οκ εννοειται το γουστο ειναι που κεινει τα παντα...απλα μακαρι να μου ειμουν πιο ανετος... αλλα ολα καλα!! και γω θελω το επομενο απο αυτα να ειναι ο χρονογραφος της omega το moonwatch το speedmaster... και μετα ενα rolex sub...

οχι για ενα omega και ενα rolex!! απλα το moonwatch στην ουσια ειναι το speedmaster... αν δε κανω λαθος... και το εγραψα περιεργα πανω στο μηνυμα και μπορει να σε μπερδεψα! τεσπα μικρη σημασια εχει ονειρα ειναι αυτα!!!
ξέρεις...το κακό με τα ρολόγια είναι ότι δεν μπορείς να πείσεις κάποιον για την αξία τους.....Άντε να καταλάβει ο καθένας γιατί δίνεις τόσα λεφτά (όχι εσύ, γενικά μιλάω) <<ενώ μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου βρε αδερφέ με 30 Ευρώ. Την ώρα δείχνουν όλα!>>.
Θέλω να πω όταν έχεις οικογένεια και πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, θα πρέπει να σε λατρεύει η γυναίκα σου, για να σε αφήνει να κάνεις την τρέλα σου....και πάλι, μπορεί να σε αφήνει, αλλά κανείς δε σε καταλαβαίνει...τελικά ο <<ωρολομανής>> είναι χειρότερος και από το ναρκομανή...Ξέρεις πόσες φορές έχω κανει τη σκέψη: όχι ρε γαμώτο...πωπω με αυτά τα λεφτά έπαιρνα ένα Grand Seiko, ένα Rolex κλπ.