Ο δείκτης GMT με το snowflake υπερβολή.
Ποτέ δεν μου άρεσε, δεν δένει με τα στρογγυλά και τα τρίγωνα, οπότε τώρα με απωθεί ακόμα πιο πολύ 
Γιατι το λες;Σπαει την μονοτονια και δινει και μια μοναδικοτητα στο σχεδιο.Μεγαλυτερο προβλημα για εμενα ειναι οτι ειναι νοσταλγικο σχεδιο της Μαμας εταιριας και οχι μονο στο σχεδιο αλλα και στην τιμη και σε υλικα...(Κεραμικο το λενε) 
Δεν μου αρέσει αισθητικά ΚΑΙ σχεδιαστικά, στα στοιχεία που εμπλέκει.
Οταν βάζεις ΚΑΙ τριγωνα, ΚΑΙ τετράγωνα, αλλά ΚΑΙ στρογγυλά, το κάνεις κιτς ( σύμφωνα με τους βασικούς κανόνες του σχεδιασμού / αρχιτεκτονικής.
Βάλε βάση ΕΝΑ σχήμα, που απαραίτητα θα είναι το τετράγωνο, μια και το σήμα "κατατεθέν" είναι το snowflake, αλλά χρησιμοποίησε μόνον άλλο ΕΝΑ σχήμα, ταιριαστό, παράγωγο ή συγγενές, αλλά ΕΝΑ.
Οπότε, μια και έχουμε τον περιορισμό του snowflake, κάνε και τις ωρες μικρά snowflake, με ένα πχ διπλό για το 12, και .............τέλος !
Τώρα, με το καντράν που έχει, ταυτόσημο του GMT της μαμάς Rolex, είναι σαν να είναι συναρμολόγηση από τα υφιστάμενα στο ράφι, και για να μην μας κράξουν, βάλαμε ρομβάκια στους δείκτες.
Και ο ωροδείκτης που τελειώνει με ένα ακομψα κομμένο τετράγωνο, αντικρίζει ένα

στρογγυλό ωροσημο, που στις 12 γίνεται τρίγωνο, και στις 6 και τις 9 ........παραλληλόγραμμο.
Και εκείνος ο GMT, ουτε που συμπίπτει με τις ώρες, δεν τις υπερκαλύπτει όταν είναι στις βασικές θέσεις.
Καντε το ΟΛΟ ενιαίο, να δίνει άλλη εικόνα, να "ταυτίζονται" τα σχήματα, να δημιουργείς "αποκλειστικότητα" οντότητας, και να μην έχει
που μεταφράζεται, "λίθοι, πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα"
Εντάξει, μια άποψη εκφράζω, .......................την δική μου

Ας παρουν κάποιον Ιταλό να τους μάθει αρμονία / σχεδιασμό