Αποστολέας Θέμα: Rolex  (Αναγνώστηκε 2228447 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Rolex
« Απάντηση #10845 στις: Σεπτέμβριος 12, 2020, 16:37:52 μμ »
Ευτυχώς, ο γραπτός λόγος μένει.
Δυστυχώς, ορισμένοι παραφράζουν ακόμη ΚΑΙ τον σαφή, απλοϊκώς γραμμένο στην ελληνική, λόγο, ο οποίος στη συνέχεια αναδημοσιεύεται και «κλασικά» χάνεται η μπάλα.
Ας είναι....
Άλλο «δεν αξίζει τα λεφτά, που ζητάει» όπως έγραψα, άλλο «δεν αξίζει τα λεφτά του».
Την κατηγορία τιμής καταλόγου, την αξίζει.

Σωστος!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10846 στις: Σεπτέμβριος 12, 2020, 16:47:48 μμ »

Μάλιστα...

Να έλεγες για την κατάντια με τις διαθεσιμότητες και τους γκρει, να το δεχτω! Να έλεγες για τα καπέλα, θα το δεχτώ... Το ότι τα φοράει και η κουτσή Μαρία πάλι το δέχομαι! Το ότι έχει γίνει αχταρμάς μαϊμού/γνήσιο και αυτό σωστό!

Αλλά οι εκφράσεις του τύπου "δεν αξίζει τα λεφτά του..." ή "θα έπρεπε να παίζει στα 5k..." και το παράδειγμα με τις BMW -καθώς το sub είναι in εδώ και πολλές δεκαετίες- μόνο άστοχες μπορώ να τις θεωρήσω καθώς πρόκειται για ένα luxury προϊόν και πληρώνουμε υπεραξίες, όπως σε όλα τα luxury προϊόντα! Κανένα μα κανένα ρολόι από το "πάνω ραφι" δεν αξίζει τα λεφτά του και αυτό ισχύει για άπειρα προϊόντα πέραν των ρολογιών... Όμως εδώ είμαστε φόρουμ ρολογιών οπότε λογικό να πληρώσουμε την υπεραξία και όχι μόνο για Ρολεξ!

Μήπως αξίζουν όλες οι άλλες εταιρίες τα ποσά που τιμολογουν τα ρολόγια τους; Τουλάχιστον η Ρολεξ έχει και μια βαρύτητα σαν όνομα στις πλατιές μάζες και τις δίνει το δικαίωμα να το κάνει!

Φιλικά πάντα γιατί ο γραπτος λογος παρερμηνευεται!

Σωστός ο Γιώργος, ο οποίος παίζει να είναι από τους πιο ακομπλεξαριστους ρολεξακηδες που κυκλοφορούν και τον τιμά η όλη σεμνή συμπεριφορά του δεδομένης της συλλογής που έχει...

Και όντως κανένα ρολόι από κάποια χρήματα και πάνω δεν αξίζει τα χρήματα του.

Και το θέμα κάποιων όπως και εμένα, θέλω να πιστεύω ότι  δεν είναι με τα ρολεξ αλλά με την ρολεξ. Όπως και με ορισμένους κατόχους ρολεξ που νομίζουν ότι δεν έχουν αγοράσει ρολόγια αλλά κάτι άλλο.

Και ο Γιώργος ευτυχως δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή και μάλιστα ακριβώς επειδή υπάρχουν άνθρωποι με σωστή συμπεριφορά και σεμνότητα θα πρέπει γενικά να είμαστε πιο προσεκτικοί στο τι λέμε για τις εταιρίες γενικά ώστε να μην προσβάλλουμε εμμέσως και εκείνους.

Και αυτό βεβαίως το λέω για να το ακούω και εγώ. Δεν κάνω ποτέ μάθημα σε άλλους... :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10847 στις: Σεπτέμβριος 12, 2020, 17:01:23 μμ »
Σωστός ο Γιώργος, ο οποίος παίζει να είναι από τους πιο ακομπλεξαριστους ρολεξακηδες που κυκλοφορούν και τον τιμά η όλη σεμνή συμπεριφορά του δεδομένης της συλλογής που έχει...

Και το θέμα κάποιων όπως και εμένα, θέλω να πιστεύω ότι  δεν είναι με τα ρολεξ αλλά με την ρολεξ. Όπως και με ορισμένους κατόχους ρολεξ που νομίζουν ότι δεν έχουν αγοράσει ρολόγια αλλά κάτι άλλο.

Και ο Γιώργος ευτυχως δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή και μάλιστα ακριβώς επειδή υπάρχουν άνθρωποι με σωστή συμπεριφορά και σεμνότητα θα πρέπει γενικά να είμαστε πιο προσεκτικοί στο τι λέμε για τις εταιρίες γενικά ώστε να μην προσβάλλουμε εμμέσως και εκείνους.

Και αυτό βεβαίως το λέω για να το ακούω και εγώ. Δεν κάνω ποτέ μάθημα σε άλλους... :)

Μα εννοείται ότι το πρόβλημα είναι με την πολιτική της εταιρίας και όχι με τα ρολόγια της..Γιατί όπως και να το κάνουμε είναι ρολογάρες!

Από την άλλη η τοποθέτησης του Γιώργου ήταν ορθότατη όπως και η δίκη σου συνονόματε!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10848 στις: Σεπτέμβριος 12, 2020, 17:04:08 μμ »

Δυστυχώς, ορισμένοι παραφράζουν ακόμη ΚΑΙ τον σαφή, απλοϊκώς γραμμένο στην ελληνική, λόγο, ο οποίος στη συνέχεια αναδημοσιεύεται και «κλασικά» χάνεται η μπάλα.
Ας είναι....
Άλλο «δεν αξίζει τα λεφτά, που ζητάει» όπως έγραψα, άλλο «δεν αξίζει τα λεφτά του».

Πάρα την τοποθέτηση μου προς αποφυγή παρεξήγησης, διακρίνω μια δόση σαρκασμου περί ελληνικού λόγου, απλοικως γραμμένα... Ας είναι...

Ερωτηση λοιπον: όταν λέμε "τα λεφτά που ζηταει", ποιος τα ζητάει;  Ο Γιάννης; Ο Γιωργος; Ο Τάκης; Γιατί εγώ ξέρω ότι συνήθως τα ζητάει η εταιρεία... Η Ρολεξ! Διαφορετικά πρέπει να μιλάς συγκεκριμένα π.χ. γκρει.

Από εκει και πέρα τι ζητάει ο καθένας είναι τελείως άλλη συζήτηση! Η εταιρεία λοιπόν ζητάει 8700 για το sub και όχι 15000. Αλλά αυτό το ξέρεις ηδη αφού ασχολείσαι εναν ολόκληρο χρόνο με τα ρολογια! Επίσης εσύ ορίζεις το sub σωστή τιμή στα 5k συνεπώς ακυρώνεις και τις δύο τοποθετήσεις σου στο πιο πάνω μήνυμα!

Αν κάνω κάπου λάθος, ευχαριστώς να μου εξηγήσεις με πιο απλά λόγια για να καταλάβω!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10849 στις: Σεπτέμβριος 12, 2020, 17:06:41 μμ »

Παναγιώτη μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου! Με τιμάει πολύ... Να ξέρεις πως καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Επίσης τα αισθήματα είναι αμοιβαία!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10850 στις: Σεπτέμβριος 12, 2020, 18:06:51 μμ »
Ας είναι....
Η κατηγορία τιμή καταλόγου είναι τα 9Κ .Ευτυχώς ο γραπτός λόγος μένει και εσύ έγραψες :
<<Το sub σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα λεφτά, που ζητάει, ούτε ως «επένδυση». Τα 5k είναι η κατηγορία, που θα ήταν φρόνιμο να «παίζει»>>
Πρέπει τελικά να παίζει στα 5 ή στα σχεδόν διπλά που τα αξίζει όπως είπες μετά και ζητα ή rolex ;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10851 στις: Σεπτέμβριος 12, 2020, 18:08:41 μμ »

Παναγιώτη μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου! Με τιμάει πολύ... Να ξέρεις πως καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Επίσης τα αισθήματα είναι αμοιβαία!

Και Γονιδης στο νημα της Ρολεξ

Ειτε ο Σταματης ειναι ολ αραουντ , ιντερνατιοναλ πλέιερ , ειτε η Ρολεξ δεν εχει φραγμους και ορια .

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος κομάντο

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10852 στις: Σεπτέμβριος 12, 2020, 18:19:28 μμ »
Έως 5k νομίζω ήταν καλά για την R ...
Δυστυχώς έχει ξεφύγει ...

Φέρτε πίσω τις 5ψήφιες κάσες-μπρασελέδες ...

Οι δυο ενστάσεις μου για την εταιρία ...
(Όντας κάτοχος R)...

Υγ:Για την ιστορία ο Γονίδης μέχρι πρόπερσι φόραγε sub και τώρα Daytona με λευκή πλάκα ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος escape_A3

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10853 στις: Σεπτέμβριος 12, 2020, 18:55:53 μμ »

Πάρα την τοποθέτηση μου προς αποφυγή παρεξήγησης, διακρίνω μια δόση σαρκασμου περί ελληνικού λόγου, απλοικως γραμμένα... Ας είναι...

Ερωτηση λοιπον: όταν λέμε "τα λεφτά που ζηταει", ποιος τα ζητάει;  Ο Γιάννης; Ο Γιωργος; Ο Τάκης; Γιατί εγώ ξέρω ότι συνήθως τα ζητάει η εταιρεία... Η Ρολεξ! Διαφορετικά πρέπει να μιλάς συγκεκριμένα π.χ. γκρει.

Από εκει και πέρα τι ζητάει ο καθένας είναι τελείως άλλη συζήτηση! Η εταιρεία λοιπόν ζητάει 8700 για το sub και όχι 15000. Αλλά αυτό το ξέρεις ηδη αφού ασχολείσαι εναν ολόκληρο χρόνο με τα ρολογια! Επίσης εσύ ορίζεις το sub σωστή τιμή στα 5k συνεπώς ακυρώνεις και τις δύο τοποθετήσεις σου στο πιο πάνω μήνυμα!

Αν κάνω κάπου λάθος, ευχαριστώς να μου εξηγήσεις με πιο απλά λόγια για να καταλάβω!

Ως γνωστόν, στις boutique R δεν υπάρχουν sub, για αγορά... ή μήπως εσύ που ασχολείσαι πολλααααα περισσότερα χρόνια, σε σύγκριση με εμένα, δεν το γνωρίζεις ?!
Επομένως είναι δεδομένο (χάριν συντομίας δεν αναφερόμαστε σε αυτό), ότι αναφερόμαστε σε σημεία πώλησης ΠΛΗΝ των Rolex boutique.

Η κατηγορία τιμή καταλόγου είναι τα 9Κ .Ευτυχώς ο γραπτός λόγος μένει και εσύ έγραψες :
<<Το sub σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα λεφτά, που ζητάει, ούτε ως «επένδυση». Τα 5k είναι η κατηγορία, που θα ήταν φρόνιμο να «παίζει»>>
Πρέπει τελικά να παίζει στα 5 ή στα σχεδόν διπλά που τα αξίζει όπως είπες μετά και ζητα ή rolex ;

8700 κατάλογος και κατόπιν έκπτωσης, όπως θα όφειλε να κάνει κάθε εταιρεία, που δείχνει και με αυτόν το τρόπο διάθεση να ικανοποιήσει όσο περισσότερους ωρολογόφιλους ή/και πελάτες, γίνεται, η τιμή θα μπορούσε να παει και στα 7-6-5k. Άλλωστε το sub, για εκεί είναι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10854 στις: Σεπτέμβριος 12, 2020, 19:28:06 μμ »

Ως γνωστόν, στις boutique R δεν υπάρχουν sub, για αγορά... ή μήπως εσύ που ασχολείσαι πολλααααα περισσότερα χρόνια, σε σύγκριση με εμένα, δεν το γνωρίζεις ?!
Επομένως είναι δεδομένο (χάριν συντομίας δεν αναφερόμαστε σε αυτό), ότι αναφερόμαστε σε σημεία πώλησης ΠΛΗΝ των Rolex boutique.

8700 κατάλογος και κατόπιν έκπτωσης, όπως θα όφειλε να κάνει κάθε εταιρεία, που δείχνει και με αυτόν το τρόπο διάθεση να ικανοποιήσει όσο περισσότερους ωρολογόφιλους ή/και πελάτες, γίνεται, η τιμή θα μπορούσε να παει και στα 7-6-5k. Άλλωστε το sub, για εκεί είναι.

Ακυρώνεις μόνος σου τα λεγομενα σου... Τίποτα λοιπόν δεν είναι δεδομένο! Ακόμα και για εσένα που πιστεύεις στα δεδομένα!

Εγώ που ασχολούμαι μόνο 2 χρόνια παραπάνω από εσένα γνωρίζω ένα πράγμα που σίγουρα είναι δεδομένο... Τιμή καταλόγου 8700! Αυτή είναι η τιμή του sub αξίζει δεν αξίζει τόσα!

Βέβαια για εσένα τη μία αξίζει 5 και την άλλη 9... Ευτυχώς μένει ο γραπτος λογος!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10855 στις: Σεπτέμβριος 12, 2020, 19:52:36 μμ »
Φίλε μου escape μπορείς, μιας και το έχεις αναλύσει, να μου πεις γιατί το sub θα έπρεπε να πάει στα 7-6-5Κ;
Ή γιατί όχι στα 3-4Κ;
Και αν μπορείς να αναλύσεις το γιατί θα όφειλε να κάνει έκπτωση τη στιγμή που δεν υπάρχει ρολόι διαθέσιμο λόγω ζήτησης; Θέλω να πω ότι αν εσύ π.χ. πουλάς παπούτσια και δίνεις μια μάρκα για 400€ το ζευγάρι, και δεν προλαβαίνεις να στοκάρεις, θα έκανες έκπτωση;

Εγώ λοιπόν που δεν ασχολούμαι με αυτές τις οικονομικές κλίμακες ρολογιών, θα ήθελα να μάθω. Μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω;

Και μη νομίζεις ότι σε βρήκαμε και σε βαράμε. Αλλά έγραψες με σιγουριά και ξεκάθαρα τη γνώμη σου.
Κι εγώ πιστεύω όπως και οι περισσότεροι εδώ ότι τα luxury watches, ρολόγια τέλος πάντων που είναι εντός "ανθρωπίνων δυνατοτήτων" είναι υπεραξίες. Κοστολογούνται δηλαδή σε πολύ πολύ υψηλότερες τιμές που ξεπερνούν και τα κόστη κατασκευής, σχεδιασμού, ανάπτυξης, διαφήμισης, κλπ κλπ.

Εσύ πώς καταλήγεις στο συμπέρασμα για τιμή καταστήματος στα 7-6-5Κ και όχι τα 3-4; Να πω κιόλας ότι μεταξύ 5 και 7 η διαφορά είναι χαοτική. Δεν είναι σα να λέμε ότι το Mercedes αυτό κάνει 100 χιλιάρικα, ενώ τιμή καταλόγου έχει 98.000.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος escape_A3

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10856 στις: Σεπτέμβριος 13, 2020, 02:08:46 πμ »

Ακυρώνεις μόνος σου τα λεγομενα σου... Τίποτα λοιπόν δεν είναι δεδομένο! Ακόμα και για εσένα που πιστεύεις στα δεδομένα!

Εγώ που ασχολούμαι μόνο 2 χρόνια παραπάνω από εσένα γνωρίζω ένα πράγμα που σίγουρα είναι δεδομένο... Τιμή καταλόγου 8700! Αυτή είναι η τιμή του sub αξίζει δεν αξίζει τόσα!

Βέβαια για εσένα τη μία αξίζει 5 και την άλλη 9... Ευτυχώς μένει ο γραπτος λογος!

Σε παρακαλώ, εάν θες, ξαναδιάβασε αυτά, που έγραψα...είναι κουραστικό για κάποιον, που δεν είναι όλη μέρα μέσα στο φόρουμ, να εξηγεί συμπληρωματικά, κάποιες φράσεις.
Πάμε πάλι...
τιμή που ζητάει (ο Μπάμπης, ο Μήτσιος κτλ για να δώσει το sub) ~13k
τιμή καταλόγου, 8700
τιμή που αξίζει για αυτά που προσφέρει ~5k, συγκρινόμενο με ένα αντίστοιχο Omega ή Tudor
Φίλε μου escape μπορείς, μιας και το έχεις αναλύσει, να μου πεις γιατί το sub θα έπρεπε να πάει στα 7-6-5Κ;
Ή γιατί όχι στα 3-4Κ;
Και αν μπορείς να αναλύσεις το γιατί θα όφειλε να κάνει έκπτωση τη στιγμή που δεν υπάρχει ρολόι διαθέσιμο λόγω ζήτησης; Θέλω να πω ότι αν εσύ π.χ. πουλάς παπούτσια και δίνεις μια μάρκα για 400€ το ζευγάρι, και δεν προλαβαίνεις να στοκάρεις, θα έκανες έκπτωση;

Εγώ λοιπόν που δεν ασχολούμαι με αυτές τις οικονομικές κλίμακες ρολογιών, θα ήθελα να μάθω. Μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω;

Και μη νομίζεις ότι σε βρήκαμε και σε βαράμε. Αλλά έγραψες με σιγουριά και ξεκάθαρα τη γνώμη σου.
Κι εγώ πιστεύω όπως και οι περισσότεροι εδώ ότι τα luxury watches, ρολόγια τέλος πάντων που είναι εντός "ανθρωπίνων δυνατοτήτων" είναι υπεραξίες. Κοστολογούνται δηλαδή σε πολύ πολύ υψηλότερες τιμές που ξεπερνούν και τα κόστη κατασκευής, σχεδιασμού, ανάπτυξης, διαφήμισης, κλπ κλπ.

Εσύ πώς καταλήγεις στο συμπέρασμα για τιμή καταστήματος στα 7-6-5Κ και όχι τα 3-4; Να πω κιόλας ότι μεταξύ 5 και 7 η διαφορά είναι χαοτική. Δεν είναι σα να λέμε ότι το Mercedes αυτό κάνει 100 χιλιάρικα, ενώ τιμή καταλόγου έχει 98.000.

Την απάντηση σε όλα τα ερωτήματά σου (πλην ενός) είναι πολύ εύκολο νομίζω, να την δώσεις ο ίδιος, εάν αναλογιστείς τί παραπάνω προσφέρει το sub σε σύγκριση με το αντίστοιχης κατηγορίας χρήσης (diver?) Omega και Tudor.

....και μην το ξεχειλώσουμε το θέμα «στην R έχεις καλό/εγγυημένο service, ενώ Swatch-group τρέχα γύρευε», επειδή εκεί πάμε στο σενάριο της «μπέμπας» που...ναι, την πήρα αλλά δεν έχω να την συντηρήσω.
Όπως πολύ σωστά είπες, «.....τα luxury watches, ρολόγια τέλος πάντων που είναι εντός "ανθρωπίνων δυνατοτήτων" είναι υπεραξίες.» Προσωπικά, έχω 2 Omega και τα στέλνω Ελβετία για service. Δεν κλαίγομαι όμως «τι κ@λο service έχουμε εδώ» και «θα πάρουν 5 κ 10%» κλπ,κλπ,κλπ.

Το έταιρο ερώτημα, περί «προσφοράς και ζήτησης και στοκαρίσματος» το έχω ήδη απαντήσει...πάμε πάλι...
Μια εταιρεία, η οποία θέλει πραγματικά να ικανοποιήσει τους ορολογόφιλους/παθιασμένους/έχοντες τα χρήματα για να κάνουν το κομμάτι τους/κλπ κλπ, πράττει (τοοοοοοοοοοσα χρόνια) αυτό που χρειάζεται για να ικανοποιήσει την ζήτηση.
Όλα τα υπόλοιπα μαρκετινίστικα (όπως επιθυμείς πες το) κόλπα, θεωρώ ότι με πιάνουν Κώτσο, τη στιγμή, που υπάρχουν και άλλες εταιρείες που προσφέρουν την ίδια/καλύτερη ποιότητα/τεχνολογία κατασκευής.
Εκτός κι αν θέλω πάσι θυσία να έχω 3άρα μπέμπα (προσωπικά όχι), οπότε πλΕρώνω 13000 και δεν διαμαρτύρομαι «κοίτα τί κάνει η Rolex» και «ού να μου χαθεί, ανέβασε φέτος 10%».
Απλά πράγματα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10857 στις: Σεπτέμβριος 13, 2020, 02:41:22 πμ »
Την tudor πάντως μην την βάζεις στην ίδια πρόταση με Ω και ρολεξ.

Καμία σύγκριση δεν υπάρχει με την ρολεξ ούτε με την Ω.

Κατώτερη εταιρία είναι και από τις δυο και ανάλογα με την περίπτωση-ρολοι κατά πολύ.

Και σίγουρα δεν είναι Ρολεξ. Και όποιος λέει ότι σιγά μωρέ θυγατρική της είναι και είναι ίδια ρολόγια και αγοράζοντας νομίζει ότι πήρε ρολεξ σε τιμή ευκαιρία απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10858 στις: Σεπτέμβριος 13, 2020, 09:01:25 πμ »
escape_Α3 (με συγχωρείς δεν ξέρω το όνομα σου) γράφω τελευταία φορά πάνω σε αυτό και δεν ξανά ασχολούμαι. Είμαι 3 χρόνια ενεργό μέλος σε όλα τα ελληνικά φόρουμ και προσπαθω να μην εμπλέκομαι σε διαπληκτισμους με ειρωνικά σχολια, ποτέ να μην δημιουργώ αντιπαραθεσεις και να μην προκαλώ εντάσεις! Πολλές φορές τυγχάνει να θέλω να πω την άποψή μου αλλά φοβάμαι μήπως προκαλέσω θύελλα άθελά μου και το αποφεύγω! Όσοι με ξέρουν και με ξέρουν αρκετοί, είμαι πάντοτε ευγενικός και χαμηλων τόνων προσπαθώντας να πω αυτά που θέλω χωρίς να προσβάλλω κανεναν!

Απάντησα στο πρώτο σου ποστ -επειδή μου φάνηκε εντονο- όμορφα, ευγενικά και με επιχειρήματα για να κάνουμε διάλογο και να σου μεταφέρω ένα πράγμα που είναι σιγουρο: σε ολα τα ρολόγια πληρώνεις υπεραξία! Είναι προϊόν πολυτελείας... Φυσικά και δεν αξίζει η Ρολεξ ή το κάθε brand τα λεφτά που ζηταει για το εκάστοτε ρολόι... Αυτη και ΜΟΝΟ ήταν η ένσταση μου!

Δεν έλαβα καμία ορθή απάντηση, κανένα επιχείρημα και καμιά τεκμηρίωση στα λεγόμενα σου και σε αυτά που θέλεις να  μεταφέρεις! Αντί αυτού όμως ελαβα ειρωνεία κι επαναλαμβάνω και το τονίζω, πάρα την προσπάθεια μου προς αποφυγή παρερμηνειας των γραφομενων μου!

Πάρ' αυτά συνέχισες να βρίσκεσαι σε σύγχυση με τις τιμές (πίστεψε με διάβασα αυτά που γράφεις αρκετές φορές, μη με βάζεις να κάνω παραθεσεις) κι ενώ σου απάντησαν αρκετά άτομα κι εμμέσως πλην σαφώς σου είπαν αυτά που λέω κι εγώ,  επικεντρωθηκες σε εμένα λες κι έχουμε κάτι προσωπικό! Αυτά από εμένα γιατί άλλωστε δεν έχεις χρόνο και να απαντας!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος harryv

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10859 στις: Σεπτέμβριος 13, 2020, 11:12:48 πμ »

Φέρτε πίσω τις 5ψήφιες κάσες-μπρασελέδες ...

Απόλυτη ταύτιση.

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions