0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην σε αγχώνει τίποτα Τάκη, πιο άσχετος από εμένα δεν έχει υπάρξει. Σε βολεύει πιο πολύ από κινητό η από pc η όλη διαδικασία;Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας μαθω πρωτα απο υπολογιστη και απο κινητο βλεπουμε χαχαχα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Αυτο ειναι!!!Ευχαριστω πολυ καλη συνεχεια σε ολους!!!
Καλησπερα στην ρολογοπαρεα!!!Ονομαζομαι Τακης ειμαι 34 και ποτε στη ζωη μου δεν ειχα την τρελα των ρολογιων,εχω φορεσει κατα διαστηματα ρολογια τυπου armani τα οποια στα 2 χρονια εφυγαν ακλαυτα.Αποφασισα προφατα να αγορασω το πρωτο μου ''σοβαρο'' ρολοι και σε μια συζητηση με τον κολλητο μου(ο οποιος δεν φοραει ρολογια) μου ειπε οτι εχει ενα ρολοι που του εχουν κανει δωρο και το αγορασα σε εξευτελιστικη μπορω να πω τιμη για αφορετο.Το ρολοι ειναι το Tissot Veloci-T T0244172705100.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και χαρουμενος με την επιλογη μου και ηθελα να το μοιραστω με ανθρωπους που θα καταλαβουν πως νιωθω.
Καλησπέρα σας και καλώς ήρθα στο φόρουμ Είμαι στην τρυφερή ηλικία των 37, τον πανέμορφο καρπό μου κοσμούν ένα g-shock D7710 και ένα Orient Kamasu, όχι ταυτόχρονα
Καλησπέρα σας και καλώς ήρθα στο φόρουμ Είμαι στην τρυφερή ηλικία των 37, τον πανέμορφο καρπό μου κοσμούν ένα g-shock G7710 και ένα Orient Kamasu, όχι ταυτόχρονα
Καλή σας μέρα.Συγχαρητήρια για την προσπάθεια, την ενημέρωση και το επίπεδο τόσο των μελών όσο, φυσικά, και των υπευθύνων του φόρουμ.
Καλωσήρθες!!Από ρολόγια πως πάμε?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.