Λιγα λογια για το δερματινο rallye λουρακι της omega το οποιο φορεσα στο speedmaster .
Λογω σχεδιασης τοποθετειται δυσκολα οποτε και θα συμβουλευα οποιον το παρει να του βαλει μπαρετες στα 19mm σαν αυτες που βαζει η ομεγα στο μπρασελε .
Απο ποιοτητα θα το χαρακτηριζα μετριο εως και λιγο χοντροκομενο ,υπαρχουν πολυ καλυτερα και ποιοτικοτερα λουρακια στην αγορα χωρις ομως δυστυχως να βρηκα κατι που να αγκαλιαζει την κασα οπως αυτο (για rallye μιλαμε παντα).
Χρειαζεται αναδιπλουμενη μπουκλα στα 18mm οπου και αναγκαστηκα να αγορασω γιατι η 16 mm που ειχα απο το aligator λουρακι δεν το χωραει ή το χωραει με σοβαρη πιθανοτητα να καταστρεψεις το λουρακι ή να μην κουμπωνει σωστα και με ασφαλεια .
Για την μπουκλα τωρα να πω οτι απο τοτε που την δοκιμασα ορκιστηκα να μην ξαναφορεσω λουρακι με απλο κουμπωμα ,πανευκολο το βαλε βγαλε ειδικα για μενα που καθε φορα που πλενω τα χερια μου βγαζω το ρολοι μου (οχι για λογους υδατοστεγανοτητας ,απλα με ενοχλουν μετα τα βρεγμενα λουρακια και μπρασελε ).
Για την μπουκλα υπολογιστε περιπου 200 ευρω +φπα και για το λουρακι γυρω στα 80+φπα ,αναλογα βεβαια και την σχεση που εχεται με τον αντιπροσωπο .
Θα μου συγχωρησετε τις μετριες απο κινητο φωτογραφιες αλλα μπορειτε να βρειτε πολλες στο διαδικτυο με το συγκεκριμενο λουρακι .

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us