Απο την ωρα που το ειδα αυτο το ρολογακι στο νετ το ερωτευτηκα και δεν εβγαινε απο το μυαλο μου... Οταν αρχισα επισης να κοιταω φωτο και να διαβαζω σχολια καταλαβα οτι προκειται για μια πολυ καλη περιπτωση Ιαπωνικου καταδυτικου και οτι αξιζει να υπαρχει σε μια συλλογη..
Αν και ειχα καποιους ενδοιασμους για το μεγεθος μου αρεσε τοσο πολυ που λεω θα το παραγγειλω να δω πως ειναι στην τελικη και βλεπουμε.
Το ρολογακι ηρθε απο Hong Kong σε 9-10 μερες συνολο πραγματικα πολυ γρηγορα δεδομενου οτι ηταν με την φθηνη επιλογη αποστολης... δεν περασε τελωνειο κτλπ οποτε η ολη φαση εκατσε γαντι...

Λοιπον στο κυριως θεμα το ρολοι απο αποψη ποιοτητας ειναι παρα πολυ ψηλα, ισως συμβαλλει και η μονοκοκ κασα αλλα μονο που το πιανεις ειναι ενα πραμα σαν πετρα, πραγματικα πολυ ποιοτικη κατασκευη... Η στεφανη πολυ καλη, πιανεται πολυ ευκολα με καθαρα κλικ και μου εκανε εντυπωση οτι δεν ''παιζει'' καθολου. Το καντραν εντυπωσιακο οταν γυρναει στο φως. Η κορωνα αν και πιανεται με λιγο δυσκολια ειναι πολυ σφικτη και βιδωνει χωρις προβλημα... Το λουρι επισης ειναι πολυ καλο και μαλακο και δεν ενοχλει στο χερι, θεωρω οτι ειναι λιγο καλυτερο απο αποψη ανεσης απο αυτα της Σεικο...
Για να ειμαστε ομως σωστοι θα πω καποια μειονεκτηματα που εντοπισα, 1 εγω προσωπικα θα το ηθελα 1-2μμ μεγαλυτερο και 2 η ημερομηνια διαβαζεται με λιγη δυσκολια υπο γωνια...
Σε γενικες γραμμες το ρολογακι ειναι ενα αψογο ρολοι απο πλευρας ποιοτητας και καθεται πολυ βολικα και ανετα στον καρπο... Συστηνεται ανεπιφυλακτα και για το καλοκαιρακι ειναι οτι πρεπει...
Εδω καποια χαρακτηριστικα του ρολογιου:
Citizen BN-0000
Solid One-Piece Case
Mineral Glass Crystal
All Stainless Steel
One-Way Rotating Elapsed-Time Bezel
Screw-Down Crown
Water-Resistant to 999ft. (300 Metres)
Never Needs a Battery
44mm case diameter with crown
39.5mm at bezel
29mm crystal diameter
43mm lug tip to lug tip length
12mm thickness
41mm 10 to 4 distance on case
ISO 6425 rated
Παμε και με τις πρωτες γρηγορες φωτο αλλα βεβαια θα ακολουθησουν και καλυτερες...