Όντως έχει καλή μπαταρία το s5...
Είχαμε φέρει 10 συσκευές πριν έρθει επίσημα ελλάδα και το ένα το περιεργαστηκα για 2-3 μέρες.λόγω εργασίας βέβαια το έχω πιάσει κι άλλες φορές.
Τι μου αρέσει.
Η οθόνη,πολύ καλά χρώματα αν και υπερτονισμένα λόγω amoled τεχνολογίας.
Κάμερα,όχι εξωπραγματική,1020 δεν το λες με την καμία,έχει όμως μία από τις καλύτερες κάμερες σίγουρα.
Μπαταρία,δεν φτάνει το g2 μου,όμως είναι πολύ καλή και σίγουρα προσφέρει το κάτι παραπάνω έναντι ανταγωνισμού.
Καλό ηχείο.
Τι δεν μου αρέσει...
Αυτό το ψεύτικο υποτίθεται αλουμινένιο περίγραμμά της συσκευής...έλεος,σαν κινεζικό μοιάζει...του s4 πολύ καλύτερό σαν όψη.
Τα bezels...με το s4 οι κορεατες έδειξαν καλό εαυτό,τι τα μεγάλωσαν τώρα στο s5?
Προσοχή στο καπάκι της φόρτισης,ξεφτίζει το άλλο κομμάτι του νίκελ όταν ανοίγει κι έρχεται σε επαφή.
Επίσης το lag παρόν κι εδώ,α ρε samsung με αυτό το touchwiz σού,πόσο βαρύ μπορεί να είναι???
Υποτίθεται αδιάβροχο με ένα αυτοκόλλητο μέσα στο καπάκι της μπαταρίας για να το κρατάει και καλά στεγανό...sony δεν είναι με τίποτα...
Ακούσαμε και μερικά πού έπαιζε το ηχείο σαν με μπουρμπουλήθρες έπειτα από βουτιά σε γλυκό νερό...
Συνολικά η εμφάνιση του είναι απλός αποδεκτή,τίποτα περισσότερο...δεν μου έκανε καν το κλικ για να το αποκτήσω,και είμαι τρελός κινητομανης...
Έπειτα ούτε root δεν αφήνει να κάνουμε.γραφεί το Knox και βγαίνει εκτός εγγύησης.
Συγνώμη αλλά εγώ θέλω τα custom πράγματά μου στο κινητό,hacking,customies στο λειτουργικό και δεν μαζευόμαστε....
Οι πωλήσεις άλλωστε το έδειξαν,ότι δεν ήταν το κινητό πού περίμεναν πολλοί,άξιος αντικαταστάτης του s4,ευτυχώς θα έρθει το alpha πού είναι και ποιοτικό να το δούμε κι αυτό.
Ούτε και το g3 μου άρεσε.
Ωραίο οπτικά αλλά δεν κάνει το μπαμ,μεγάλη ανάλυσή οθόνης σε 801 snapdragon επεξεργαστή...θέλει ψωμί η οθόνη αυτή.ας έρθει με τον 805 και το συζητάμε μετά.
Άσε πού έχει κι αρκετά προβλήματά.
Η χρυσή τομή αυτή την στιγμή πέρα της κάμερας είναι το htc m8,εντελώς απροβλημάτιστη συσκευή πού ξεχειλίζει ποιότητα...χώρια δε τα ηχεία του πού κάνουν την διαφορά.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk