Αποστολέας Θέμα: Ρολογότσαρκες  (Αναγνώστηκε 646267 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
Απ: Ρολογότσαρκες
« Απάντηση #5040 στις: Ιανουάριος 06, 2023, 19:32:54 μμ »
αυτό το ρόλεξ δεν βλέπετε με τη καμία όμως....
μόνο ανάποδα το φόραγα...
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
jb,
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5041 στις: Ιανουάριος 06, 2023, 20:57:36 μμ »
μόνο ανάποδα το φόραγα...

Κακόγουστο είναι και ίσια κι ανάποδα.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,jb,
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #5042 στις: Ιανουάριος 07, 2023, 11:40:59 πμ »
... - έχει κι ένα Reverso για το οποίο δεν έχω λάβει φωτό ακόμη
...
Είδωμεν
Να και το Reverso, κλασικό Tribute Duoface.

Το συγκεκριμένο μοντέλο το είχα δοκιμάσει στη boutique πριν 4 μήνες.

Δεν έχω ακόμη τιμή, ούτε γνωρίζω πόσο καιρό το έχει στην κατοχή του ο φίλος μου.

Για να δούμε.

friendly
2
funny
0
like
2
wow
0
Members reacted friendly:
Beastaras,DOCORTHO,
No reactions
Members reacted like:
mic,Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5043 στις: Ιανουάριος 07, 2023, 12:34:59 μμ »
Το συγκεκριμένο reverso είναι πάρα πολύ ωραίο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #5044 στις: Ιανουάριος 07, 2023, 14:48:05 μμ »
Το συγκεκριμένο reverso είναι πάρα πολύ ωραίο.
^^Έτσι είναι.

Εν τω μεταξύ, από τα θορυβώδη πολυτελή γιγαντοεμπορικά κέντρα του χρυσού κλουβιού, οι κρούσεις για ακόμη περισσότερο καταναλωτισμό συνεχίζονται:

Στα €2,150 το Naomi Uemura (LE 1200pcs)!

friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
Members reacted friendly:
DOCORTHO,
No reactions
Members reacted like:
Dante80,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5045 στις: Ιανουάριος 08, 2023, 12:34:01 μμ »
Καλημέρα σας!
Εξαιρετικές, άκρως απολαυστικές, οι ωρολογιακές περιγραφές σας, αγαπητέ φίλε, όμως την αμαρτία μου θα την ομολογήσω. Η παρακάτω εικόνα μού έφερε μόνο μια σκέψη, πως η οικονομική ευρωστία είναι και τσαπατσούλα.

friendly
0
funny
1
like
1
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
mic,
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #5046 στις: Ιανουάριος 08, 2023, 16:08:06 μμ »
Καλημέρα σας!
Εξαιρετικές, άκρως απολαυστικές, οι ωρολογιακές περιγραφές σας, αγαπητέ φίλε, όμως την αμαρτία μου θα την ομολογήσω.

Η παρακάτω εικόνα μού έφερε μόνο μια σκέψη, πως η οικονομική ευρωστία είναι και τσαπατσούλα.
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

Άστον, τον κακομοίρη, έχει κι αυτός (όπως όλοι μας) τα δικά του.
Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κάνει τίποτε άλλο από αυτό, ξεκίνησε το hobby πριν 10 χρόνια και τώρα έχει μία συλλογή απερίγραπτα ωραία. Αλλά τί να το κάνεις.

Δεν τον έχω δει ποτέ με καμμιά κοπέλα, διακοπές πηγαίνει συνεχώς μόνος, αν τον δεις μοιάζει με έφηβο παιδάκι που παίζει με τα παιχνιδάκια του, κλπ. Ο καθένας από όλους αυτούς (όπως και όλους εμάς) έχει τη δική του ιστορία, και αν γνωρίσουμε όλες τις πλευρές της [μονόπλευρης] ζωής που κάνουν, θα εκπλαγούμε αρνητικά για αρκετούς από αυτούς...

Δεν λέω τίποτε από τα παραπάνω με ειρωνία, κοροϊδευτικά ή με κριτική διάθεση - κι εγώ ένας άνθρωπος μοναχικός είμαι που από το 2006 που έμαθα την expatriate ζωή έκανα το λάθος και μπλέχτηκα με τα forums και όλο τον καταναλωτισμό που τα συνοδεύει. Επιλογή μου ήταν. Δεν μου φταίει κανείς.

Κάποιοι από την δική μας πάστα (ή κάστα) έχουν περάσει τη μισή -εκτός εργασίας- ζωή τους μπροστά σε μιά οθόνη, έχοντας γίνει ψευτο-experts σε ρολόγια, πινέλα, ξυράφια, πένες, φωτ. μηχανές, κλπ. Κι όλα τα ωραία κορίτσια που κυκλοφορούν εκεί έξω τα κουτουπώνουν άλλοι. Αυτό είναι το ρεζουμέ. Όλα είναι επιλογές. Πάντως εγώ σύντομα θα τα αλλάξω όλα αυτά, με το 1+1 incoming που στήνω το κλείνω το θέμα στα δύο τρίτα του (όπως πρόσφατα έκλεισα γρήγορα -κι επιτυχημένα- και το θέμα του αυτοκινήτου). Δεν γίνεται όλα αυτά να μας τρώνε όλη τη μέρα.

Όλως τυχαίως έχει προγραμματίσει ο συγκεκριμένος φίλος να έλθει από εδώ για διακοπές σε κάποιο καιρό, οπότε το Reverso μπορεί να το φέρει μαζί του.

Το Reverso λοιπόν είναι πλέον σε διαπραγμάτευση. Το σκέπτεται, λέει, αν θέλει να το δώσει. Εντάξει. Με ρώτησε πόσο θέλω να δώσω, του λέω πόσων ετών είναι, μου απαντά τόσο, "...ΟΚ του λέω, καινούργιο βγαίνει ακόμη και τώρα εδώ κάνει τόσο με 8 χρόνια εγγύηση, οπότε σκεπτόμουν να δώσω τόσο..." Προσέθεσα επίσης πως δεν το παίρνω για να το δώσω και πως αν ποτέ θελήσει να το πάρει πίσω αυτό θα γίνει άμεσα, χωρίς να το συζητήσουμε. Οπότε άσε τον να το σκεφθεί.

Ο καθείς έχει τη δική του οπτική γωνία. Εδώ εμείς με τα χαζο-ατσάλινα Ω και GS και μετανοιώνουμε ή τριπλοσκεπτόμαστε όταν κάτι το βάζουμε αγγελία, δεν θα κάνει κι αυτός το ίδιο; Κι ας έχει τόσα κομμάτια. Ρολόγια πάντως υπάρχουν πολλά εκεί έξω.

Για το RO 15400 (το οποίο νομίζω είναι 9-ετίας) ζήτησε ακριβώς €30k. Αρνήθηκα ευγενικά. Χρειάζεται ιδιαίτερη αυτογνωσία και συνειδητότητα για κάποιον ώστε να καταλαβαίνει πως υπάρχουν πιό σημαντικά πράγματα από το να προσπαθείς να δώσεις σε φίλο ένα ρολόϊ στη διπλή τιμή από όσο το έχεις πάρει, ειδικά αν εσύ ο ίδιος έχεις στο παρελθόν λάβει το καλό κάρμα από άλλους που σου έδωσαν ανεκτίμητα κομμάτια σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Σου έκαναν το καλό, ηθελημένα ή άθελά τους, τώρα που ήλθε η σειρά σου κάνε το κι εσύ με τον ίδιο τρόπο - τόσα ρολόγια έχεις.

Κι όμως, κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Παρομοίως και αυτός που αγόρασε από εμένα το 5712/1Α και το Daytona 116505 full RG, φίλος και αυτός. Μην τολμήσεις να τους πεις κάτι (λ.χ. να στο δώσουν πίσω) για το "trophy" που κέρδισαν, κλέβοντας την Εκκλησία που τους άνοιξε την πόρτα στο διάβα της ζωής τους. Αν είναι δυνατόν. Ήταν τόσο μάγκες, σωστά;

Ποιός διαθέτει αυτή την αυτογνωσία και συνειδητότητα λοιπόν.
friendly
0
funny
0
like
6
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george21,Beastaras,rpdrummer,criss6,pugman,Ef.orange,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5047 στις: Ιανουάριος 08, 2023, 16:22:55 μμ »
Χρειάζεται ιδιαίτερη αυτογνωσία και συνειδητότητα για κάποιον ώστε να καταλαβαίνει πως υπάρχουν πιό σημαντικά πράγματα από το να προσπαθείς να δώσεις σε φίλο ένα ρολόϊ στη διπλή τιμή από όσο το έχεις πάρει, ειδικά αν εσύ ο ίδιος έχεις στο παρελθόν λάβει το καλό κάρμα από άλλους που σου έδωσαν ανεκτίμητα κομμάτια σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Σου έκαναν το καλό, ηθελημένα ή άθελά τους, τώρα που ήλθε η σειρά σου κάνε το κι εσύ με τον ίδιο τρόπο - τόσα ρολόγια έχεις.
Μακάρι να ήταν όλοι οι άνθρωποι έτσι αλλά δυστυχώς δεν είναι
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #5048 στις: Ιανουάριος 08, 2023, 17:00:10 μμ »
καταλαβαίνω το ότι το γενικεύεις τόσο για να γράψεις αυτά που θέλεις να γράψεις αλλά πολλοί εξ ημών έχουν οικογένεια, παιδιά,  εγγόνια κ καταφέρνουν να κάνουν κ παράλληλα τα χόμπι τους οποία κ αν είναι αυτά.
δεν χρειάζεται το χόμπι σου να απομυζει όλο σου τον χρόνο...
όσο για τον φίλο σου υποθέτω ότι ήταν έτσι κ πριν ασχοληθεί με τα χόμπι του...
καλώς ή κακώς ένα χόμπι οποίο κ αν είναι αυτό χρειάζεται συνήθως κάποια χρήματα,αλλά περισσότερα αλλά λιγότερα κ φυσικά χρόνο,αν δεν έχει κ ο-η σύντροφος σου το ίδιο χόμπι αναγκαστικά θα πρέπει να το κάνεις μόνος σου αλλά κ ο σύντροφος σου το ίδιο.
άλλος πάει για κυνήγι,άλλος παίζει μπάλα άλλος γκολφ κτλ,όσο για τις γυναίκες αν το χόμπι κάποιου είναι τέτοιου είδους κυνήγι τότε θα περνάει έτσι την ώρα του κ αυτό χρονοβόρο κ κοστοβορο ενιοτε κ για να λέμε κ του στραβού το δίκιο δεν σου δίνει κ πολλά πράγματα,ειναι κατι σαν τα ρολογια που αγορασες περασες λιγο χρονο μαζι τους κ τα εδωσες γιατι τελικα δεν ταιριαξατε, τα θυμάσαι μεν αλλά δεν σε πολυνοιαζει κ ολας... αλλα τα πολλά χέρια σε κατσιαζουν που έλεγε κ ο Βέγγος 2 χέρια θες μονάχα αυτά που αξίζουν να περάσεις τα χρόνια σου μαζί τους,σαν το ρολόι που δεν έδωσες ποτέ  ένα πραμα.
σίγουρα κανένα ρολόι δεν αξίζει όσο η οικογένεια σου αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...
εγώ ξέρω πιο ρολόι δεν θα έδινα ποτέ μου κ θα προτιμούσα αν παθαινε κάτι να το έφτιαχνα ακόμα κ αν το κόστος ήταν ασύμφορο η αν μπορούσα να αγορασω κάτι άλλο με αυτά τα χρήματα...
με τα λίγα πράγματα φτιάχνεις ποιοτικούς δεσμούς κ αναμνήσεις...
δυστυχώς όταν μπαίνει το κέρδος μπροστά χαλάνε κ οι φιλίες κτλ,κάποιος είναι τυχερός κ έχει φίλους σωστούς άλλος όχι τόσο...
προσωπικά αν κάποιος γνωστός μου μου ζητούσε το ρολόι πισω θα του το έδινα 100% στα λεφτά που μου το είχε δώσει αλλά να ξέρεις ότι αν το ρολόι που μου είχε δώσει ήταν κάτι που ήθελα πολύ έχω χάσει κ γω από αυτό γιατί μπορεί να το έβρισκα αλλού τόσο καιρό κ τώρα να μην το βρίσκω + την χαρά που μου πήρε μαζί με το ρολόι... :(
οι άνθρωποι που αξίζει να έχεις στην ζωή σου είναι αυτοί που έχεις περάσει κ δυσκολίες μαζί τους κ καταφέρατε να είστε ακόμα μαζί είτε είναι φίλοι είτε σύντροφοι,λυπάμαι αλλά αυτός που κοιτάει να βγάλει χρήματα από σένα δεν είναι φίλος σου,τουλάχιστον δεν θα ήταν στα δικά μου μάτια...
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
rpdrummer,sea_dweller,
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #5049 στις: Ιανουάριος 08, 2023, 17:03:42 μμ »
Κ ναι ψευτο experts είμαστε στα χόμπι μας γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες,δεν το καταλαβαίνουμε συχνά αλλά θα το καταλάβουμε σίγουρα όταν συγκρίνουμε τις γνώσεις μας με αυτές ενός επαγγελματία :)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
rpdrummer,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος dpsaromyalos

