Αποστολέας Θέμα: Rolex SD 16600 vs Seiko Tuna SBDX011  (Αναγνώστηκε 21547 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex SD 16600 vs Seiko Tuna SBDX011
« Απάντηση #75 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 18:21:11 μμ »
Επισης δεν καταλαβαινω το κολλημα καποιων αν αλλα μελη εχουν δει τονο. Ολοι εδω εχουμε δει εκατοντάδες ρολογια και με λιγη νοητική προσπαθεια μπορουμε πλέον να καταλάβουμε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #76 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 18:27:05 μμ »
To 011 ειναι σοβαρό ρολοι αλλα,
θελεις 18cm καρπο, ειναι seiko(vs rolex), εχει δυσκολο service και σχεδιο που σημερα ειναι αυριο δεν....Απεναντι εχεις πακετο rolex, ρολοι ζωής, κλασσικο και για καθε στιγμή.

Ακομα και για καταδυσεις ενα casio ειναι αρκετο, καταδυτικά αγοράζω γιατι ειναι cool items οχι για χρηση.

Οποτε rolex, εγινε το λαθος με το doxa να μην το επαναλάβουμε.

Ο Τριαντάφυλλος όπως πάντα μιλάει ωμά την γλώσσα της αλήθειας!
respect
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ennea

• Sr. Member
  • Κράτησα τη ζωή μου... κατά το πλάγιασμα της βροχής
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 18:39:00 μμ »
Δεν σημαίνει όμως ότι θα γίνω fan boy

Fan boy και Chum Chum
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #78 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 18:55:55 μμ »
πάντως όσοι μέχρι τώρα (30 ψήφοι) διάλεξαν Seiko είναι πιο ομιλιτικοί καθώς έχουν πει δύο κουβέντες 8 στους 10, ενώ μόνο 11 απο τους 20 που ψηφισαν Ρολεξ είπαν γιατί.

δεν χρειάζεται να είσαι Τειρεσίας για να καταλάβεις!

αλήτη theminio! μέχρι και το george_ έκανες και έγραψε πάνω απο 2 λέξεις κατα συρροη με αυτό το vs!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #79 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 18:57:05 μμ »
Αδικείται όμως το seiko από την σύγκριση με το "πολυμορφικό" rolex.
Δίκαιο vs θα ήταν SBDX011 vs SDDS, που είναι και τα 2 εξίσου χοντροκομμένα.
Εκεί το αποτέλεσμα πιθανόν να ήταν πολύ διαφορετικό.
Τουλάχιστον η ψήφος μου θα ήταν  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #80 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 19:19:43 μμ »
θελεις 18cm καρπο, ειναι seiko(vs rolex), εχει δυσκολο service και σχεδιο που σημερα ειναι αυριο δεν....Απεναντι εχεις πακετο rolex, ρολοι ζωής, κλασσικο και για καθε στιγμή.

Ακομα και για καταδυσεις ενα casio ειναι αρκετο, καταδυτικά αγοράζω γιατι ειναι cool items οχι για χρηση.

respect
εγινε το λαθος με το doxa να μην το επαναλάβουμε.
αν για σας το γιαπωνεζικο ρολοι ειναι λαθως τοτε κακως ειστε σε ενα φορουμ που προφανως περιλαμβανει αυτη τη "πληγη". στη ζωη μου ποτε δε με ενοχλησε η αντιθετη αποψη απο τη δικια μου, ισα ισα παντα ακουω διαφορετικες αποψεις γιατι ακομα και τα πραγματα που θεωρουμε σταθερα αλλάζουν, οποτε εμπειριες και πληροφοριες θα χρειαστουν σιγουρα. Αυτο που με ενοχλουσε αφανταστα ειναι συμπεριφορες φανατισμου, ειτε ειναι γύρο απο καποια ομαδα ειτε απο πολιτικη ειτα απο θρησκεια ειτε απο αυτοκινητα ειτε απο ρολογια ειτε τα παντα. το μονο πραγμα που καταφερνουν τετοιες συμπεριφορες ειναι να χαλουν τη διαθεση, και να διώχνουν ατομα που εχουν γνωση και ειναι πρόθυμοι να τη μοιραστουν . τα οπαδιλικια και οι συντεχνιες μονο κατασροφη εχουν φερει και οποιος εχει αντιρρηση ας μου φερει ενα παραδειγμα.
Πραγματικα λυπαμαι για το επιπεδο της συζητης
Αγγιξαμε το μηδεν σαν κοινότητα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 19:20:57 μμ »

Ισως Κώστα, αλλά ήθελα να βάλω κλασσικά ρολόγια που έχουν αντέξει στον χρόνο, ο σκοπός δεν ήταν να νικήσει κάποια απο τις δύο εταιρίες, ειδικά εγώ είναι γνωστό ότι λατρεύω και τις δύο.

Ρόουζ, ο τόνος είναι ένα σχέδιο με σχεδόν 4 δεκαετίες αδιάκοπης παρουσίας, τι εννοείς "σχεδιο που σημερα ειναι αυριο δεν"
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #82 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 19:26:39 μμ »

Ισως Κώστα, αλλά ήθελα να βάλω κλασσικά ρολόγια που έχουν αντέξει στον χρόνο, ο σκοπός δεν ήταν να νικήσει κάποια απο τις δύο εταιρίες, ειδικά εγώ είναι γνωστό ότι λατρεύω και τις δύο.

Ρόουζ, ο τόνος είναι ένα σχέδιο με σχεδόν 4 δεκαετίες αδιάκοπης παρουσίας, τι εννοείς "σχεδιο που σημερα ειναι αυριο δεν"

Μάλλον εννοεί "που σήμερα γουστάρεις και αύριο δεν"...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 19:27:04 μμ »

Δεν αντιλέγω, αλλα δεν ειναι αυτο που λέω κλασσικα ωραιο.

@SYZO
Χαλάρωσε φιλε, seiko ειχα, εχω και θα εχω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #84 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 19:28:20 μμ »

respect
εγινε το λαθος με το doxa να μην το επαναλάβουμε.
αν για σας το γιαπωνεζικο ρολοι ειναι λαθως τοτε κακως ειστε σε ενα φορουμ που προφανως περιλαμβανει αυτη τη "πληγη". στη ζωη μου ποτε δε με ενοχλησε η αντιθετη αποψη απο τη δικια μου, ισα ισα παντα ακουω διαφορετικες αποψεις γιατι ακομα και τα πραγματα που θεωρουμε σταθερα αλλάζουν, οποτε εμπειριες και πληροφοριες θα χρειαστουν σιγουρα. Αυτο που με ενοχλουσε αφανταστα ειναι συμπεριφορες φανατισμου, ειτε ειναι γύρο απο καποια ομαδα ειτε απο πολιτικη ειτα απο θρησκεια ειτε απο αυτοκινητα ειτε απο ρολογια ειτε τα παντα. το μονο πραγμα που καταφερνουν τετοιες συμπεριφορες ειναι να χαλουν τη διαθεση, και να διώχνουν ατομα που εχουν γνωση και ειναι πρόθυμοι να τη μοιραστουν . τα οπαδιλικια και οι συντεχνιες μονο κατασροφη εχουν φερει και οποιος εχει αντιρρηση ας μου φερει ενα παραδειγμα.
Πραγματικα λυπαμαι για το επιπεδο της συζητης
Αγγιξαμε το μηδεν σαν κοινότητα

Προσωπικά έχω 6 γιαπωνέζικα!
Και είχα περισσότερα παλαιότερα.
Δεν είδα συμπεριφορές φανατισμού σε αυτό το vs...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 19:31:09 μμ »
Ο χρόνος (ως πανδαμάτωρ) θα δείξει ...
Προς το παρόν χαίρομαι που σιγά-σιγά επιβάλλεται η τάξη, τοποθετούνται οι εταιρίες στη θέση τους και δεν υποτιμάται ο γίγαντας είτε είναι από την Ανατολή είτε από τη Δύση! Επίσης είμαι πραγματικά πανευτυχής που λόγω του διαδικτύου διευρύναμε τις επιλογές μας και δεν πάμε ως πρόβατα (στη σφαγή κάποιες φορές) στο "ΟΝΟΜΑ" και ΜΟΝΟ!
Να υπερτονίσω δε ότι καμία διάθεση τσακωμού δεν υπάρχει από την πλευρά μου για κανέναν και βεβαίως δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον να μεταβάλει τη θέση του (εκτός κι αν το θέλει ... χα χα χα), παρά μόνο έχω τη θέληση να προσφέρω τροφή για σκέψη με την όποια γνώση/πείρα διαθέτω.

Φιλικά
Νίκος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #86 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 20:15:19 μμ »
Ωραία τα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει το κάθε ρολόι αλλά εγώ τα θέλω για deskdiving.
Από κει και πέρα κοιτάω να μ'αρέσει στον καρπό μου και να μπορώ να το φοράω χωρίς να με περιορίζει.

Το seiko νομίζω δεν θα μπορούσα να το φορέσω με τέτοιες διαστάσεις που έχει, δεν θα μ'άρεσε.

Το sd είναι all-around και το φοράς όπου και όποτε θες.Επόμενως ψηφίζω το sd.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #87 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 20:19:59 μμ »
Ωραία τα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει το κάθε ρολόι αλλά εγώ τα θέλω για deskdiving.
Από κει και πέρα κοιτάω να μ'αρέσει στον καρπό μου και να μπορώ να το φοράω χωρίς να με περιορίζει.

Το seiko νομίζω δεν θα μπορούσα να το φορέσω με τέτοιες διαστάσεις που έχει, δεν θα μ'άρεσε.

Το sd είναι all-around και το φοράς όπου και όποτε θες.Επόμενως ψηφίζω το sd.

???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 20:44:51 μμ »
Ο χρόνος (ως πανδαμάτωρ) θα δείξει ...

Εχεις πει πολλές φορές οτι η seiko τελικά θα κυριαρχήσει, δεν το θεωρώ απιθανο. Το δυσκολο ειναι να πεισει τον δυτικο οτι και η ανατολή μπορει και βγάζει ρολοι κοσμημα - οπως κάνει τώρα η ευρώπη και μετα την κριση quartz. Αν το καταφέρει αυτό μπορει να παει πολύ μπροστά καθώς τολμάει και εχει αριστο r&d. H ευρώπη ειναι πιο αργή και η τακτική της ειναι λιγο μια απο τα ιδια, το σιγουρο. Δηλαδή εγώ περιμένω πολλά απο τη seiko αλλα τιποτα ριζοσπαστικο απο την rolex.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 12, 2013, 20:47:18 μμ από rose »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιανουάριος 12, 2013, 20:54:23 μμ »
Δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς το vs. Μόνο εμένα μου φαίνεται λίγο άδικο για το Seiko; Είναι τόσο διαφορετικά ρολόγια κι ας έχουν καταδυτικά χαρακτηριστικά και τα δύο.
Το Rolex φοριέται από... σώβρακο μέχρι κουστούμι και το tuna είναι μόνο special purpose γκουμούτσα.
Καλά, οπτικά, δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι. Δεν υπάρχει σύγκριση. Θεωρώ πως είναι συζήτηση τύπου "από πού βγαίνει ο ήλιος..."

Σέβομαι απόλυτα τη Σέικο και ούτε ρολεξάκια με λες επίσης, αλλά το κουκί πήγε αβλεπί στο Rolex.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci