0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα πανερια , ήταν στρατιωτικά ρολόγια, έπρεπε να είναι ευανάγνωστα, έγιναν πολύ αργότερα μόδα
Απο δερματινα λουρια ειμαι σκραπας, δεν εχω εμπειρια και δεν ειμαι μαθημενος...Παντως μιας που ρωτησες το συγκεκριμενο ρολοι δεν το εβγαλα αμεσως και μοστραρα για ωρα στον καθρεπτη...Δεν μου φανηκε κακο ή ενοχλητικο ενω εδενε αρμονικα με το βινταζ "κατουρημενο" χρωμα του dial..Βεβαια μου εκανε εντυπωση οτι εδειχνε να τσακιζει ευκολα με τις 3-4 φορες που το εβγαλα και ξαναεβαλα καθως δοκιμαζα διαφορα..
το βινταζ "κατουρημενο" χρωμα του dial..
"κατουρημενο"
Αμα εκανε γυρω στα 2 χιλιαρικα ισως να το σκεφτομουν... Εχω φαει σκαλωμα τωρα με τα πανερια...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γιωργο απο λουρια δεν το χω, το "κατουρημενο" μου το μαθαν ο george_ και ο βαγγελης...Τους εδωσα στεγνα..
Παράθεση από: harolagoha στις Σεπτέμβριος 15, 2017, 22:56:20 μμΑμα εκανε γυρω στα 2 χιλιαρικα ισως να το σκεφτομουν... Εχω φαει σκαλωμα τωρα με τα πανερια...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+1000Πηγα κι εγω δκομιασα σημερα το 632... Καταπληκτικο! Αλλα 5Κ ειναι πολλα...Με 2Κ το επαιρνα χτες...!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.