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5050 στις: Ιανουάριος 08, 2023, 20:32:48 μμ »

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κάνει τίποτε άλλο από αυτό, ξεκίνησε το hobby πριν 10 χρόνια και τώρα έχει μία συλλογή απερίγραπτα ωραία. Αλλά τί να το κάνεις.

Δεν τον έχω δει ποτέ με καμμιά κοπέλα, διακοπές πηγαίνει συνεχώς μόνος, αν τον δεις μοιάζει με έφηβο παιδάκι που παίζει με τα παιχνιδάκια του, κλπ. Ο καθένας από όλους αυτούς (όπως και όλους εμάς) έχει τη δική του ιστορία, και αν γνωρίσουμε όλες τις πλευρές της [μονόπλευρης] ζωής που κάνουν, θα εκπλαγούμε αρνητικά για αρκετούς από αυτούς...

Δεν λέω τίποτε από τα παραπάνω με ειρωνία, κοροϊδευτικά ή με κριτική διάθεση - κι εγώ ένας άνθρωπος μοναχικός είμαι που από το 2006 που έμαθα την expatriate ζωή έκανα το λάθος και μπλέχτηκα με τα forums και όλο τον καταναλωτισμό που τα συνοδεύει. Επιλογή μου ήταν. Δεν μου φταίει κανείς.

Κάποιοι από την δική μας πάστα (ή κάστα) έχουν περάσει τη μισή -εκτός εργασίας- ζωή τους μπροστά σε μιά οθόνη, έχοντας γίνει ψευτο-experts σε ρολόγια, πινέλα, ξυράφια, πένες, φωτ. μηχανές, κλπ. Κι όλα τα ωραία κορίτσια που κυκλοφορούν εκεί έξω τα κουτουπώνουν άλλοι. Αυτό είναι το ρεζουμέ. Όλα είναι επιλογές. Πάντως εγώ σύντομα θα τα αλλάξω όλα αυτά, με το 1+1 incoming που στήνω το κλείνω το θέμα στα δύο τρίτα του (όπως πρόσφατα έκλεισα γρήγορα -κι επιτυχημένα- και το θέμα του αυτοκινήτου). Δεν γίνεται όλα αυτά να μας τρώνε όλη τη μέρα.

Όλως τυχαίως έχει προγραμματίσει ο συγκεκριμένος φίλος να έλθει από εδώ για διακοπές σε κάποιο καιρό, οπότε το Reverso μπορεί να το φέρει μαζί του.

Το Reverso λοιπόν είναι πλέον σε διαπραγμάτευση. Το σκέπτεται, λέει, αν θέλει να το δώσει. Εντάξει. Με ρώτησε πόσο θέλω να δώσω, του λέω πόσων ετών είναι, μου απαντά τόσο, "...ΟΚ του λέω, καινούργιο βγαίνει ακόμη και τώρα εδώ κάνει τόσο με 8 χρόνια εγγύηση, οπότε σκεπτόμουν να δώσω τόσο..." Προσέθεσα επίσης πως δεν το παίρνω για να το δώσω και πως αν ποτέ θελήσει να το πάρει πίσω αυτό θα γίνει άμεσα, χωρίς να το συζητήσουμε. Οπότε άσε τον να το σκεφθεί.

Ο καθείς έχει τη δική του οπτική γωνία. Εδώ εμείς με τα χαζο-ατσάλινα Ω και GS και μετανοιώνουμε ή τριπλοσκεπτόμαστε όταν κάτι το βάζουμε αγγελία, δεν θα κάνει κι αυτός το ίδιο; Κι ας έχει τόσα κομμάτια. Ρολόγια πάντως υπάρχουν πολλά εκεί έξω.

Για το RO 15400 (το οποίο νομίζω είναι 9-ετίας) ζήτησε ακριβώς €30k. Αρνήθηκα ευγενικά. Χρειάζεται ιδιαίτερη αυτογνωσία και συνειδητότητα για κάποιον ώστε να καταλαβαίνει πως υπάρχουν πιό σημαντικά πράγματα από το να προσπαθείς να δώσεις σε φίλο ένα ρολόϊ στη διπλή τιμή από όσο το έχεις πάρει, ειδικά αν εσύ ο ίδιος έχεις στο παρελθόν λάβει το καλό κάρμα από άλλους που σου έδωσαν ανεκτίμητα κομμάτια σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Σου έκαναν το καλό, ηθελημένα ή άθελά τους, τώρα που ήλθε η σειρά σου κάνε το κι εσύ με τον ίδιο τρόπο - τόσα ρολόγια έχεις.

Κι όμως, κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Παρομοίως και αυτός που αγόρασε από εμένα το 5712/1Α και το Daytona 116505 full RG, φίλος και αυτός. Μην τολμήσεις να τους πεις κάτι (λ.χ. να στο δώσουν πίσω) για το "trophy" που κέρδισαν, κλέβοντας την Εκκλησία που τους άνοιξε την πόρτα στο διάβα της ζωής τους. Αν είναι δυνατόν. Ήταν τόσο μάγκες, σωστά;

Kαλησπέρα Κωνσταντίνε.
Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά, εύχομαι υγεία και ευτυχία σε σένα και όλη σου την οικογένεια.

Πάντα θαυμάζω το τρόπο που γράφεις και σκέπτεσαι!
Για ακόμη μια φορά ...to the point!!

Φιλικά
Δημήτρης Ψαρόμυαλος
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #5051 στις: Ιανουάριος 08, 2023, 21:33:07 μμ »
Ευχαριστώ Δημήτρη, καλή χρονιά και σε εσένα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος grigoris gs

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5052 στις: Ιανουάριος 08, 2023, 23:23:58 μμ »

Κωνσταντίνε συμφωνώ με τα περισσότερα που αναφέρεις. Όσον αφορά το θέμα γυναίκες εκτός του ότι όλα είναι λαχείο  η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τα ρολογια ή άλλα αποκτήματα είναι η εξής: 100 καλά να της κάνεις πάντα θα σου κοπανάει την μια στραβή που έγινε με απίστευτη μουρμούρα και μπορεί και μια ωραία  πρωιαν να μην είναι εκεί σε αντίθεση με τα υλικά που ούτε μιλάνε ούτε φεύγουν εκτός και αν εσύ τα ξαποστειλεις. Και στο λέω με πάσαν ειλικρίνεια όντας με την ίδια γυναίκα από το 1991 μέχρι σήμερα. Κλείνω υπενθυμιζοντας το αμερικάνικο γνωμικό ότι το γρασίδι του γείτονα φαίνεται πάντα πιο πράσινο από το δικό μας. Μην μετανιώνει για τίποτα κάνε ότι σε ευχαριστεί και σε φτιάχνει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5053 στις: Ιανουάριος 09, 2023, 02:02:54 πμ »
..............

Όσον αφορά το θέμα γυναίκες εκτός του ότι όλα είναι λαχείο  η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τα ρολογια ή άλλα αποκτήματα είναι η εξής: 100 καλά να της κάνεις πάντα θα σου κοπανάει την μια στραβή που έγινε με απίστευτη μουρμούρα και μπορεί και μια ωραία  πρωιαν να μην είναι εκεί σε αντίθεση με τα υλικά που ούτε μιλάνε ούτε φεύγουν εκτός και αν εσύ τα ξαποστειλεις. Και στο λέω με πάσαν ειλικρίνεια όντας με την ίδια γυναίκα από το 1991 μέχρι σήμερα. Κλείνω υπενθυμιζοντας το αμερικάνικο γνωμικό ότι το γρασίδι του γείτονα φαίνεται πάντα πιο πράσινο από το δικό μας. Μην μετανιώνει για τίποτα κάνε ότι σε ευχαριστεί και σε φτιάχνει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Why beer is better than women

You can enjoy a beer all month.
You don't have to wine and dine a beer.
Your beer will always wait patiently for you in the car.
When beer goes flat you toss it out.
Beer is never late.
A beer doesn't get jealous when you grab another beer.
Beer labels come off without a fight.
When you go to a bar, you know you can always pick up a beer.
Beer never has a headache.
After you have a beer, the bottle is still worth a dime.
A beer won't get upset if you come home with beer on your breath.
If you pour a beer right, you will always get good head.
You can have more than one beer a night and not feel guilty.
You can share a beer with your friends.
You always know that you are the first one to pop a beer.
A beer is always wet.
Beer doesn't demand equality.
A beer doesn't care when you come.
You can have a beer in public.
A frigid beer is a good beer.
You don't have to wash a beer before it tastes good.
Beer always comes in multiples of six.
After you have a beer, you're committed to nothing other than dumping the empty bottle.
A beer never costs you more than five dollars and never leaves you thirsty.
When your beer is gone, you just pop another.
Beer looks the same in the morning.
Beer doesn't worry about waking the kids.
Beer doesn't have a mother.
Beer doesn't go crazy once a month.
Beer always listens and never argues.
Beer labels don't go out of style every year.
Beer doesn't have cold hands/feet.
Beer doesn't demand legality.
Beer is never overweight.
If you change beers, you don't have to pay alimony.
Beer won't run off with your credit cards.
Beer doesn't have a lawyer.
Beer doesn't need much closet space.
Beer can't give you herpes or other nasty things.
Beer doesn't complain about the way you drive.
Beer doesn't mind if you fart or belch.
Beer never changes its mind.
Beer doesn't make you go shopping.
Beer doesn't tell you to mow the grass.
Beer doesn't mind seeing Chuck Norris and Charles Bronson flicks.
Beer is always easy to pick up.
Big, fat beers are nice to have.
Beer NEVER says no.
Beer never complains when you take it somewhere.
Beer doesn't mind getting dirty.
Beer doesn't live with its mother.
Beer doesn't bitch, yell, or cry.
Beer doesn't mind football season.
A beer won't make you go to church.
A beer is more likely to know how to spell "carburetor" than a woman.
A beer doesn't think DOS is pronounced "dose".
A beer doesn't give a fuck if you keep a bunch of other beers around.
A beer won't get a job as a DJ and play 5 straight hours of lesbian folk music on your favorite radio station.
A beer won't claim that the Three Stooges are shitheads.
A beer won't raise a fuss about a little thing like leaving the toilet seat up.
If you mention a "three-hundred-fifty cubic-inch V8" around a beer, it won't think you're talking about an enormous can of vegetable juice.
A beer won't whine that seatbelts hurt.
A beer won't smoke in your car.
A beer won't argue that there's no difference between shooting down an unidentified aircraft in a war zone and blowing a Korean airliner out of the sky.
A beer will never buy a car with automatic transmission.
A beer is always ready to leave on time.
A beer never fishes for compliments.
An ice-cold beer will nonetheless let you have your way with it.
A beer won't make you pick up some tampons when you go to the grocery store.
A beer won't accuse you of lying when you say you read Penthouse "just for the articles".
A beer won't make you eat some experimental vegetarian meal that tastes like STP Oil Treatment.
When you're through with a beer, the thought of another beer doesn't make you ill.

....μερικα από τα ανωτέρω, ισχύουν και για τα ........ρολόγια.  ;)
friendly
0
funny
3
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Spyoly,geezerv,pugman,
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος tigergreg

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5054 στις: Ιανουάριος 09, 2023, 03:06:04 πμ »

Λιγο  εκκεντρικο   θα  ελεγα   αλλα  για  αυτοματο  ελβετικο  χρονογραφο   πολυ  καλη  τιμη.

Ο  τυπος  εχει  αρκετα  καλη  συλλογη  σε  μαλλον  καλες  τιμες.

https://www.rubinikosmima.gr/collections/tissot/products/tissot-couturier-automatic-chronograph-t0356271105100
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions