Αποστολέας Θέμα: Κινητα τηλεφωνα  (Αναγνώστηκε 254052 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Κινητα τηλεφωνα
« Απάντηση #1155 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:31:58 πμ »
Ενα ρολοι των 800€ μπορω να το παρω,να το λιωνω σε θαλλασα και βουνα,να το χαζευω και να το εχω απροβληματιστα για μερικες δεκαετιες,ειτε ειναι rolex ειτε seiko.δεν νομιζω οτι ισχυει το ιδιο με τα κινητα.δεν αντιλεγουμε οτι μπορει να ειναι κινηταρα αλλα οχι ΤΟΟΟΟΣΑ λεφτα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1156 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:32:44 πμ »
σοβαρα γιατι;
αμα το ειπες σοβαρα δεν εχει νοημα να συζηταμε για αυτο
ποια αλλη εταιρια δουλευει 64b;
τωρα μπαινει η nvidia με τον k1 και η qualcomm με snapdaragon 810 ,610 αλλα εσυ πες μου γιατι θες 64 μπιτο κινητο
δεν θα πω καν το κλασσικο με την ραμ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #1157 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:33:46 πμ »
Ενα ρολοι των 800€ μπορω να το παρω,να το λιωνω σε θαλλασα και βουνα,να το χαζευω και να το εχω απροβληματιστα για μερικες δεκαετιες,ειτε ειναι rolex ειτε seiko.δεν νομιζω οτι ισχυει το ιδιο με τα κινητα.δεν αντιλεγουμε οτι μπορει να ειναι κινηταρα αλλα οχι ΤΟΟΟΟΣΑ λεφτα.
ετσι ακριβως ειναι ενα iphone... του αλλαζεις τα φωτα και οταν θες επανερχεται στην ωρα που του εκανες restore σου κραταει ακομα και τις επαφες... τα υλικα του δεν ειναι απο πλαστικο και αντεχουν επισης η gorila glass παντα δινει στην apple τα καλυτερα κρυσταλλα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"The quieter you become, the more you are able to hear..."

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1158 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:33:57 πμ »
Ρε παιδια οσο ευχρηστο και αν ειναι το ios αξιζει Τοοοοοοοσα πολλα παραπανω?πραγματικα καθιστε και διανοηθειτε το ποσο που ζητανε. Απο 800€€€€€€€€€ και πανω.δηλαδη σε 1,5 χρονο που θα βγει το iphone 7 θα εχει χαλαρα 1000.ενταξει νομιζω αρκετα το εξαντλησαμε.απλα ειναι το κοινωνικο του θεματος που με πειραζει,τιποτα αλλο
ναι και σου λεω δε τα ζηταει η apple... γιατι στην Αμερικη τα δινουν $200!!= 155€ αλλα η Ευρωπη...ουτε εγω συμφωνω σε αυτο... γιατι το κοστος του ειναι περιπου 65€
ρε μαστορα μην λες οτι νανε τιμη με συμβολαιο ειναι αυτη
τιμη συμβολαιου που ολοι ετσι ψωνιζουν γιατι εκει δεν υπαρχουν sim...
αρα μην λες το δινουν 155 ευρω γιατι δεν το δινουν τοσα.Unlocked περα απο carrier δηλαδη ειναι λιγο κατω απο οτι ειναι ευρωπη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #1159 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:35:22 πμ »
σοβαρα γιατι;
τωρα μπαινει η nvidia με τον k1 και η qualcomm με snapdaragon 810 ,610 αλλα εσυ πες μου γιατι θες 64 μπιτο κινητο
ρε Στελαρα μπηκε η nvidia και εβγαλε και κινητο κτλ και ξερεις τη πηρε; μη σου πω... ενω η apple στον αλλαζει και λειτουργει με ολα οπως και πριν... ρωτα τον Χαρη αν του εκανε bug η loop καποια συσκευη επειδη αλλαξε υλικο... ενω η nvidia αστα να πανε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1160 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:36:23 πμ »
απ᾽ὀ,τι κατάλαβα μετάφερθηκε το πάλαι ποτέ  γνωστό θέμα των ρολογιών στο νήμα των κινητών...
Για να κλείσω.....Το πώς ξοδεύει ο καθένας τα λεφτά του είναι δικό του θέμα...όπως και το τί θεωρεί καλό ή μέτριο..
Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, αλλά είναι τουλάχιστον αστείο να προσπαθεί να την επιβάλει σε άλλους νοήμονες συνάνθρωπους του.
Εκτός αν του ζητάνε δανεικά για να αγοράσουν το...αντικείμενο του πόθου τους ή ενώ το πήραν, κλαίγονται ότι δεν έχουν λεφτά...
Τα περί κοινωνικών θεμάτων, αν μου επιτρέπετε τα ακούω βερεσέ....
Τα iphone  και τα Rolex δεν είναι το πρόβλημα της κοινωνίας μας...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1161 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:37:10 πμ »
σοβαρα γιατι;
ρε Στελαρα μπηκε η nvidia και εβγαλε και κινητο κτλ και ξερεις τη πηρε; μη σου πω... ενω η apple στον αλλαζει και λειτουργει με ολα οπως και πριν... ρωτα τον Χαρη αν του εκανε bug η loop καποια συσκευη επειδη αλλαξε υλικο... ενω η nvidia αστα να πανε...
τι εβγαλε η nvidia? επεξεργαστη μαλλον θες να πεις.και ποιον αλλαζει και τι λες βασικα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #1162 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:37:14 πμ »
Και για να το τελειωσω εγω οταν εκανα σεμιναρια στην microsoft τα laptop τους απο τα στελεχη εννοω ηταν mac με windows... και Στελαρα πηγαινε σε ενα συνεδριο τηλεπικοινωνιων που παιζουν μεσα αρκετοι του χωρου και αν καποιος ΙΤ εχει αλλο κινητο εκτος απο iphone ελα να με φτυσεις...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1163 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:39:02 πμ »
Ασχετο...φιλος μου βρηκε πεσμενο ενα Samsung S4 στο δρομο.καποιου του γλιστρησε προφανως και τωρα κλαιει.Φιλου του εκλεψαν περιτεχνα το S3 mini που ειχε στο τραπεζι σε καφετερεια.οποτε για αυτο λεω να το ασφαλισουνε η να το περασουν στον λαιμο σαν κοσμημα.ειναι πολλα τα λεφτα για να χαθουν ετσι απλα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1164 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:39:38 πμ »

θα σου υπένθυμισω ότι μπορεί να έχεις δώσει χιλιάδες ευρώ σε ρολόγια(που απλά δείχνουν την ώρα) και κολλάς σε ένα κινητό που σίγουρα είναι πιο χρήσιμο από ένα ρολόι...δεόχνει και την ώρα.. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #1165 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:39:49 πμ »
ok ξερω τι λεω... τεσπα δε βρισκουμε ακρη σε τετοια θεματα...  σου ειχα πει και παλια τα ονοματα δεν γινονται τυχαια... και η apple ειναι το μεγαλυτερο ονομα και συ μου λες snapdragon... τεσπα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1166 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:40:16 πμ »
Ασχετο...φιλος μου βρηκε πεσμενο ενα Samsung S4 στο δρομο.καποιου του γλιστρησε προφανως και τωρα κλαιει.Φιλου του εκλεψαν περιτεχνα το S3 mini που ειχε στο τραπεζι σε καφετερεια.οποτε για αυτο λεω να το ασφαλισουνε η να το περασουν στον λαιμο σαν κοσμημα.ειναι πολλα τα λεφτα για να χαθουν ετσι απλα
νομιζω εχουν κλειδωμα συσκευης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1167 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:41:26 πμ »
απ᾽ὀ,τι κατάλαβα μετάφερθηκε το πάλαι ποτέ  γνωστό θέμα των ρολογιών στο νήμα των κινητών...
Για να κλείσω.....Το πώς ξοδεύει ο καθένας τα λεφτά του είναι δικό του θέμα...όπως και το τί θεωρεί καλό ή μέτριο..
Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, αλλά είναι τουλάχιστον αστείο να προσπαθεί να την επιβάλει σε άλλους νοήμονες συνάνθρωπους του.
Εκτός αν του ζητάνε δανεικά για να αγοράσουν το...αντικείμενο του πόθου τους ή ενώ το πήραν, κλαίγονται ότι δεν έχουν λεφτά...
Τα περί κοινωνικών θεμάτων, αν μου επιτρέπετε τα ακούω βερεσέ....
Τα iphone  και τα Rolex δεν είναι το πρόβλημα της κοινωνίας μας...
καλα τα λες.Απλα οταν καποιος εχει διαφορετικη γνωμη με καποιον αλλον και την εκφραζει δεν σημαινει οτι προσπαθει να του την επιβαλει.Οσο για αν το iphone ειναι το προβλημα της κοινωνιας μας για μενα ειναι γιατι δειχνει ποσο του φαίνεσθαι ειναι καποιο άνθρωποι προφανως και με ξερεις οτι δεν το λεω αυτο για σενα,σιγουρα θα εχεις ακουσει ιστοριες για κοπελιτσες να κλαίνε επειδη η μαμα τους δεν τους πηρε το iphone ή αγορακια να εχουν ονειρο ζωης την αποκτηση του επομενου iphone (η αλλων συναφων κινητων) και ολα αυτα για να εχουν ενα iphone που κανει 1000 πραγματα αλλα αυτα να ειναι ολη μερα facebook.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #1168 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:41:39 πμ »
ναι γιατι ειμαστε πισω... δεν χρησημοποιουμε το IMEI ενω παλι η apple με το apple id αντε να κλεψεις iphone... δε θα το λειτουργησεις ποτε... τουβλο θα ειναι... και μιλαμε για την samsung που τα εχω ξαναπει παιρνει τσαμπε το λογισμικο... ενω η apple το πληρωνει... και ενα samsung κανει οσο ενα iphone...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1169 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:41:42 πμ »
Και για να το τελειωσω εγω οταν εκανα σεμιναρια στην microsoft τα laptop τους απο τα στελεχη εννοω ηταν mac με windows... και Στελαρα πηγαινε σε ενα συνεδριο τηλεπικοινωνιων που παιζουν μεσα αρκετοι του χωρου και αν καποιος ΙΤ εχει αλλο κινητο εκτος απο iphone ελα να με φτυσεις...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions