Αποστολέας Θέμα: "Πολυτραγουδισμένοι" μονομάχοι απο τα χαμηλά ράφια  (Αναγνώστηκε 7520 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Delmino

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Πολλές παρουσιάσεις, πολλές θετικές γνώμες, υψηλότατο vfm, τίμιες προτάσεις στα χαμηλά budjet.

Μετά απο πολύυυυυυ ψάξιμο αποτελούν τους δικούς μου... finalist (ένεκα και της ημέρας) και θα ήθελα να δώ μια αντρίκεια heads up μονομαχία μεταξύ τους.

Και για να καταλάβετε που βρίσκομαι προτιμώ...
...την μάρκα seiko...τα marks και τους δείκτες του orient...το jubilee του seiko...οτι το orient "dressιζει" περισσότερο...την κορώνα στο 4 του seiko...την ασφαλής αγορά απο ΕΕ του orient...!!!
Α, ξέχασα, η σύζυγος ψήφισε orient και τα παιδιά seiko...! :-\ :-\ :-\

Ξέρω, κανονικά παίρνεις και τα δυο αλλά... δεν μου βγαίνει.
Οπότε η ψήφος του φόρουμ μάλλον θα βγάλει τον πρωταθλητή.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
seiko
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
το οριεντ μου αρεσει περισσοτερο.
βεβαια ειναι το μονο απο τα δυο που εχω δει απο κοντα, αλλα και πριν το δω, παλι αυτο μου αρεσε.

οπότε ειναι λιγο δυσκολο να κανει τη διαφορα το σεικο....

ORIENT!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
το σέικο είναι λίγο πιο ποιοτικό αλλά η λουμινόβα χωρίς πλαίσιο στις ενδείξεις των ωρών του χαλάει όλη την εικόνα,
έχω το όριεντ για το οποίο όμως δεν είμαι ευχαριστημένος από τη ποιότητά του (μπρασελέ-στεφάνη)
το βρίσκω όμως πιο όμορφο ενώ το σέικο είναι πιο επαγγελματικό
κ τα 2 είναι ότι πληρώνεις παίρνεις (μη φαντάζεσαι δηλ θεούς, με το πρώτο πχ κατα λάθος χτύπημα του τζαμιού τους θα αρπάξουν μια μεγαλοπρεπή γρατζουνιά στο σέικο κ ράγισμα στο όριεντ)
και τα 2 είναι τίμια ρολόγια για τα λεφτά τους
το σέικο θεωρείτε το καλύτερο σε αυτή τη κατηγορία (αν κ διαφωνώ πλέον)
έχουν διαφορά μεγέθους-κάσας όπου κρίνει επίσης την επιλογή σε συνάρτηση με το τί σου αρέσει κ τί καρπό έχεις
ένα σίτιζεν με έκο ντράιβ τη θεωρώ πλέον ποιοτικότερη επιλογή σε κάσα καντράν κρύσταλλο (βρίσκεις ζαφείρι σε αυτά τα λεφτά) που είναι και όλη η βιτρίνα του ρολογιού πχ calibre 8700 (ειδικά το νέο) αν κ το συγκεκριμένο είναι dress
ενώ σχετικά με το θέμα μηχανισμού αυτόματο ή έκο ντράιβ, μια ιδέα είναι όλα κ ο κόσμος κρύβει ματαιότητες....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
ένα σίτιζεν με έκο ντράιβ τη θεωρώ πλέον ποιοτικότερη επιλογή σε κάσα καντράν κρύσταλλο (βρίσκεις ζαφείρι σε αυτά τα λεφτά) που είναι και όλη η βιτρίνα του ρολογιού πχ calibre 8700 (ειδικά το νέο) αν κ το συγκεκριμένο είναι dress

καποιο μοντελο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Εγώ το 007 θα έπαιρνα λόγω κάσας και jubilee που μ'αρέσουν.
Αν ήθελα να παίζω με  λουράκια NATO όμως, τότε θα έπαιρνα το Mako που μ'αρέσει παραπάνω απ' ότι το 007 με ιμάντες και θα αγόραζα 100 nato για να αλλάζω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jimkar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Seiko από μένα... Μου αρέσει καλύτερα...  Πάντως αν σου αρέσουν τα marks του orient, μήπως να δεις και το seiko skx 173?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ

καποιο μοντελο?

http://www.citizenwatchesshop.co.uk/citizen_bl8127-02e.html

http://www.mooresjewellers.co.uk/gents-watches-c4/citizen-gents-eco-drive-calibre-8700-perpetual-calendar-bl8120-01e-watch-p3323

http://www.ebay.com/itm/CITIZEN-MENS-ECO-DRIVE-PILOT-CHRONOGRAPH-100M-WATCH-AT0365-56E-1-Left-SALE-/321130872524?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item4ac4e43ecc

όλα τα τελευταία καταδυτικά της

πχ BN0100, BN0097
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 25, 2013, 14:18:14 μμ από DragonAce »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ
Πάρτα από τα ράφι και τα δύο, ρίξτα στο καλάθι και τρέχα ταμείο.
Σε αυτές τις τιμές δεν υπάρχουν προβληματισμοί, άσε που έτσι κι αλλιώς στην οικογένεια θα μείνουν και θα χρησιμοποιούνται
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Delmino

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Seiko από μένα... Μου αρέσει καλύτερα...  Πάντως αν σου αρέσουν τα marks του orient, μήπως να δεις και το seiko skx 173?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Το έχω δεί το 173 και πράγματιμε καλύπτει στην εμφάνιση αλλά είναι λίγο ψηλότερα σε τιμή νομίζω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Delmino

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
το σέικο είναι λίγο πιο ποιοτικό αλλά η λουμινόβα χωρίς πλαίσιο στις ενδείξεις των ωρών του χαλάει όλη την εικόνα,
έχω το όριεντ για το οποίο όμως δεν είμαι ευχαριστημένος από τη ποιότητά του (μπρασελέ-στεφάνη)
το βρίσκω όμως πιο όμορφο ενώ το σέικο είναι πιο επαγγελματικό
κ τα 2 είναι ότι πληρώνεις παίρνεις (μη φαντάζεσαι δηλ θεούς, με το πρώτο πχ κατα λάθος χτύπημα του τζαμιού τους θα αρπάξουν μια μεγαλοπρεπή γρατζουνιά στο σέικο κ ράγισμα στο όριεντ)
και τα 2 είναι τίμια ρολόγια για τα λεφτά τους
το σέικο θεωρείτε το καλύτερο σε αυτή τη κατηγορία (αν κ διαφωνώ πλέον)
έχουν διαφορά μεγέθους-κάσας όπου κρίνει επίσης την επιλογή σε συνάρτηση με το τί σου αρέσει κ τί καρπό έχεις
ενώ σχετικά με το θέμα μηχανισμού αυτόματο ή έκο ντράιβ, μια ιδέα είναι όλα κ ο κόσμος κρύβει ματαιότητες....

Πολύ χρήσιμη η παρατήρησή σου για την ποιότητα του orient και ως κάτοχος βαρύνει ιδιαίτερα.
Για το μέγεθος της κάσας έχω δοκιμάσει το orient και μου "κάθετε" καλά. Το σεικο είναι ελαφρώς μικρότερο νομίζω αλλά πιστεύω δεν θα έχω θέμα (δυστυχώς δεν το έχω δεί απο κοντά).
Το 8700 είναι πράγματι όμορφο αλλά αρκετά φορτωμένο για'αυτο που θέλω τώρα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
Είχα το πιο μικρο 6500 και το στειλα με συνοπτικες διαδικασιες.
By far η χειρότερη στεφάνη που έχω δει, χρειαζόσουν τανάλια για να την περιστρέψεις.
Αντιθέτως από το 007 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Για μένα ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά.
Οκ υπάρχουν και διάφορα ecodrive κλπ όπως λέει κι ο σπύρος αλλά άλλο το "βάρος" του 007.
Παρ' το με jubilee και θα με θυμηθείς. Κι αργότερα με κάνα 60αρι ευρώ τoυ κοτσάρεις ένα super jubilee κι είσαι άρχοντας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
Τα είπες σωστά κι εσύ, τα είπαν και οι παραπάνω.
Το seiko πιο επαγγελματικό, καθαρό diver, το οριεντ όχι (μπαινει όμως άνετα στο νερό)
Το Οριεντ είναι για όλες τις ώρες της ημέρας (και για έξοδο το βράδυ) , το Σέικο μάλλον όχι.
Το Οριεντ είναι 44άρι και πιο βαρύ στο χέρι από το Σέικο (42 χιλ.). Τι περίμετρο καρπού έχεις?
Το Οριεντ έχει καλύτερο μπρασελέ, αλλά χειρότερη λουμινόβα από το Σέικο.
Τελευταίο, υποκειμενικό, αλλά χαρακτηριστικό. Το Οριεντ (που το έχω) έχει τραβήξει πολλά βλέματα και θετικά σχόλια για την εμφάνισή του (και από τα 2 φύλα). Μέχρι και για Ρόλεξ το πέρασαν!!.
Η σύζυγος έχει δίκιο! Και να τις ακούς τις γυναίκες σε ό,τι έχει να κάνει γενικά με αξεσουάρ! ;D
Από την άλλη το Seiko είναι κλασικό πλέον και must have σε μια συλλογή. Αν είσαι πολύ σπορ τύπος, το Σέικο ίσως σου ταιριάζει περισσότερο.
Τα περί μηχανών και ποιότητας δεν τα σχολιάζω, τα θεωρώ χωρίς σημαντικές διαφορές.

Η ψήφος πάει στο Orient γιατί ως ένα/μοναδικό ρολόι καλύπτει περισσότερες ανάγκες και ώρες μέσα στη μέρα! ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 25, 2013, 15:02:17 μμ από Ilias-G »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
Το Οριεντ (που το έχω) έχει τραβήξει πολλά βλέματα και θετικά σχόλια για την εμφάνισή του (και από τα 2 φύλα). Μέχρι και για Ρόλεξ το πέρασαν!!.

Μου έχει συμβεί κι εμένα με το 007  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Delmino

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
όλα τα τελευταία καταδυτικά της

πχ BN0100, BN0097
[/quote]

To BN0100 κρατήθηκε προς περαιτέρω διερεύνηση.
(Δεν θα ξεμπερδέψω ποτέ ετσι οπως το πάω...)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions