Κατ' αρχήν, κάνεις κακές παρέες και θα μπλέξεις. "Αυτός"(*) στο τέλος θα σε βάλει ν' αλλάξεις δείκτες στο ΜΜ...!

Δεν είδες πώς το κατάντησε το Steinhart; Σαν τα μούτρα του. Σε μια βδομάδα θα τους ξαναλλάξει πάλι...
Και να το αφήσεις ήσυχο το ρολογάκι. Τι θα πει "
...πολύ Γιαπωνέζικοι δείκτες..." Καλά κάνουν. Γιαπωνέζικο είναι, Γιαπωνέζικους δείκτες θα έχει.
Πέρα από την πλάκα, το νου σου, εδώ έχουμε να κάνουμε με χρονογράφο και τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα για αλλαγές, διότι είναι και solar και οι δείκτες είναι λευκοί.
Χάρη έψαξα πολύ, αλλά δεν έχω παρά μόνο μια πρόταση. Original Seiko, σε πιο αυστηρό, ή αν θες, "λιγότερο Γιαπωνέζικο" ύφος.
Διάλεξα solar ρολόι (που να κυκλοφορεί), για να σιγουρέψουμε και τη συμβατότητα στην εφαρμογή των δεικτών (V175 είναι η δικιά σου, αλλά ταιριάζουν οι δείκτες από V172):
* SSC009: (Λευκοί με μαύρο κέντρο, δευτεροδείκτη βάζεις τον ΜΑΜΑ). Οι κωδικοί τους είναι:
1AB085F6BEM (Hour Hand)
2BB130F0BEM (Minute Hand)

* SSC009
Ωραίοι είναι και οι δείκτες του SND253, αλλά δυστυχώς είναι ασημί και είναι από κουόρτζ. Μπλέξιμο.

* SND253
Απο’ κει και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα:
Επικοινωνείς με Seiko Hellas και παραγγέλνεις. Φαντάζομαι ότι και ένας Εξουσιοδοτημένος εκεί στη Σαλονίκη μπορεί να παραγγείλει για σένα...
Ίσως να μπορείς να παραγγείλεις και στο στυλ "
Θέλω τους δείκτες του SSC009. Δεν έχω κωδικούς, βρείτε τους εσείς κλπ."
Περιμένεις ~2 (3..., 4...) μήνες. Αν είσαι τυχερός, μπορεί να υπάρχουν σε στοκ, τηλεφώνησε να ρωτήσεις.
Αν πας σε λύση Harold (Yobokies**) ή Jake (Dagaz***), πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσεις και τσεκάρεις ότι οι δείκτες που θα πάρεις κουμπώνουν σε solar μηχανή.
Όπως καταλαβαίνεις, μετά απ’ όλ’ αυτά, επανερχόμαστε στην... αρχή:
Μην το πειράξεις...Sorry φίλε, δύσκολη περίπτωση... -Θ.
*
...ο Στρατούλης ο γατούλης, που χωράει παντού...** yobokies@yahoo.com.hk
**
www.10watches.com και dagazwatch@gmail.com