0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μοντέλο είναι το speedmaster.Ένας racing χρονογράφος που επιλέχθηκε τότε να πάει στο φεγγάρι και αφού πήγε το συγκεκριμένο μοντέλο το αποκαλούσαν το moonwatch.Ως nick name ξεκίνησε που πλέον έμεινε και αποκαλείται έτσι και επίσημα.
Θες φόρουμ?Φτιαξε ρε μεγαλε,πετάς καρφάκια συνέχεια
Εδωσα παράδειγμα με το ζαφείρι γιατί είναι πιο χειροπιαστό και πιο εύκολα κατανοητό.Το ίδιο μπορεί να ισχύει και με τη μηχανική εξέλιξη του ρολογιού στην οποία στέκεται ο Γιώργος,για την οποία όμως δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για να ξέρω αν θα μπορούσε να σταθεί η νέα μηχανή σε ένα ταξίδι στη Σελήνη. Το θέμα μου είναι όμως ότι καταλαβαίνω το point του Γιωργου για το ποιο είναι το moonwatch,χωρίς όμως να σημαίνει ότι ταυτίζομαι απόλυτα με την άποψη του.Τη σέβομαι όμως και δε την απορρίπτω.
Μη λες μεγάλες κουβέντες. Και όχι δεν θα κάνω φόρουμ,μην ανησυχείς .Δεν πετάω καρφακια, αλήθειες λέω .Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σοβαρά μιλάω μεγαλε,μη με πρήζεις
Είμαι πολύ σοβαρός,όπως και να σε λένε
Λοιπόν,κόψε τοτε τα καρφάκια
Με έχεις για μαλακα?Σοβαρά τωρα
Δε γουστάρεις όπως γράφω?Αδιάφορο μου είναι
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.