Και όλοι αυτοί με τα λεφτά στο χέρι και διαθέσιμο μπροστά τους το speedy και το οp θα έπαιρναν το Rolex και θα έκαναν και κωλοτούμπες.
Δεν έχεις άδικο,οι περισσότεροι που γνωρίζουν την ωρολογοποιία επιφανειακά(όπως κι εγώ)κυρίως για την επίδειξη και το εφέ νοιάζονται και το κάνουν αβαβά γιατί δεν τα βρίσκουν τα ρολεξάκια.Αυτοί που προτιμούν το Speedy συνειδητοποιημένα,για συγκεκριμένους λόγους έχουν γράψει πολύ ωραία επιχειρήματα υπέρ του,αλλά η πλειοψηφία του κόσμου στο φόρουμ εκείνο μπρος στη θέα της κορώνας μάλλον θα έκανε επική κωλοτούμπα.
Εγώ πάλι σήμερα συνειδητοποιώ ότι αν μεταξύ των 2 πάρω το Speedy,θα το πάρω για το μπρασελέ του σε σχέση με το Rlx,όσο κι αν ακούγεται αστείο

Ψοφάω για το τύπου jubilee που του έχουν βάλει,κάθεται στο χέρι και το αγκαλιάζει
άψογα,λαμπυρίζει τόσο όσο (δεν μου αρέσουν τόσο πολύ τα brushed).Κι ενώ το Oyster bracelet είναι αυτό που είναι(κορυφή),με ψιλοχαλάει σαν εικόνα,τη βρίσκω με τα jubilee τελικά.Νιώθω έτοιμος για να πάρω τη σύνταξη μου και να διακοπάρω Αιδηψό και Μαντούδι .