Λοιπόν 3 πράγματα:
1) Το πάτημα του μπρασελέ στην κάσα.. το πρώτο λινκ δηλαδή το οποίο κρατάει την μπαρετα στα tudor δεν θα ξεκολλήσει ποτέ ούτε χιλιοστό.. σε αντίθεση με τα b που μετά από χρήση ίσως αρχίσεις να βλέπεις ένα μικρό σπαστικό κενό. Σε κάποια μοντέλα όπως το δικό σου κάνουν την γνωστή π@στια που δεν ακουμπάει απευθείας στην κάσα..!
2) Τα μπρασελέ της T δεν είναι μονοκόμματα σε αντίθεση με της B (-εξαιρέσεων)τα οποία ξεκινάνε 22 και τελειώνουν 22 στο κούμπωμα.
3) Τα clasp της B δεν έχουν καμία σχέση σε ποιότητα με αυτά της tudor... τραχιά/σκληρά κουμπώματα.. με τον καιρό και την πολύ χρήση δεν εφαρμόζουν τόσο καλά..!
Αγαπάω και τις 2 εταιρίες και περισσότερο μπορώ να πω τη Breitling λόγω ιστορίας και μοντέλων αλλά σε μπρασελέ,κασες ποιότητα και στιβαρότητα η T/R δεν παίζεται..!
1 : Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες με τα end links της breitling .Είχα navitimer από 2000 έως 2007 και η ένωση ήταν στιβαρή όσο δεν πάει.Και σε όσα breitling έχω περιεργαστεί το ίδιο .
2: Κατ’ αρχάς το να κάνει taper ή όχι ένα bracelet δεν είναι ποιοτικό χαρακτηριστικό ,είναι σχεδιαστικό! Αλλά δε μου έρχεται ούτε ένα bracelet της breitling στο μυαλό που να μη κάνει taper .Σε ποιο αναφέρεσαι ;
3 :Το clasp του pelagos και μόνο είναι εξαιρετικό,Το είπαμε. Μη συγκρίνεις όμως μια ολόκληρη εταιρία με το clasp ενός μοντέλου μιας άλλης.Είπαμε,εξαιρετικό clasp το pelagos . Υγ: Έχεις δει το clasp του ναυτίλου ; Μην καταλήξουμε να λέμε πως pelagos > nautilus λόγω του clasp...
Στο συμπέρασμα σου στο τέλος διαφωνώ κάθετα .Το αντίθετο συμβαίνει αλλά είναι τελείως υποκειμενικό και το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας την ποιότητα .