυ κι απο μας.
Ειναι ρολοι που μπορει η καθημερινοτητα να του αφησει σημαδια, αλλα αυτα τα σημαδια θα σε κανουν να το αγαπησεις πιο πολυ.

Το πανεραι ειναι πιο "μη μου απτου", πιο αμπιγιε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions