Συνεχίζω:

Το 42-άρι Captain Cook μου άρεσε πολύ για τα χρήματά του, η κάσα κάθεται παρά πολύ καλά στον καρπό. Το μπρασελέ θα μπορούσε να είναι πιο καλοφτιαγμένο αλλά στα €1,750 τελική και με ΕΤΑ αυτονομίας 80 ωρών, δεν μπορείς να περιμένεις περισσότερα.
Το κεραμικό ελαφρύ αλλά πιό χονδρή η κάσα και σχεδόν δυόμισι φορές πάνω η τιμή.
Το Κοστελέσιο είναι το 39-άρι αλλά απογοήτευσε, φοριέται μεγάλο και εδώ σε όλα τα Ω κάνουν παντού 12% επί της λιανικής και τίποτε παραπάνω... Οπότε δεν είναι φθηνές οι τιμές, αν και από την άλλη βέβαια ηρεμείς διότι βγαίνεις από αυτή την τρέλα να πάρεις την πιο δυνατή έκπτωση, να πάρεις κι άλλο κομμάτι μετά, κλπ.
Το SMP Diver 300m για παράδειγμα υπάρχει διαθέσιμο σε όλα τα χρώματα στα €5,100 τελική (που δεν είναι λίγο αν αναλογιστεί κανείς πως στους grey στην Ιαπωνία έχει €3,800 περίπου με την ίδια πλήρη εγγύηση). Το πράσινο δεν έχει ακόμη έκπτωση.
Το σ/κ που μας πέρασε είχα ραντεβού στη μπουτίκ της ALS (κανονισμένο από την sales associate που έχω στη μπουτίκ της ALS στη Σιγκαπούρη) και θα περνούσα κι από την JLC για να δω τα Reverso αλλά τελικά πήγα γραφείο διότι η δουλειά εδώ είναι απρόβλεπτη.
Οπότε άκυρο το ραντεβού του Σαββάτου και την Κυριακή είχαμε ξεκούραση διότι ήμουν κομμάτια. Η δουλειά είναι που φέρνει ρολόγια, χρήματα ή ό,τι άλλο ωραίο οπότε έχει πάντα προτεραιότητα πρωτίστως διότι αν δεν κάνεις το καθήκον τότε όλα τα άλλα δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
Έχω δοκιμάσει κι άλλα πολλά κομμάτια αλλά δεν τραβώ πάντα φωτογραφίες. Τα Breitling θέλω να δω, αυτό το νέο 42-άρι SuperOcean, για το πώς κάθεται στο χέρι.
Τώρα που είπα Lange ας δείξουμε που είναι και η μπουτίκ στο Dubai Mall, βάθος ευθεία.