0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι το νέο πέλαγος απευθύνεται περισσότερο στους φαν του sub πάρα σε όσους θα ήθελαν έναν πιο μικρό πέλαγος...!
Δε νομιζω.Τουλαχιστον το Pro, δεν εχει καμια σχεση με σαμπ.Να μου πεις με εξπλορερ, να το συζητησουμε, με σαμπ ομως, ουτε καν.Ουτε και το 58 επαιζε στα χωραφια εκεινα
Εγώ έχω την αίσθηση ότι 39αρι με τόσο χοντρό bezel θα δείχνει λίγο πιο μικρό από όσο θα ήθελα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πήγα να δοκιμάσω μόνο αυτό γιατί θυμόμουν ότι το είχε. Στα 280 τελική. Δεν το πήρα. Ζητάω μια δεύτερη γνώμη. 7S. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ε, τι ρωτάς ?Κλασικό, διαχρονικό, σκυλί, αν σΕ αρέσει, τι ρωτάς ?Φυσικά, οι τιμές του είναι πλέον Χ 2, αλλά, θα πάνε και Χ 3.
Θα πάω να πάρω πακέτο 007 και 009 να πετύχω ακόμα καλύτερη τιμή. Nos είναι full set. Είδα τιμές τώρα γύρω στα 400 το καθένα. Ορμάω αύριο. Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.