0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παναή σίγουρα για radiomir και όχι για luminor ;
Υποφέρω υποφέρω υποφέρω υποφέρω πολυυυυυ.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Φέρε τον Ακουανάφτη ΧαμαιλέονταΑφού είσαι και του rubber
Ρολόι για γέρους
Ε τώρα.. Ρολόι για μια ζωή.... Αυτό σκέφτομαι...... All time classic.. Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Δεν αντιλέγω. Σε πειράζω. Απλώς, για εμένα, πάντα ήταν "μεγαλίστικο" .
ειναι.,,αλλά απο την αλλη πλευρα , η oysterflex στο μυαλο μου εχει ενα ηλικιακο "ταβάνι"αλλα ουτως ή αλλως , μαλλον θα κανει φτερα το DD γιατι δε βλεπω να δινω εγκαιρως την daytona (δε μπορω να κρατησω και τα δυο)
...ανταλλαγή δεν παίζει ? Αποψη λέω, είμαι χρόοοοοοοοοονια εκτός, δεν έχω εικόνα του τι συμβαίνει σήμερα.
Μπερδεύτηκα....Daydate rose gold olive dial vs yellow gold Daytona green dial john mayer(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.