Αποστολέας Θέμα: Πρωταγωνιστες  (Αναγνώστηκε 3815 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Πρωταγωνιστες
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 01, 2013, 10:37:10 πμ »
Είστε τόσο αυστηροί; Οκ ρε παιδιά πηρε συνεντευξη απο την αρβελερ, τι να πουμε τωρα, δεν θα του βγαιναν ολα σωστα. Ο Θεοδωράκης παιζει σε πιο λαική βάση γενικα και εχει κανει καλές εκπομπές. Η συγκριση ειναι ασχετη.

______
...Αν σας άρεσε τόσο, διαβαστε το Γιατί το Βυζάντιο, ειναι καλη ιστορικος :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 01, 2013, 16:18:44 μμ »
Θεωρώ τους "πρωταγωνιστές" μια σχετικά καλή προσπάθεια που ξεχωρίζει ανάμεσα στα τηλεοπτικά σκουπίδια της εποχής.
Γενικά όμως στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Επιφανειακή προσέγγιση των περισσότερων θεμάτων, το τελικό αποτέλεσμα είναι "κορφή του παγόβουνου" και ένας περισσότερο παρουσιαστής παρά δημοσιογράφος, με έντονο "εγώ", άπειρα κοντινά πλάνα πάνω του, τρομερή εστίαση στον ίδιο και όχι στην ουσία.
Εν γένει σχετικά καλή προσπάθεια πάντως όλα αυτά τα χρόνια.

Κορυφή παραμένουν κατά την γνώμη μου ο "εξάντας" και η "εμπόλεμη ζώνη" που αυτά -προσωπικά πάντα- είναι τηλεοπτικά διαμάντια πολύ ανώτερα από τους "πρωταγωνιστές". Σίγουρα διαφορετική θεματολογία (ειδικά η εμπόλεμη ζώνη) αλλά σαν αποτέλεσμα μέρα με την νύχτα.   
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 01, 2013, 16:26:59 μμ »
Θεωρώ τους "πρωταγωνιστές" μια σχετικά καλή προσπάθεια που ξεχωρίζει ανάμεσα στα τηλεοπτικά σκουπίδια της εποχής.
[/b]Γενικά όμως στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Επιφανειακή προσέγγιση των περισσότερων θεμάτων, το τελικό αποτέλεσμα είναι "κορφή του παγόβουνου" και ένας περισσότερο παρουσιαστής παρά δημοσιογράφος, με έντονο "εγώ", άπειρα κοντινά πλάνα πάνω του, τρομερή εστίαση στον ίδιο και όχι στην ουσία.

Κορυφή παραμένουν κατά την γνώμη μου ο "εξάντας" και η "εμπόλεμη ζώνη" που αυτά -προσωπικά πάντα- είναι τηλεοπτικά διαμάντια πολύ ανώτερα από τους "πρωταγωνιστές". Σίγουρα διαφορετική θεματολογία (ειδικά η εμπόλεμη ζώνη) αλλά σαν αποτέλεσμα μέρα με την νύχτα.

Μαλλον αυτο μας αρεσει περισσοτερο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 01, 2013, 16:46:01 μμ »
Εχει κανει και καλές εκπομπές,

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 01, 2013, 16:47:05 μμ »
Εχει κανει και καλές εκπομπές,

Το ατομο σχολιασαν,οχι τις εκπομπες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 01, 2013, 16:48:06 μμ »
Γενικά όμως στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Επιφανειακή προσέγγιση των περισσότερων θεμάτων, το τελικό αποτέλεσμα είναι "κορφή του παγόβουνου" και ένας περισσότερο παρουσιαστής παρά δημοσιογράφος, με έντονο "εγώ", άπειρα κοντινά πλάνα πάνω του, τρομερή εστίαση στον ίδιο και όχι στην ουσία.

ίσως η κορυφαία στην Ελλάδα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 01, 2013, 16:51:18 μμ »

Στο επίσημο πρόγραμμα ενός από τα σημαντικότερα φεστιβάλ οπτικοακουστικών προγραμμάτων στην Ευρώπη, το FIPA 2009, στη Γαλλία, προκρίθηκε για να συμμετάσχει η πολυβραβευμένη σειρά του Mega, Εμπόλεμη Ζώνη του Σωτήρη Δανέζη. Το ντοκιμαντέρ "Κανούν - Ο Νόμος της Τιμής και του Αίματος" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γεράρδη, επελέγη μαζί με άλλα δεκαπέντε ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο για το Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ, στην κατηγορία "Ρεπορτάζ/ Θέματα Επικαιρότητας".

http://www.megatv.com/warzone/pages.asp?catid=15567&subid=2&pubid=1311902
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 01, 2013, 16:58:44 μμ »

Στο επίσημο πρόγραμμα ενός από τα σημαντικότερα φεστιβάλ οπτικοακουστικών προγραμμάτων στην Ευρώπη, το FIPA 2009, στη Γαλλία, προκρίθηκε για να συμμετάσχει η πολυβραβευμένη σειρά του Mega, Εμπόλεμη Ζώνη του Σωτήρη Δανέζη. Το ντοκιμαντέρ "Κανούν - Ο Νόμος της Τιμής και του Αίματος" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γεράρδη, επελέγη μαζί με άλλα δεκαπέντε ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο για το Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ, στην κατηγορία "Ρεπορτάζ/ Θέματα Επικαιρότητας".

http://www.megatv.com/warzone/pages.asp?catid=15567&subid=2&pubid=1311902

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 01, 2013, 17:03:57 μμ »
Παντως η εκπομπη πρεπει να ειναι αρκετα χρονια,αρα μαλλον εχει επιτυχια!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions