Αποστολέας Θέμα: Να υπαρχει ρολοι?  (Αναγνώστηκε 18123 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Να υπαρχει ρολοι?
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 05, 2013, 01:43:46 πμ »
Ποσο είναι οι ψήφοι ?

Sent from my Xperia T using Tapatalk
6-4,αλλα θα πρεπει να ψηφισουν ολοι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 05, 2013, 07:15:17 πμ »
Ναι, λέμεεεεεεεεεε..............
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 05, 2013, 09:06:02 πμ »
Ναι να υπαρχει κατα την αποψη μου.

Ειναι μια εξαιρετική ιδεα η κίνηση αυτή που ενισχύει απο πολλές απόψεις την εικόνα του φόρουμ οπότε για μένα σημασία έχει αυτό και όχι ποίο θα είναι το "δώρο/επιβράβευση/τύχη" του νικητή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 05, 2013, 09:52:14 πμ »
Κι εγώ λέω όχι. Καλύτερα να διαλέξει ο τυχερός ό,τι θέλει ώστε μην τύχει να βρεθεί με το ίδιο ρολόι 2 φορές. Να γίνει η κλήρωση, να διαλέξει τί θέλει, να αγοραστεί και να χαραχτεί με λέιζερ και τα σχετικά και μετά να γίνει η τελετή παράδοσης, χαβαλές, γυναίκες κλπ... Τί όχι; :Ρ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 05, 2013, 11:24:43 πμ »
ψηφιστε παιδια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dgl

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 05, 2013, 11:50:33 πμ »
ναι απο εμενα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 05, 2013, 12:14:05 μμ »
Ναι να υπαρχει κατα την αποψη μου.

Ειναι μια εξαιρετική ιδεα η κίνηση αυτή που ενισχύει απο πολλές απόψεις την εικόνα του φόρουμ οπότε για μένα σημασία έχει αυτό και όχι ποίο θα είναι το "δώρο/επιβράβευση/τύχη" του νικητή.
Nice post  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος zodiac

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 05, 2013, 12:43:51 μμ »
Ναι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 05, 2013, 12:48:31 μμ »
15/21 εχουν ψηφισει εως τωρα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 07, 2013, 00:05:02 πμ »
νομίζω ότι είναι καλύτερα ο νικητής να διαλέξει το ρολόι για να το χαρεί κιόλας, γιατί αν κληρωθεί σε ένα ρολόι που δε κάνει γούστο τότε οκ απλά θα του μείνει η χαρά ότι το κέρδισε κ μέχρι εκεί, δεν είναι εποχές να χαραμίζεται ούτε 10ακο, να δοθεί λοιπόν για να προσφερθεί ολοκληρωμένη χαρά στο νικητή. περιμένω αυτό το αποτέλεσμα για τη συμμετοχή μου ή όχι.
το ρολόι αναλαμβάνει να το αγοράσει κ χαράξει ένας κ να το στείλει στο νικητή ώστε να μην υπάρχει η εντύπωση ότι το έπαθλο θα πάει σε κάποια τροικανή δόση...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 07, 2013, 00:05:37 πμ »
Σπυρο,θα μπεις?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 07, 2013, 00:08:02 πμ »
νομίζω ότι είναι καλύτερα ο νικητής να διαλέξει το ρολόι για να το χαρεί κιόλας, γιατί αν κληρωθεί σε ένα ρολόι που δε κάνει γούστο τότε οκ απλά θα του μείνει η χαρά ότι το κέρδισε κ μέχρι εκεί, δεν είναι εποχές να χαραμίζεται ούτε 10ακο, να δοθεί λοιπόν για να προσφερθεί ολοκληρωμένη χαρά στο νικητή. περιμένω αυτό το αποτέλεσμα για τη συμμετοχή μου ή όχι.
το ρολόι αναλαμβάνει να το αγοράσει κ χαράξει ένας κ να το στείλει στο νικητή ώστε να μην υπάρχει η εντύπωση ότι το έπαθλο θα πάει σε κάποια τροικανή δόση...
Να σου πω τι πιστευω εγω?10 ευρω ειναι και τα ρολογια που επεσαν μεχρι τωρα ειναι "φιλετα"
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 07, 2013, 00:21:18 πμ »
Να σου πω τι πιστευω εγω?10 ευρω ειναι και τα ρολογια που επεσαν μεχρι τωρα ειναι "φιλετα"

δεν έχει να κάνει, αν το ρολόι ο νικητής το βλέπει σα "μάπα" δε βρίσκω λόγο συμμετοχής, ας διαλέξει ο ίδιος να κάνει τη κ@βλ@ του
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 07, 2013, 00:25:29 πμ »

δεν έχει να κάνει, αν το ρολόι ο νικητής το βλέπει σα "μάπα" δε βρίσκω λόγο συμμετοχής, ας διαλέξει ο ίδιος να κάνει τη κ@βλ@ του
η ψηφος μου ηταν να διαλεξει ο νικητης,αλλα δεν το βλεπω πλεον ετσι,τα ρολογια που εχουν πεσει ειναι ολα εξαιρετικα και ειναι ενα δωρο στο τελος!τελικα εσυ θα μπεις?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 07, 2013, 00:29:25 πμ »

η ψηφος μου ηταν να διαλεξει ο νικητης,αλλα δεν το βλεπω πλεον ετσι,τα ρολογια που εχουν πεσει ειναι ολα εξαιρετικα και ειναι ενα δωρο στο τελος!τελικα εσυ θα μπεις?

Γιώργο το έγραψε πριν: περιμένω αυτό το αποτέλεσμα για τη συμμετοχή μου ή όχι.
κ το σκεπτικό μου το εξήγησα

υγ. δε διαφωνώ ότι θα επιλεχθούν καλά ρολόγια!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions