Δεν ξέρω αν έχει κάποια βαρύτητα η άποψη μού όσο αφορά τα αυτοκίνητα.
Ήμουν από το 1999 μέχρι το 2009. Ξεκίνησα από πωλήσεις αυτοκινήτων,υπ.επαγγελματικων οχημάτων Αττικής,υπεύθυνος σε μτχε, μέχρι διεύθυνση συγκροτήματος, Toyota Hellas,Audi παζαροπουλος, VW Audi Φιλοσιδης, Hyundai Δαβαρης, BMW Σφακιανάκης, Spicar στην Αλίμου,σίγουρα ξεχνάω και μερικούς.
Άλλες εποχές τότε,στην Toyota για να καταλάβεις, στη σάλα ειμασταν 6 !!! Πωλητές και κάτω από 35 αυτοκίνητα, μόνο εγώ, το μήνα, δεν έπεφτα ποτέ.
Τα νούμερα γενικά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ήταν τρομακτικά.
Οι τιμές πάντα αυξάνονταν. Ετοιμοπαραδοτα ακόμα και τότε, δεν υπήρχαν.Π.χ ,εκείνα τα χρόνια για να σου έρθει ένα Rav4,κατω από 3 μήνες, έπρεπε να έχεις βύσμα τον πρόεδρο της Toyota Japan.
Ολα αυτά που περιγράφω δεν ισχύουν σήμερα από άποψη καταναλωτή και κατασκευαστή.
Ο covid, έσπρωξε την ανθρωπότητα πιο γρήγορα στο μέλλον, με βίαιο τρόπο, με αποτέλεσμα οι εταιρίες να μην μπορούν να επιβάλουν το θέλω τους στον καταναλωτή ,κάτι πολύ πολύ σπάνιο, και ακόμα τρέχουν να προσαρμοστουν στα νέα δεδομένα.
Πλέον δεν επικρατεί η λογική, πουλάω άρα κονομαω, επικρατεί η λογική πουλάω λίγο και βγάζω πάρα πολλά.
Οι πιο δύσκολες δουλειές πλέον,είναι αυτές που έχουν επαφή με άνθρωπο. Πρέπει να ανεχτείς τη ζωώδη ανατροφή του οποιοδήποτε για να πουλήσεις.
Ευτυχώς, εδώ και αρκετά χρόνια, τα έχω παρατήσει. Ακόμα και σήμερα, παρά την οικονομική μου επιτυχία σε αυτό το τομέα, την θεωρώ την πιο χυδαία δουλειά που έχω κάνει.
Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk