0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για λουμινόβα έξτρα. Αν έχει καλώς, αν όχι, δεν πειράζει. Αλλά δεν θα ήθελα να ανοιχτεί το ρολόι για κάτι τέτοιο, ούτε θέλω και να ανέβει το κόστος σημαντικά.
Παράθεση από: damokles στις Απρίλιος 17, 2013, 14:41:09 μμΠροσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για λουμινόβα έξτρα. Αν έχει καλώς, αν όχι, δεν πειράζει. Αλλά δεν θα ήθελα να ανοιχτεί το ρολόι για κάτι τέτοιο, ούτε θέλω και να ανέβει το κόστος σημαντικά.+2
Πάρτε seiko να φχαριστηθείτε lume λέμεεε!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τελικά θα το δείτε, σχεδόν στα ίδια λεφτά θα σας έρθει το casio! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)sorry για το off-topic!
Παράθεση από: Ilias-G στις Απρίλιος 17, 2013, 18:48:38 μμΠάρτε seiko να φχαριστηθείτε lume λέμεεε!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τελικά θα το δείτε, σχεδόν στα ίδια λεφτά θα σας έρθει το casio! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)sorry για το off-topic!στην ιδια τιμη με το σεηκο, χωρις τη χαραξη στο σεικο ε?
ηλια, προσωπικα το ξαναειπα, και κανενας αλλος να μη το θελει, εγω θα το παρω!νομιζω οτι οι τιμες θα ειναι καλες!
Παράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 17, 2013, 19:00:32 μμΠαράθεση από: Ilias-G στις Απρίλιος 17, 2013, 18:48:38 μμΠάρτε seiko να φχαριστηθείτε lume λέμεεε!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τελικά θα το δείτε, σχεδόν στα ίδια λεφτά θα σας έρθει το casio! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)sorry για το off-topic!στην ιδια τιμη με το σεηκο, χωρις τη χαραξη στο σεικο ε?H χάραξη είναι κάτι με χαμηλό κόστος. Και όσο πιο πολλά κομμάτια τόσο λιγότερο στον καθένα. Το πρωτεύον είναι το ρολόι. Και έτσι όπως παίζουν οι τιμές του αρνη μπορεί να πας για μαλλί (αρνιού) , αλλά μπορεί να βγεις και "κουρεμένος" με ένα ρολόι quartz με 100 μ. στεγανότητα και να σου 'χει φύγει και κανα 100ρικο και πάνω!
Παράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 17, 2013, 23:07:39 μμηλια, προσωπικα το ξαναειπα, και κανενας αλλος να μη το θελει, εγω θα το παρω!νομιζω οτι οι τιμες θα ειναι καλες! ααααα μην ξεχασω, απο κουρεμα δεν εχω προβλημα, το ξυρισμα φοβαμαι!
λοιπον παιδια.. εστειλα σε 3-4 "μεγαλους" στο το εβαυ για το τι θελουμε να κανουμε και ολοι απαντησαν σχεδον αδιαφορα οτι εκπτωση δεν εχει και απο στοκ οτι βλεπουμε .αυτα θα κοιταξω πιο μετα και για αλλους αλλα και για επικοινωνια με αλλα σιτε οχι απο εβαυ...
δε βιαζόμαστε Μαριε!με το μαλακο!