Σήμερα το μεσημεράκι με φίλο συμφορουμίτη κάναμε μια βόλτα από το νέο κοσμηματοπωλείο του Γκόφα στην Αριστοτέλους, κάτω από το Electra Palace.
Είδαμε εξαιρετικά μοντέλα, αλλά αυτά που ξεχώρισα είναι :
το Longines Hydroconquest L3.696.4.53.6
πανέμορφο ρολόι και φαίνεται εξαιρετικά ποιοτικό....και σε πολύ καλή τιμή <1000 ευρώ!
το Rolex Deepsea χωρίς επιπλέον σχόλια....
απλἀ μαγική η εναλλαγή του μαύρου με το μπλέ στο dial.......θα μπορούσε να είναι το μοναδικό μου ρολόι, αν μπορούσα ποτέ να έχω μόνο ένα ρολόι!

τιμή γύρω στα 8,200 αν θυμάμαι καλά..
Rolex Master Explorer GMT II (white gold)
ισχύουν τα ίδια σχόλια με το Deepsea, απλά αλλάζει η τιμή....σχεδόν 3 φορές επάνω

(περίπου 22x)
* όλες οι παραπάνω τιμές είναι τελικές.
τα σχόλια που έχω να κάνω για το νέο μαγαζί στην πόλη, είναι τα παρακάτω:
Βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης και είναι στο επίπεδο των πιο πολυτελών καταστημάτων του εξωτερικού.
Έχει μεγάλο αριθμό πολυτελών ρολογιών σε στοκ.
Από τη συζήτηση που είχα με το διευθυντή του καταστήματος, κατάλαβα ότι ήρθαν για να πάρουν μεγάλο κομμάτι της αγοράς της Θεσσαλονίκης και δεν απευθύνονται μόνο σε πλούσιους Ρώσσους τουρίστες. Οι τιμές τους είναι χαμλότερες σε σχέση με τις τιμές των άλλων κατάστηματων. Είμαι σίγουρος ότι αν πήγαινα με σκοπό να κάνω άμεση αγορά, οι τιμές θα έπεφταν κι άλλο!
Highlight της εκεί επίσκεψης μας το ποτήρι της (ακριβής) σαμπάνιας που μας προσέφεραν.