Αποστολέας Θέμα: Seiko "Monster"  (Αναγνώστηκε 27431 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

batman1345

• Επισκέπτης
Απ: Seiko "Monster"
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:04:51 πμ »
εχει την παλια μηχανη και ειναι σχεδον διπλασιο απο το καινουργιο... σαν τιμη εννοω και δεν βγαινω... εχεις μεγαλη συλλογη εσυ; το μονο που ξερω ειναι οτι εχεις το φοβερο MarineMaster...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:08:05 πμ »
χαχαχα δε πειραζει υπομονη εξαλλου μεσα στην κριση εκανα ενα μεγαλο ονειρο μου πραγματικοτητα (ηδη τρεχουν μεταπτυχιακο, proficiency πολλα τα εξοδα)...  δηλαδη να ασχολιθω με τα ρολογια και να αποκτησω μερικα... πηρα το πρωτο military , θα παρω ενα diver και ηδη μιλαω με Ιαπωνια για να μου βρουν καπακι... και μετα θα τσιμπησω ενα pilot το BJ7000-52E απλα θα παρω την US version γιατι η Asian version του δεν γραφει nighthawk και δεν ειναι full lume απλα εχει το φανταστικο caseback οποτε ηδη εχω κανει τις επαφες μου για να δω πως θα βρω το καπακι... εχω ηδη βρει το ρολοι απλα θα περιμενω και μετα τις γιορτες θα παρω και αυτο και θα εχω τριπλετα (military,diver,pilot) που με τρελενει και μετα υπομονη για τα μεγαλα ψαρια...

μια χαρά!! Εγώ πάντως (κακώς) δεν είμαι τόσο πολυσυλλεκτικός....έχω ένα κάρο divers και πάλι divers τραβάνε την προσοχή μου!
Εγώ πάντως θα έπειρνα το SZEN006 "White Night Monster έτσι για να ξεφύγω λίγο από τα μαύρα..
Είναι limited edition και θα το πληρώσεις γύρω στα 350€...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:09:34 πμ »
+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος thanasisn

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:12:48 πμ »
ωραίος ο batman!!!!!!!!μόνο και μόνο για το χρόνο που αφιέρωσες σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!

με το καλό να παραγγείλεις το monster... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:13:23 πμ »
εχει την παλια μηχανη και ειναι σχεδον διπλασιο απο το καινουργιο... σαν τιμη εννοω και δεν βγαινω... εχεις μεγαλη συλλογη εσυ; το μονο που ξερω ειναι οτι εχεις το φοβερο MarineMaster...

έχω αρκετά diver...omega,seiko,tag, Steinhart κλπ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:15:18 πμ »
χαχαχα δε πειραζει υπομονη εξαλλου μεσα στην κριση εκανα ενα μεγαλο ονειρο μου πραγματικοτητα (ηδη τρεχουν μεταπτυχιακο, proficiency πολλα τα εξοδα)...  δηλαδη να ασχολιθω με τα ρολογια και να αποκτησω μερικα... πηρα το πρωτο military , θα παρω ενα diver και ηδη μιλαω με Ιαπωνια για να μου βρουν καπακι... και μετα θα τσιμπησω ενα pilot το BJ7000-52E απλα θα παρω την US version γιατι η Asian version του δεν γραφει nighthawk και δεν ειναι full lume απλα εχει το φανταστικο caseback οποτε ηδη εχω κανει τις επαφες μου για να δω πως θα βρω το καπακι... εχω ηδη βρει το ρολοι απλα θα περιμενω και μετα τις γιορτες θα παρω και αυτο και θα εχω τριπλετα (military,diver,pilot) που με τρελενει και μετα υπομονη για τα μεγαλα ψαρια...

μια χαρά!! Εγώ πάντως (κακώς) δεν είμαι τόσο πολυσυλλεκτικός....έχω ένα κάρο divers και πάλι divers τραβάνε την προσοχή μου!
Εγώ πάντως θα έπειρνα το SZEN006 "White Night Monster έτσι για να ξεφύγω λίγο από τα μαύρα..

Αυτό μου αρέσει - δυστυχώς!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:16:37 πμ »
ωραίος ο batman!!!!!!!!μόνο και μόνο για το χρόνο που αφιέρωσες σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!

με το καλό να παραγγείλεις το monster... ;)

ευχαριστω φιλε μου και συ οτι σου αρεσει να το παρεις γρηγορα  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:18:33 πμ »
οκ εννοειται το γουστο ειναι που κεινει τα παντα...απλα μακαρι να μου ειμουν πιο ανετος... αλλα ολα καλα!! και γω θελω το επομενο απο αυτα να ειναι ο χρονογραφος της omega το moonwatch το speedmaster... και μετα ενα rolex sub...  :P :P :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:20:22 πμ »
οκ εννοειται το γουστο ειναι που κεινει τα παντα...απλα μακαρι να μου ειμουν πιο ανετος... αλλα ολα καλα!! και γω θελω το επομενο απο αυτα να ειναι ο χρονογραφος της omega το moonwatch το speedmaster... και μετα ενα rolex sub...  :P :P :P

Τζόκερ παίζεις;;; Αν όχι, επιβάλλεται να ξεκινήσεις!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:21:40 πμ »
 :D  :D χαχαχα :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:25:54 πμ »
:D  :D χαχαχα :D :D

μη γελάς καθόλου!! Κάνε μια σούμα αυτά που έγραψες παραπάνω και θα καταλάβεις ότι κυριολεκτώ!
...τώρα που είπα σούμα....γιατί δεν παίρνεις ένα Σούμο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:30:30 πμ »
ειναι 2500€ το omega και 6500€ το rolex οκ το omega ισως ειναι πιο εφικτο... να μην εχω και ενα μακρινο ονειρο; χαχαχαα γιατι το sumo παλι ξεφευγει και αυτο σε τιμη... παει στα 400+ ενω το monster srp307j1 θα μου βγει στα 160 το πολυ... και αλλα 160 περιπου το bj θα μου μεινουν και ρεστα για κανενα nato χαχαχα  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:34:54 πμ »
ειναι 2500€ το omega και 6500€ το rolex οκ το omega ισως ειναι πιο εφικτο... να μην εχω και ενα μακρινο ονειρο; χαχαχαα γιατι το sumo παλι ξεφευγει και αυτο σε τιμη... παει στα 400+ ενω το monster srp307j1 θα μου βγει στα 160 το πολυ... και αλλα 160 περιπου το bj θα μου μεινουν και ρεστα για κανενα nato χαχαχα  :D

Για 2 omega δε μιλούσες; Ένα speed και ένα Sea?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:39:54 πμ »

οχι για ενα omega και ενα rolex!! απλα το moonwatch στην ουσια ειναι το speedmaster... αν δε κανω λαθος... και το εγραψα περιεργα πανω στο μηνυμα και μπορει να σε μπερδεψα! τεσπα μικρη σημασια εχει ονειρα ειναι αυτα!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 01:48:21 πμ »

οχι για ενα omega και ενα rolex!! απλα το moonwatch στην ουσια ειναι το speedmaster... αν δε κανω λαθος... και το εγραψα περιεργα πανω στο μηνυμα και μπορει να σε μπερδεψα! τεσπα μικρη σημασια εχει ονειρα ειναι αυτα!!!

ξέρεις...το κακό με τα ρολόγια είναι ότι δεν μπορείς να πείσεις κάποιον για την αξία τους.....Άντε να καταλάβει ο καθένας γιατί δίνεις τόσα λεφτά (όχι εσύ, γενικά μιλάω) <<ενώ μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου βρε αδερφέ με 30 Ευρώ. Την ώρα δείχνουν όλα!>>.
Θέλω να πω όταν έχεις οικογένεια και πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, θα πρέπει να σε λατρεύει η γυναίκα σου, για να σε αφήνει να κάνεις την τρέλα σου....και πάλι, μπορεί να σε αφήνει, αλλά κανείς δε σε καταλαβαίνει...τελικά ο <<ωρολομανής>> είναι χειρότερος και από το ναρκομανή...Ξέρεις πόσες φορές έχω κανει τη σκέψη: όχι ρε γαμώτο...πωπω με αυτά τα λεφτά έπαιρνα ένα Grand Seiko, ένα Rolex κλπ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions