Τελικα το εστειλε σημερα ενω το ειχα παραγγείλει απο την προηγούμενη παρασκευή, τον πηρε τηλ η γυναικα μου την Δευτερα και της ειπε για Τριτη, μετα ειδα οτι δεν ηρθε την τριτη και το πηρα την τεταρτη, και μου ειπε οτι ειχε προβλημα η γενικη ταχυδρομικη και θα το στειλει μεχρι την παρασκευη δλδ σημερα, ειχε προβλημα η Γενικη ταχυδρομικη της Ναξου μου ειπε και για αυτο καθυστερησε, μου ζητησε συνχνωμη και ειπε ακόμη οτι η Γενικη ταχυδρομικη της Ναξου άλλαζε ιδιοκτητη γι αυτο καθυστερησε ,.... του ειπα οτι θα περιμενω μεχρι την παρασκευη.
Περιμενα λοιπον μεχρι το μεσημερι και ειδα οτι δεν ειχα καμια ειδοποιηση απο την γενικη ταχυδρομικη, ετσι αποφασισα να κατεβω Αθηνα να το πάρω απο καποιο καταστημα, η αποσταση ειναι 70χλμ απο την πολη μου... άλλα για καλη μου τυχη κατι με καθυστέρησε...και αντι να φυγω 5 το απογευμα οπως ειχα σκεφτει πηγα να φυγω 6παρα τεταρτο, καθως πηγαινα να παρω το αυτοκινητο για να κατεβω χτυπησε το κινητο απο την ταχυδρομικη

, ηρθε το δεμα σας απο την ewatch.com.gr.
Τελικά ενώ είχαμε πει σε λευκό το έστειλε σε μαύρο

.
Το μόνο προβλημα ειναι το μεγεθος απο το λουρακι, μου ειναι ισα ισα και αισθανομαι ενα ελαφρυ σφίξιμο. Πάντως εδώ και μια ώρα που το φοράω δεν με ενοχλεί πολύ, τον ξανά πήρα τηλέφωνο και αφου τον εκραξα για το χρώμα του κατραν, τον ρωτησα για το πλαστικο λουρακι, μου είπε ότι η citizen δεν βγάζει σε μεγαλύτερο πλαστικό λουράκι αυτό το ρολόι, και οτι μπορω να παω σε ενα τσαγκαρι να μου κάνει μια τρυπα για να κερδισω το 1μιση εκατοστο που εχω ακομη περιθωριο.
Σας παραθετω καποιες φωτογραφιες να δειτε πως πεφτει στο χερι μου το ρολοι και το λουρακι...




