Απο χθες εφτασε στα χερια μου το πακετο με τα πιο πανω ρολογια... Οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες καθως και τα 2 ειναι σε αψογη κατασταση εξωτερικη αλλα και λειτουργικη..
Ξεκινωντας απο το Τισσοτ που ηταν το κομματι που με κερδισε περισσοτερο απο κοντα ηταν ακομα πιο ομορφο, με βινταζ κασα και σχεδιο βγαλμενο απο τα παλια χρονια ηταν ενα κομματι που ειχα στο πισω μερος του μυαλου μου...
Πολυ ωραια γυαλισμενη κασα, καθαρο dial και αυτοι οι ορθογωνιοι ρετρο δεικτες συμπληρωνουν ενα πανεμορφο πακετο που χαιρεσαι να το κοιτας...

Η κορωνα επισης (κουμπωτη) ειναι σφικτη οσο πρεπει και το κουρδισμα της ΕΤΑ 2836 πολυ απαλο... Μου αρεσει επισης το Τ που ειναι γραμμενο στην κορωνα...
Πολυ καθαρο ζαφειρι κρυσταλο μπροστα πισω και μου αρεσει ιδιατερα το σπορτ caseback του...

Σε γενικες γραμμες το ρολοι αξιζει τα λεφτα του και ειναι ενα πολυ all around κομματι... Μοναδικο ισως μειον για μενα η butterfly μπουκλα η οποια πολυ δυσκολα ταιριαζει στον καρπο μου και δεν αφηνει το λουρι να στρωσει καλα στον καρπο για αυτο και μπηκε το racing λουρι πιο μετα....

Παμε στο Στρελα...

Ενα ρολοι το οποιο λιγο πολυ ολοι ξερετε, εφτασε και το πρωτο που ειπα ειναι οτι απο κοντα εινα πολυ πιο ομορφο και το δειχνει κιολας... Στις φωτο θεωρω οτι ειναι αδικημενο και χανει ενω απο κοντα το ζαφειρι κρυσταλο και το μπεζ καντραν του το κανουν να δειχνει πολυ πιο ομορφο απο αυτο που περιμενεις...
Εχω δει καποια Ρωσικα απο τα οποια ειχα σχηματισει μια οχι και τοσο καλη γνωμη για την ποιοτητα των ρολογιων τους, αλλα το Στρελα ειναι σε ενα πολυ καλο επιπεδο ποιοτικα με καθαρα κλικ στα κουμπια του χρονογραφου και σωστο ριζεταρισμα...
Επισης ειναι πολυ ομορφο το open back που μπορεις να χαζευεις την κουρδιστη 3133 να δουλευει για ωρες...
Η κορωνα σε αρκετα καλο επιπεδο και το κουρδισμα επισης.... Το dial ειναι λιγο ''busy'' αλλα δεν ενοχλει για την ωρα...
Το λουρι επισης πολυ καλο και μαλακο... Γενικα το Στρελα αν και λιγο τσιμπημενο σαν τιμη πιστευω τα αξιζει τα λεφτα του γιατι ειναι ενας ιδιαιτερος Ρωσικος χρονογραφος με την ιστορια του αλλα και γιατι η μηχανη που κουβαλαει απο οτι εχω διαβασει και δει μπορει να κρατησει πολυ καλη χρονομετρια...
Αν δω καποια αλλα πραγματα στην πορεια θα ενημερωσω και παλι το θεμα... Ακολουθουν οι πρωτες φωτο και στην συνεχεια θα ερθουν και καλυτερες....

ΥΓ
η τελευταια αυτη διπλη αφιξη νομιζω οτι εκλεισε ιδανικα την χρονια καθως πλεον στην συλλογη μου υπαρχουν κομματια που με ευχαριστουν να τα φοραω και δεν θελω να τα ξεφορτωθω...
Καλες γιορτες σε ολους....